- 2022. 02. 13.
- 5
- 0
- V4 karakter
- Jawon Savic
- LV karakter
- Mark Roberts
???????? Jelentkezési lap
«────── « ⋅ IC rész ⋅ » ──────»
Jelentkező teljes neve:
<
Mark Roberts
>Jelentkező születési helye, ideje:
<
San Fierro Ápolási Központ, 1994. 06. 20.
>Jelentkező édesanyjának leánykori neve:
<
Martina Olleta
>Jelentkező telefonszáma:
<
38761188804609
>Jelentkező Lakcíme:
<
Az eddigi munkahelyeimhez közeli motelokon szállásoltam le magam.
>Jelentkező e-mail címe:
<
Lossantosman94@gmail.com
>Milyen típusú jogosítványokkal rendelkezik?
<
B-típusú jogosítvánnyal.
>Van-e tapasztalata ebben a munkakörben? Ha igen hol szerzett tapasztalatot?
<
Tobbszori beszállítást vállaltam már farmokhoz és festőműhelyekhez. Igy jártas vagyok a városban.
>Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat):
<
San Fierroban születtem, de családommal egy kis városban éltünk, Angel Pine-ban. Itt éltem az életem, diákként itt fűvágással kerestem pénzt, amit a mai napig űzök. Miután cseperedtem fel a közeli bontóba jártam dolgozni egy saját magam tákolt elektromos biciklivel. Itt megtanultam egyet-s mást a régi csotrogányokról. Pár maszek szerelést is vállaltam ebből kuperáltam össze egy farmra ahol baromfiakat neveltem, ebből vettem az első kocsimat, amivel szalmát és disznókat szállítottam.
>«────── « ⋅ OOC rész ⋅ » ──────»
Teljes neved:
<
Szirák Márk
>Hány éves vagy?
<
16
>Játszott perceid száma:
<
9452
>Voltál-e már AdminJailben és/vagy bannolva a szerverről? Ha igen miért? (UCP kép szükséges)
<
https://imgur.com/gallery/t9mm0gT
>Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? (Írj pozitívumot és negatívumot is!)
<
Úgy gondolom hogy játékosokkal tisztességesen és pozitívan viselkedtek, a nagy lóról beszélés és a nagyképűség messze áll tőlem.
>Rendelkezel-e működő mikrofonnal, illetve használod-e a Discord nevű alkalmazást?
<
Rendelkezem mikrofonnal és használom a discordot.
>Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e?
<
Elolvastam és elfogadom
>Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat):
<
Márk vagyok, egy kisebb vároban élem az életem. 6 osztályos gimnáziumot kezdtem de két év után váltottam, és most specializált gép és járműgyártás szakon tanulok. Szeretek motorozni, főzni és szabadidőmben gépezni is. Legtöbbször see mta v3 szerverén és drift paradise-on ütöm el az itthoni szabad perceimet, ezért is gondoltam jelentkezek egy fuvarozó céghez.
>«────── « ⋅ Hitelesítés ⋅ » ──────»
Jelentkező aláírása:Mark Roberts