Jelentkezési formanyomtatvány
OOC rész
[#1] Neved?
< Leó >
[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad? (minimum 7 összeszedett mondat!!)
< Leónak hívnak 17 éves vagyok, szeretek gépezni, sok szerveren jártam már főleg a SEEMTA-on. 180cm+ vagyok kosarazok, focizok egyéb sportok is tolok. Szerintem gyorsan tanulok, meg értek mindent. Sok helyen vittem már egyedül frakciót. Gyorsan tanulom az új dolgokat. Sok helyen voltam admin/tulaj, Frakció vezető! A SeeMTA V2 szerverén 1-2 éve játszok nagyobb kihagyással. Tudok fejleszteni közepes szinten! >
[#3] Jelenleg hány játszott perced van?
< 7399 perc >
[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!
< >
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad?
< Itt van egy barátom ő motivált hogy meg írjam a lapot. Szeretnék egy olyan frakcióban részt venni ahol normális csapatban vehetek részt. Egy hosszabb időt szeretnék lenni a frakcióban. Közepes szinten képzelem el magam később a frakcióban! >
[#6] Miért téged válasszunk?
< Sok helyen voltam már frakcióban, tudom a szabályokat. Sok szerveren voltam már NAV-os. Szerintem tudom hogy mit hogy kell! >
[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?
< Még nem voltam >
[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata?
< Drog, Cigaretta, Fegyverek le foglalása. Kisebb üldözésekben részt venni.
Az adó és különböző pénzügyek kezelése.
Határok figyelése. Illegális dolgok le foglalása! >
[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? (hétköznap - hétvégén)
< Hétköznap: 3-4 óra. Hétvégén: 5-9 óra >
[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed? (minimum 10 összeszedett mondat!)
< Egy értelmes srác, aki szeret gépezni. Online játékokat játszani. Sokat beszélek. Pontos embernek tartom magam. Sokszor szoktam segíteni a házi munkákban is. >
[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?
< Én szerintem jól tudok csapatban dolgozni. Szerintem nagyon fontos a jó csapatmunka. >
[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?
< Szerintem nem számít, azt számít hogyan érti a dolgokat az adott illető. Lehet hogy egy 13 éves srác értelmesebb mint egy 16-17-18 éves srác. >
IC rész
[#1] Jelentkező teljes neve:
< Hedvigh Leonard >
[#2] Jelentkező születési helye, ideje:
< Los Santos Medicall, 1992,04,06 12:31 kor >
[#3] Anyja neve:
< Hedvigh Maria >
[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!
< >
< >
[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:
< SSCS: Időhiány, Taxi: Magánügyi problémák. >
[#6] Miért pont Önt válasszuk?
< Aktív, normális, vicces ember vagyok. Amire meg kérnek meg csinálom normálisan. >
[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladatát!
< Adók beszedése, gyárak, üzlethelységek illetve vállalkozások működtetésének engedélyezése. Vám-határ elsődleges ellenőrzése. Cégek ellenőrzése, céges autók lefoglalása ha a cég be csődőlt. >
[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?
< Tisztkarig szeretnék eljutni legalább. >
[#9] Milyen kényszerítő eszközöket használ a Nemzeti Adó-és Vámhivatal?
< Gumibot, Bilincs, Kézi Technika, Lő fegyver, Sokkoló >
[#10] Ön szerint mire valók a kényszerítő eszközök?
< Hogy könnyeben el tudjunk járni az ügyeben ha az illető nem akarja meg adni magát, akkor használjuk a kényszírtő eszközöket. >
[#11] Ön hogyan hajtana végre egy igazoltatást?
< Bemutatkoznák ( Név, Jelvény szám, rang.) Berádióznám hogy XYZ helyen igazoltatás hajtunk végre, XYZ rendszámú autót, és a gépjármű típusa, színe. Elkérném a személyit, jogsit, forgalmit. Ha ez mind meg van akkor MDC-ben meg mézem az autót. Ha nincs semmi ki adva rá vissza megyek hozzá, és vissza adom a iratait. Utána meg nézem a csomagtartót hogy van e benne EÜ doboz ha nincs akkor ki osztok neki egy csekket EÜ hiánya indokkal. Utána tovább engedem. >
[#12] Ön milyen kényszerítő eszközt használna egy passzív/aktív ellenállóval szemben?
< Ha az illető passzív akkor Paprika Sprayt használom. Ha aktív akkor sokkolót ha éles fegyvert használ akkor élesfegyverrel lábon lövöm. >
[#13] Meséljen magáról (10 összeszedett mondat!)
< Hedvigh Leonard vagyok, 1992.04.06-án születtem a See City Kórházban! Egy átlagos családban nőtem fel a tesómmal akinek a neve: Hedvigh Johnson. Én 25. életkoromban nevet váltottam mert úgy mond nem tetszett a család de gondolkozok vissza váltani a régi nevemre. Az apukámnak dolgozott a NAV-ban magas rangban volt. Apukám nyomába szeretnék lépni úgy hogy ez motivál hogy ide jelentkezek! 2023.04.09 elhatároztam hogy jelenkezek ide. 18. életévemben meg vettem az első autóm , amit saját pénzből vettem. Nagyon szeretem a kihívásokat és azok megoldásait addig szoktam menni ameddig megnem oldom a feladatot. Szerintem egy normális ember vagyok a városban. Egy házban élek a testvéremmel. <3 >
Utoljára szerkesztve: