- 2019. 01. 17.
- 111
- 176
- V4 karakter
- Leilani Slora
I. Általános adatok
Neve: Leilani Slora
Végzettsége: Szakirányú diploma
Elérhetősége (tel): 38761120147628
Születési hely, idő: Southampton, 1993. 07.09
Bűntetett előéletű? NEM
Vezetői engedélye: VAN
Bejelentett lakcíme: Montgomery, Privat Park 1
Személyigazolvány száma: 118642702
Rendelkezik saját gépjárművel? IGEN
Ha beszél idegen nyelveket, milyeneket? Kommunikációképes angol és német nyelvtudás
II. Életút
Korábban hol dolgozott? Diplomaosztómat követően - de már közben is néha-néha - az autók babrálásával, szerelgetésével, tuningolásával foglalkoztam (ugyanis édesapám otthon szerelőműhelyet vezet), mindenközben szülővárosomban láttam el jogtanácsos munkát másodállásban.
Miért szeretne ügyvéd lenni? Kamatoztatni szeretném az eddigi tudásomat és gyarapítani, hogy minél sikeresebb lehessek ezen a pályán.
Mi motiválja az életben, mik a céljai? Motivációm az emberek segítése, célom pedig az,hogy minden elém gördülő akadályt a lehető legjobb módon vigyem véghez. Elvégre,mind az autószerelés, mind az ügyvéd ilyen téren hasonlít egymásra. A szerelő a járműhibáit kiküszöböli, ami fontos lehet annak, akinek ez elengedhetetlen a mindennapjaiból, az ügyvéd pedig a védencét igyekszik a tudásához mérten a legmegfelelőbb módon pártfogolni.
Az elmúlt hét napban miből származott jövedelme? Befektetés, kripto
III. OOC rész
Van Discordod? Van, igen
Hogy szólíthatunk? Gergő
Játszott perceid száma? 284.000+
Miért érdekel ez az rp vonal? Sosem vonzott a rendvédelem és az illegál rp (nyilván civil oldalról ilyen is volt), viszont úgy hiszem, egy ügyvédi pozíció sokoldalú rp-t is rejthet magában, kihívásokkal teli, amiket pedig szeretek megugrani. Régebben sok és sokféle rp szituációba belekeveredtem, de mostanra kikoptak ezek és nem szeretnék "beszürküni".
Elmúlt 30 napban voltál-e AdminJailben? Nem voltam
Milyen frakciókban voltál eddig (ha voltál)? SCH, BMS
Szerinted mi lehet egy ügyvéd feladata a szerveren? Komolyabb ügyekben (ahol akár egyet nem értés van) reálisan és pártatlanul ítéljen, esetleges perekben szakszerűen eljárjon, illetve egyéb hivatalos és polgári ügyek, papírmunkák intézése, indokolt esetben felügyelete, akár jelentési kötelezettséggel.
Szerinted milyen napi ügyvédi tevékenységeket fogsz ellátni a szerveren, kezdetben? Rangidősektől, tapasztaltabb ügyvédektől tanulni, figyelni, mikor, mit és hogyan, illetve esetleg kisebb, nem nagy volumenű dolgok (NAV-osok munkájának) segítése.