[JELENTKEZÉS] Lorenzo Almeida

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

beranikbence

Újonc
2022. 09. 03.
2
1
Pécs
V4 karakter
Lorenzo Almeida
LV karakter
Riley Richardson
kozep-2kozep.png

image.png

I. Általános adatok

Neve: Lorenzo Almeida
Végzettsége: Érettségi
Elérhetősége (tel): 38761188827554
Születési hely, idő: 1998.05.08.
Bűntetett előéletű? IGEN, illegális tárgy birtoklásért kaptam 70 napot
Vezetői engedélye: VAN
Bejelentett lakcíme: San Fierro, Downtown
Személyigazolvány száma: 117465420
Rendelkezik saját gépjárművel? Igen
Ha beszél idegen nyelveket, milyeneket? Angolt beszélek, illetve egy kis németet

image.png

II. Életút

Korábban hol dolgozott? Dolgoztam postásként, nagyker futárként, és kereskedtem.
Miért szeretne ügyvéd lenni? Mindig és érdekeltek az emberi jogok, azért is, hogy magamat meg tudjam védeni, és szeretnék más embereken is segíteni.
Mi motiválja az életben, mik a céljai? Szeretek másoknak segíteni, hiszem jobb adni, mint kapni.
Az elmúlt hét napban miből származott jövedelme? A farmomból, illetve kereskedésből.

image.png

III. OOC rész

Van Discordod? Van
Hogy szólíthatunk? Bence
Játszott perceid száma? 10065
Miért érdekel ez az rp vonal? Jobban érdekel a legál, mint az illegál, rendőr is szerettem volna lenni, de arról lemondtam, mert még kevés tapasztalatom volt, viszont most úgy érzem, itt tudnék helyt állni.
Elmúlt 30 napban voltál-e AdminJailben? Igen, "Üdv, eladó?" miatt.
Milyen frakciókban voltál eddig (ha voltál)? Sajnos még nem voltam.
Szerinted mi lehet egy ügyvéd feladata a szerveren? Megvédeni a bűnözőket/aki valami rosszat csinált és elkapta a rendőrség a tárgyaláson.
Szerinted milyen napi ügyvédi tevékenységeket fogsz ellátni a szerveren, kezdetben? Tárgyalásokon való részvétel.

Lezer

"Nem mindegy, hogy bogár vagy szélvédő vagy."
2019. 01. 10.
317
1 173
Debrecen
V4 karakter
Pietro Luchese
Kicsit gyenge lett, nem nyert meg. Ha vállalsz egy karakterváltást (büntetett előélet végett) megpróbáljuk. De bizonyítanod kell, hogy közénk való vagy.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.