- 2021. 01. 31.
- 1
- 12
- V4 karakter
- Clayton Wolf
- LV karakter
- Clayton Berlingo
I. Általános adatok
Neve: Clayton Wolf
Végzettsége: Diploma
Elérhetősége (tel): 387611188831778
Születési hely, idő: San Fierro, 1982 12 21
Bűntetett előéletű? NEM
Vezetői engedélye: VAN
Bejelentett lakcíme: Los Santos Jefferson Street 2/A
Személyigazolvány száma: 119328421
Rendelkezik saját gépjárművel? Igen rendelkezem.
Ha beszél idegen nyelveket, milyeneket? Beszélek, Angolból szakmaival bővített nyelvviszsgával rendelkezem, Emelett beszélek oroszul és eszperantóul is.
II. Életút
Korábban hol dolgozott? Alkalmi munkák.
Miért szeretne ügyvéd lenni? Mindig is érdekelt a jog ezért is tanulam jogot az egyetemet. Nagyra becsülöm az ügyvédeket/jogászokat tiszteletre méltó szakma ezét szeretnék bele kóstolni ebbe az életbe. No meg persze a "Dr" a nevem előtt aféle státusszimbólum meg hát az anyagiakról nem is beszélve.
Mi motiválja az életben, mik a céljai? Hírnevet szeretnék a városban ügyvédként, és persze pénzt akarok mint mindenki más, sokat sok pénzt.
Az elmúlt hét napban miből származott jövedelme? Antik tárgyakkal való kereskedésből.
III. OOC rész
Van Discordod? Igen van
Hogy szólíthatunk? Beni
Játszott perceid száma? 32686 perc
Miért érdekel ez az rp vonal? A való életben is érdekelt vagyok a témában az alapokkal tisztában is vagyok, Érdekel hogy ezt a témát hogy lehet kivételezni az rp keretein belül.
Elmúlt 30 napban voltál-e AdminJailben? Nem
Milyen frakciókban voltál eddig (ha voltál)? Nem voltam
Szerinted mi lehet egy ügyvéd feladata a szerveren? Büntető ügyekben esetleg bírósági tárgyalásokon lesz majd szerepem.
Szerinted milyen napi ügyvédi tevékenységeket fogsz ellátni a szerveren, kezdetben? Feltételezem hogy elsősorban tanulni fogok, belerázódok a szerepembe ismerkedek a kollégáimmal.
Utoljára szerkesztve: