[Jelentkezés] Vladislav Bogdanov

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Shebi

Újonc
2020. 06. 23.
25
5
Gyál, Pest
V4 karakter
Andrei Zhukov 🇷🇺
LV karakter
-
V2 karakter
-
kozep-2kozep.png

image.png

I. Általános adatok

Neve: Vladislav Bogdanov
Végzettsége: Érettségi, Jogi egyetem.
Elérhetősége (tel): 38761188831908
Születési hely, idő: Kazany, Oroszország (RU), 1998.04.15
Bűntetett előéletű? IGEN/NEM
Vezetői engedélye: VAN/NINCS
Bejelentett lakcíme: Jelenleg nem áll rendelkezésre.
Személyigazolvány száma: IE202329
Rendelkezik saját gépjárművel? Igen, Rendelkezem.
Ha beszél idegen nyelveket, milyeneket? Magyar, Angol, Német, Orosz, Ukrán, Bolgár.

image.png

II. Életút

Korábban hol dolgozott? SeeCity Közlekedési Központ, EcoMotion Inc., Hap-Cars Autókereskedés és járműbérlő üzlet.
Miért szeretne ügyvéd lenni? Végzettségemet, tudásomat szeretném kamatoztatni SeeCity városában. Az Egyetemen, Iskolában kitűnő érdemjegyeim miatt az iskola hivatalos emléklappal jegyezte fel magatartásom, szorgalmam. Korábban gyakorlatomat polgári perekben szereztem. Összesen 23 polgári peren jeleskedtem mint sikeres ügyvéd, és 3 sikertelen ügyem volt. SeeCity-ben korábban 5 polgári peren voltam jelen ügyvédi rangban, Mint az 5 peren sikeresen voltam ügyvédi rangon. Pozitív tulajdonságaim a precizítás, pontosság, elhivatottság, intellektus viselkedés. Negatív tulajdonságaim a zsugoriság, a komorság, és olykor az arroganciás viselkedés.
Mi motiválja az életben, mik a céljai? Életemben a szüleim, barátok motiválnak. Motivációt ad a nekem adott lehetőségek melyek a városban adódnak. Életemben motivációt a város élete ad melyet mindennap látok, Az emberek hozzáállása, a város élete. Életem célja a sikeres emberré válás melyben több személy segít, Célom az emberek segítése melyek jobb emberré tehetnek.
Az elmúlt hét napban miből származott jövedelme? Gépjármű vontatás, Személyszállítás, Antik tárgyak-ereklyék keresése és azok eladása.

image.png

III. OOC rész

Van Discordod? Igen, Van Discordom.
Hogy szólíthatunk? Bence, Vlad.
Játszott perceid száma? 35755
Miért érdekel ez az rp vonal? Az ügyvédi munka, jogi Rp is érdeklődési köreimbe tartozik.
Elmúlt 30 napban voltál-e AdminJailben? Igen. 1x voltam összesen 60 percig.
Milyen frakciókban voltál eddig (ha voltál)? See City Közlekedési Központ
Szerinted mi lehet egy ügyvéd feladata a szerveren? Kirendelés esetleg felkeresés esetén a vádlottat segíteni, emellett fontos feladata a könyvelés és cégeken belüli tevékenységek.
Szerinted milyen napi ügyvédi tevékenységeket fogsz ellátni a szerveren, kezdetben? Kezdetlegesen a cégen belül kell kissebb ügyeket elintéznivalókat ellátnom. Ez egyre fokozódik a bent maradott idővel és szorgalommal.

Utoljára szerkesztve:

Lezer

"Nem mindegy, hogy bogár vagy szélvédő vagy."
2019. 01. 10.
317
1 173
Debrecen
V4 karakter
Pietro Luchese
Jó lett, elfogadva. Jövőhéten beszélünk.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.