Jelentkezés az Országos Mentő szolgálathoz.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Chase17

Újonc
2019. 12. 24.
13
7
M I S K O L C
V4 karakter
Chase Martinez
Insignia-Hungary-OMSZ-v1-svg.png

Az Országos Mentőszolgálat hivatalos jelentkezési lapja.
A jelentkezési lapodat kizárólag a saját tudásodnak megfelelően töltheted ki,nem másolhatsz le már egy másik "Elfogadott" jelentkezési lapból. Amennyiben ez kiderül a jelentkezési lapodat azonnal elutasított státuszba helyezzük.

- [ OOC ] -
Ebben a részben az OOC információkra vagyunk kíváncsiak.

Neved?
> Fürjes Mátyás <

Életkorod?
> 14 <

Mióta játszol különböző MTA/SA:MP RolePlay szervereken?
> Körülbelül 1 vagy másfél éve. <

Mióta játszol SeeMTA V3-on?
> KB 7 hónapja <

Mellékeld a jelenlegi játszott perceidet szinteddel együtt!
> 12400 percem van és 16-os szintű vagyok. <

Milyen frakció(k)ban voltál eddig? Mi volt a távozásod indoka/oka?
> még nem voltam frakcióban. <

Csatolj az UCP-dről egy képet!
(Adminjail,Ban)

> https://imgur.com/a/ddK60Lt <

Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?(Min 5 mondat)
> IRL is imádom a mentőket és ha például meglátok egyet akkor feldobja a napom. Nagyon szeretek más embereken segiteni és játékon belül is amikor meglátok egy animos embert segitek neki. A szirénának a hangja egyszerűen csodálatos és nagyon szertném ha egyszer való életben is mentős lennék. Egyszer a sulinkhoz jött egy mentőautó és nagyon örültem hogy ott volt. Édesapám mentős és rengeteg jót mesélt nekem. <

Naponta mennyi időt tudnál a szerveren a frakcióra fordítani?
> Körülbelül egy 3-4 órát. <

Mutatkozz be pár mondatban! (Min 10 mondat)
> Fürjes Mátyás a nevem és 14 éves vagyok. Imádom a kocsikat és az azzal kapcsolatos munkákat. Általános iskolás tanulmányaimat végzem jelenleg. Miskolcon élek és van egy macskám. Édesapám mentős és nagyon jókat és rosszakat is hallok tőle. Jelenleg 8. osztályos vagyok. Iskolán kivül vagy gépezek (azon belül MTA-zok) vagy rollerezek. Sok sportot űztem már és jelenleg Kenuzok. Március 3.-án születtem. Hobbym a kisérletezés és a szerelés. Néha lemegyek nagypapámhoz és segitek neki. Igazábol ez lennék én. <

- [ IC ] -
Ebben a részben a karaktered információira vagyunk kíváncsiak.

Teljes neve:
> jacob Redway <

Édesanyja leánykori neve:
> Angela Murphy <

Születési helye,ideje:
> 1997. Április 2. Los Santos Nemzeti Korház. <

Bejelentett lakcím:
> Jelenleg nincs. <

Legmagasabb iskolai végzettsége,szakképesítése:
> Egyetemi végzettséggel rendelkezem és 3 szakma tulajdonosa vagyok. <

Rendelkezik érvényes jogosítvánnyal,ha igen milyen tipusúval?
> Igen rendelkezem B valamint D jogositvánnyal. <

Önéletrajz: (Min 5-10 összefüggő mondat)
> Jacob Redway a nevem és 23 éves vagyok. Egyetemi végyettséggel rendelkezem. Los Santos-ban születtem, és 1997. Április 2. Édesanyám neve: Angela Murphy. édesapám neve: Dennis Redway. Rendelkezem jogositvánnyal és 3 szakmám volt eddig. Rendelkezem egy autóval is: Dodge Coronet 440. <

- [ Egészségügyi teszt ] -
Ebben a részben a te IC tudásodra vagyunk kíváncsiak így pár szituációs kérdést fel is tettünk neked.
Minden szituációra pontról-pontra kell levezetni az adott szituáció megoldását.
Próbálj meg szakszavakat is alkalmazni.

Sorolja fel a vérzések tipusait illetve ezeknek az ellátási menetét!

>
hajszáleres vérzés - a bőr alatt lévő hajszálerek sérülése - Pár csepp vér jön ki amit először fertőtleníteni kell , majd utána egy ragtapaszt illeszteni a sérült helyre.
Vénásvérzés - Sötétvörös a vér , gyorsabban tör elő - Természetesen először itt is az első lépés a fertőtlenítés , majd utána egy fedő vagy nyomó kötés végrehajtása.
Artériásvérzés - Spriccel a vér - sérült helyre mull lap , majd a mull lapra egy fásli réteg amivel rögzítjük.
<

Egy utcai lövöldözés során egy úrnak a jobb kezét eltalálták és a lövedék a sebben maradt.
Hogyan cselekszik?

> Körbetekintjük a területet , és megbizonyosodunk abban , hogy senki ne legyen veszélyben. A sérülten elvégezzük a kivizsgálásokat, meggyőződünk a beteg sérüléseiről. Amennyiben ez megtörtént azonnali EKG és vérnyomás mérésbe kezdünk. Meggyőződünk arról hogy a sérült kezébe hatoló golyó milyen sérüléseket okozott. A sérült felszínt miután lefertőtelnítettük artériásvérzésnél nyomókötést használunk, amennyiben nincs artériásvérzés a nyomókötés szükségtelen. Szemügyre vesszük hogy a férfi karjába behatoló golyó benne van még a sebbe vagy már nincs. Amennyiben már a golyó nem található újra lefertőtlenítjük és egy nyomókötést használunk. <

Az út szélén egy földön fekvő sérültet talál melynek homlokán egy vérző seb van,szólításra nem reagál,pulzusa gyenge.
Hogyan cselekszik?

> A helyszínen nem megállapítható az, hogy a sérült gerince törött-e vagy sem. Elsősorban szabad légutat kell a sérült számára biztosítani. Amennyiben a homlokán található vérzés nem súlyos, azt hanyagolhatjuk későbbi ellátásra. Gerinctörés esetén a legbiztonságosabb az eschmark műfogás. A kollegák segítségével a hordágyra kell helyezni a sérültet, a lehető legkevesebb mozgatással. A sérült egy oldalát megfogva egyszerre kell oldalra fordítani a sérültet, így a gerince nem mozdul el. A hordágyat a sérült ála kell helyezni, majd óvatosan vissza kell fordítani a sérültet. Ezek után a korházba kell szállítani a sérültet, majd megműteni, amennyiben valóban gerinctörést szenvedett. <

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.