Nálunk ön az első!
IC RÉSZ
> Hogy hívnak? <
/Scott Brooks/
> Édesanyja neve? <
/Pamela Anderson/
> Születési ideje <
/1992/1/18/
> Lakcíme <
/Jelenleg nincsen/
> Telefonszáma <
/38761120152081/
> Érvényesek-e iratai? <
/Igen/
> Fuvarozással való tapasztalat <
/Ismerem az államunk minden zúgát.Ezek közül felsorolnék pár ismertebb helyet:Beverly Hills, északi,nyugati Los Santos,Downtown, Del Perro..stb/
> Önéletrajz (8-10 mondat) <
/Legfőkébb a "kemény" szóval lehet engem illetni. Jelenelgi munkám a városi buszozás. Mivel szeretek vezetni, ebből adódóan szerettem volna ide jelentkezni. Apropó kemény, evvel nem azt kell érteni hogy mindenkinek beszólogatok meg megverek, hanem kiállok magamért és ha probléma van velem akkor azt jobb ha nem közlöd mert csúnya vége lehet./
OOC RÉSZ
> Mi az IRL neved? <
/Attila/
> Hány éves vagy? <
/15/
> Mennyi játszott perced van a szerveren? <
/7 nap, 23 óra és 31 perc (11491 perc) /
> Kérlek küldd el UCP-ről a Jail és Ban részt! <
/https://imgur.com/a/3euN4gi. Tudom, ninsc kevés jailem. De azóta próbálok ezen javítani./
> Mesélj magadról pár mondatban! <
/Ukrajnában élek, illetve tanulok is egy kis faluban. Tavaj óta járok edzeni haverokkal, illetve emellet focizok hobbiként. Ezek mellet elég sok időt töltök játszással is. Mta-zni már elég régóta elkezdtem, körülbelül 4-3 éve. Eggyik haverom mutatta meg mikor kis potato géppen nyomtam Default szervereken,mert mást nem bírt. A jailek alapján ha lehet ne ítélj meg. Azóta próbálok törekedni arra hogy ne legyek nonrp. Ha akarom, elég szépen letudom Rp-zni az eseményeket és minden szabályt ismerek hisz a játékot nem ma kezdtem. /
> Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt? <
/Igen /