- 2023. 05. 24.
- 85
- 143
- 24
- V4 karakter
- Jessy Jay Jackson
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
Becenév: (István) - IG Név: (Benny K Banderas). 23 Éves vagyok.
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
Mi az SGH feladata?
1. Játékosokkal valóó kommunikáció: Fenntartom az aktív kommunikációt a játékosokkal, válaszolok kérdéseikre és segítek megoldani az esetleges problémákat.
2. Konfliktuskezelés: Segítek megoldani esetleges konfliktusokat vagy nézeteltéréseket a játékosok között, és igyekszem a pozitív játékélmény fenntartására törekedni.
3. Csapatmunka az adminisztrátorokkal: Együttműködök az adminisztrátorokkal, és támogatom őket a szerver hatékony működtetésében.
4. Mentorálás és támogatás: Segítek a kezdő játékosoknak a karakteralkotásban és a szerepjáték technikáinak elsajátításában.
5. Aktív jelenlét: Próbálom fenntartani az aktív jelenlétet a szerveren és a közösségi platformokon,, hogy könnyen elérhető legyek a játékosok számára.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Az SGH Adminsegéd pozíciót azért keresem, mert lelkesen szeretném támogatni az adminisztrátorokat és hozzájárulni a szerepjátékos közösség virágzásához. Látom, hogy néha az adminisztrátorok túlterheltek lehetnek a feladataik miatt, és szívesen lennék a segítségükre, hogy enyhítsem ezt a terhelést. Szenvedélyesen vágyom arra, hogy a szerver működésének hatékonyságában és a közösségi légkör építésében részt vegyek, így biztosítva, hogy minden játékos élvezhesse a szerepjátékot a szerveren, és megkapja a szükséges támogatást a fejlődéshez.
Miért pont téged válasszunk?
Érdemes lenne az Adminsegéd pozícióra választani, mert elkötelezett vagyok a szerepjátékos közösség támogatása iránt. Rendelkezem hatékony kommunikációs képességekkel, empatikus vagyok, és mindig megbízhatóan teljesítem a rám bízott feladatokat. Kreatív gondolkodóként újj ötletekkel járulnék hozzá a szerver fejlődéséhez, és minden lehetőséget megragadnék, hogy pozitív és élvezetes élményt nyújtsak a játékosoknak.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Hétköznap: (6 óra) - Hétvégeken: (10-12 óra)
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
Negatív tulajdonságok:
Makacs: Időnként ragaszkodom az álláspontomhoz még akkor is, ha más megközelítésekre lenne szükség.
Túl kritikus: Néha hajlamos vagyok túlságosan kritikusan megítélni másokat vagy saját teljesítményemet.
Munkamániás: Előfordul, hogy túlzottan lefoglalom magam a munkával és elfelejtem megfelelően kikapcsolni és pihenni.
Pozitív tulajdonságok:
Elkötelezett: Minden feladatot vagy projektet elkötelezetten és lelkesen végzek el, törekedve a minőségi eredményekre.
Rugalmasság: Könnyen alkalmazkodom a változó körülményekhez és kihívásokhoz, ami segít a problémamegoldásban és a fejlődésben.
Empatikus: Jól érzem magam mások cipőjében és figyelembe veszem az érzéseiket és szükségleteiket,, hogy segíteni tudjak nekik.
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
Igen, a jövőben szeretnék adminisztrátor lenni, mert úgy érzem, hogy ez lehetőséget kínál arra, hogy még aktívabban segítsem a szerepjátékos közösséget. Az adminisztrátori pozíció megadná számomra azt az eszközt, amivel hatékonyan részt vehetek a szerver működtetésében és irányításában. Ez a szerep magasabb szintű felelősséget jelentene, ami inspiráló lenne számomra, hogy még jobban hozzájáruljak a közösség építéséhez és a pozitív játékélmény kialakításához.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
Kezdésként elmagyarázom, hogy a szerverünk egy szerepjátékos közösség, ahol izgalmas kalandokban vehet részt egy kitalált világban. Itt létrehozhat egy saját karaktert, és szabadon alakíthatja a törrténetét és céljait. Viszont fontos, hogy mindig tartsa szem előtt a szabályzatot, hogy mindenki együtt élvezhesse a szerepjáték élményét. Ha bármilyen kérdése van a szabályzattal vagy a szerepjátékkal kapcsolatban, írja meg bátran. Mindenben segítségére vagyok, és ha szüksége van további információkra, akkor küldök neki linkeket a szabályzatról, a szerepjátékos parancsokról és egyéb hasznos útmutatókról.
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
Elmagyarázom neki hogy nem áll rendelkezésre ez a funkció, és segítek, hogy más módon eljusson a városházára!
Egyik lehetőség, hogy hívhat egy városi taxit vagy esetleg stoppoljon.
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Rablásnál kipakolhatják az autóm?
Szia! Igen, a szerverünkön bizonyos szituációkban megfelelő RP-vel történő rablás lehetséges, beleértve az autódnál történő kipakolást is.