IG neved:
- Nova S Linnea -
Mióta használod a TeamSpeaket?:
- Több mint 3 éve -
Voltál-e már valaha a SeeMTA v3 Las Venturas TeamSpeak szerveréről bannolva? Ha igen, miért és meddig?:
- Nem,nem voltam. -
Voltál-e már a See Game System bármilyen TeamSpeak szerverén moderátor? Ha igen, hol és meddig?:
- Nem voltam,de mostmár itt a lehetőség. -
Naponta mennyi időt töltesz a TeamSpeaken?:
- 6-7 óra. -
Mennyi időt tudnál szánni a feladatra?:
- Az átlag mostanába 6-8 óra/nap -
Miért pont téged válasszunk?:
- Azért válasszatok engem,hiszen mostanába nagyon aktív vagyok amikor nem vagyok fent a szerón akkor is igazából ts ügyfélbe lennék és segíteném a felhasználókat.Egy őszinte ember vagyok egy megnevelt 15 éves srác és ez úgy gondolom,hogy egy egész jó tulajdonság ahoz hogy egy moderátor legyen ts-en.Segítőkész vagyok akinek csak tudok segítek nagyon szivesen.Ha valamiben nem vagyok bisztos akkor segítséget kérek,hogy nehogy hülyeséget csináljak és szerintem ez egy jó előny. -
Miért szeretnél moderátor lenni?:
- Azért szeretnék moderátor lenni,mert ahogy említettem szeretnék segíteni a játékosoknak teamspeak-en.Szeretnék egy hosszú teamspeak moderátor karriert.Szeretnék egy jó csapatba bekerülni és szerintem egy jó csapatba jelentkezek.Szeretnék új embereket megismerni tapasztalatot szerezni. -
Hogyan tudnád segíteni a TeamSpeak kezdő felhasználóinak a dolgát és eligazodását?:
- Ha esetlegesen rám írnak hogy segítségre szorulnak vagy esetleg bejönnek a ts ügyfélszolgálat szobába akkor meghalgatom hogy miben tudok segíteni ha esetleg civil/nem seemta játékos rangot kér akkor kikérdezem.Ha nem játszik a szerveren akkor kérek 3 ts szabályt ha játszik akkor 3 ts szabály 3 rp szabály.Ha esetleg tudok segíteni még akkor megpróbálok megtenni mindent hogy segítsek ha esetleg kérdése lenne akkor megválaszolom ha ts-hez van köze vagy ig/fórum. -
Miben tudnál többet hozzátenni, mint a többi jelentkező?:
- Ahogy említettem pár kérdésnél feljebb nagyon aktív vagyok teamspeak-en napi 8 óra menne mindennap.Bennem van az hogy segítsek bármiben amiben csak tudok.Azzal tudnék még többet hozzá tenni,hogy felfigyelek mindenkire nagyon barátságos vagyok. -
Van-e bármilyen ismeretséged a team-en belül?:
- Még sajnos nincs. -
Ha esetleg bekerülsz a csapatba, mi a célod, meddig szeretnél eljutni?:
- Nekem nagy álmom lenne az hogy egyszer ts operátor legyek de ez még nagyon alrébb van és odáig nagyon sokat kell letegyek az asztalra.Megpróbálnék mindent megtenni érte. -
Írj le 3 pozitív, illetve 3 negatív tulajdonságot magadról:
Pozitív:
- Barátságos -
- Megértő -
- Tisztelettudó -
Negatív:
- Félős vagyok -
- Izguló típus vagyok -
- Néha lusta -
Mennyi idős vagy?:
- 15 éves vagyok. -
Mutasd be magad 5-10 mondatban:
- Imre Levente vagyok jelenleg 15 évevs Romániában élek azonbelül Szatmárnémetiben.Szabadidőmben játszani szoktam a számítógépen, illetve sportolni.Számítógépen általában Seemta-zni illetve Fifá-zni szoktam.Karatét sportolok nyolc éve és nagyon bevált nekem ez a küzdősport és a mai napig is edzek.Mostanába rengeteget tanultam amikor még suli volt,mert szerettem volna átmenni más iskolába Biokémiára de ugy gondolom hogy egyelőre várnom kell még egy évet és utána odateszem minden erőmet hogy sikeres legyek,ha ugyanúgy csinálom mint ahogy a multkor akkor sikerülni fog.Sok osztálytársaim vannak akikkel jóba vagyok és sokszor szoktam velük találkozni a való életben is és nagyon elszoktam velük szórakozni.Az igazi életben is barátságos személyiség vagyok és mindenkivel jóba vagyok az osztályból.Nagyon szeretem az állatokat de legfőbbképen a cicákat,nagyon aranyosak és tetszenek nekem.Ezeken kívül szeretem az autókat és nagyon várom azt hogy meglegyen a jogosítványom és vezessek.Karatén kívül elkeztem mostanába focizni is,mert a fifa miatt ráfüggtem az igazi focira,nagyon eltud szórakoztatni a foci és ha unatkozok vagy bármi problémám van akkor focizni megyek.
Utoljára szerkesztve: