- 2020. 01. 06.
- 64
- 12
- V4 karakter
- Dr Sean Stewart
I. Általános adatok
Neve: Sean Stewart
Végzettsége: Érettségi, Egyetem
Elérhetősége (tel): 38761188789140
Születési hely, idő: Los Santos 1999.08.13
Bűntetett előéletű? NEM
Vezetői engedélye: VAN
Bejelentett lakcíme: San Fierro, Doherty Street. 11
Személyigazolvány száma: 118620867
Rendelkezik saját gépjárművel? IGEN
Ha beszél idegen nyelveket, milyeneket? Angol
II. Életút
Korábban hol dolgozott? Boxter Mechanic Shop
Miért szeretne ügyvéd lenni? Azért szeretnék ügyvéd lenni, mivel nagyon foglalkoztat, hogy gyakorlatban milyen is ügyvédnek lenni, valamint hasznosíthatnám az egyetemi tanulmányaim, amire eddíg nem volt lehetőségem.
Mi motiválja az életben, mik a céljai? Az életben az motivál, hogy minden nap lehetőleg valamiféle új dolgot próbáljak ki, vagy valami olyasmit, ami érdekes számomra, ebben az adott dologban pedíg minnél jobbnak lenni.
Az elmúlt hét napban miből származott jövedelme? Az elmúlt hét napban gazdálkodásból, valamit autófényezésből származott a jövedelmem.
III. OOC rész
Van Discordod? Igen
Hogy szólíthatunk? Max
Játszott perceid száma? 36774
Miért érdekel ez az rp vonal? Egyszer- kétszer élőben is megfordult a fejemben, hogy milyen is lenne, ha ezt az irányt választanám a jövőben, így szívesen kipróbálnám itt is.
Elmúlt 30 napban voltál-e AdminJailben? Nem
Milyen frakciókban voltál eddig (ha voltál)? SCH, BMS
Szerinted mi lehet egy ügyvéd feladata a szerveren? Véleményem szerint, egy ügyvéd feladata egy RP szerveren az lenne, hogy első pár napban egy már gyakorlott ügyvéd mellett tevékenykedjen, ugyanúgy mint élőben, nyilván itt valamilyen szinten felgyorsítva. Aztán pedíg a rá bízott ügyek végigvitele, a lehető legjobb tudása szerint.
Szerinted milyen napi ügyvédi tevékenységeket fogsz ellátni a szerveren, kezdetben? Szerintem a kezdetekben valószínűleg, ahogy fentebb is leírtam, tanulni fogok egy már tapasztaltabb ügyvédtől, valamint segíteni neki.
Utoljára szerkesztve: