Jelentkezés a NAV állományába.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

MRKyle

Újonc
2021. 08. 01.
3
2
V4 karakter
James Harri
V2 karakter
Kyle Miller
szoba1.png

Jelentkezési formanyomtatvány
hr_-_forum.png

OOC rész

[#1] Neved?

< Rolandnak hívnak. >

[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad? (minimum 7 összeszedett mondat!!)
< Rolandnak hívnak, Magyarországon élek és jelenleg 15 éves vagyok. Leginkább gépezek, és ha esetleg van rá alkalom a barátaimmal találkozok. Emellett a kutyámmal is sok időt töltök, szeretek vele kimozdulni. Sok RP szerveren játszottam már, például seemta v3, és egyéb RP szerverek. >

[#3] Jelenleg hány játszott perced van?
< 2114 >

[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!
< https://imgur.com/a/V1HPeug >

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad ?
< Szeretnék egy jó közösség tagja lenni, mivel jó dolgokat hallottam az állományban tartózkodó emberekről. Sok időt szeretnék tölteni a frakcióban, hiszen nagyon érdekel ez a rendvédelmi szervezet. >

[#6] Miért téged válasszunk?
< Mivel szeretek csapatban dolgozni, és úgy gondolom, hogy elég jól szót tudok érteni másokkal, és persze a tisztelet sem marad el. >

[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?
< Nem, még nem voltam rendvédelmi frakcióban. >

[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata?
< Vámok beszedése, jogszabályok betartatása, adóügyek kezelése, határellenőrzés végzése. >

[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? ( hétköznap - hétvégén )
< Hétköznap 3-4 órát, hétvégén 6-8 órákat, vagy többet. >

[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed? (minimum 10 összeszedett mondat!!)
< Úgy gondolom megértő, tisztelettudó ember vagyok. Hibáimért vállalom a felelősséget. Amiben tudok, általában segítek a körülöttem lévő embereknek. Általában jól beilleszkedem új társaságokba, és gyorsan elsajátítok új dolgokat. A tisztelet megadom az embereknek, és azért kölcsönösen el is várom, hiszen véleményem szerint fontos a kölcsönös tisztelet. Az új dolgoknak szívesen látok neki, szeretek tanulni, fejlődni. >

[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?
< Ha csapatban kell dolgozni, jól kijövök a társaimmal, megértjük egymást. A csapatmunka sokat számít, hiszen kölcsönösen tudunk egymásnak segíteni abban, ami például a másiknak kevésbé megy. >

[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?
< Véleményem szerint a kor nem teljesen számít, sok fiatal értelmes ember van, akik megtudják magukat értetni, és normálisan, tisztelettudóan tudnak viselkedni. Ezért gondolom úgy, hogy nem kell egy ember kora alapján következtetéseket levonni azelőtt, hogy megismernénk az illetőt. >

hr_-_forum.png

IC rész

[#1] Jelentkező teljes neve:

< Kyle Miller >

[#2] Jelentkező születési helye, ideje:
< 1999. December 17. Los Santos >

[#3] Anyja neve:
< Monica Miller >

[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!
< https://imgur.com/a/rEfkX9R >

[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:
< Kamionsofőr. Távozás oka: Családi problémák. >

[#6] Miért pont Önt válasszuk?
< Segítőkész ember vagyok, és szeretek, és tudok is jól csapatban dolgozni. Szeretnék egy jó közösség tagja lenni, ahol megbecsülnek, és szeretnek. >

[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó-és Vámhivatal feladatát!
< Határellenőrzés lebonyolítása, adóügyek kezelése, vámok beszedése és jogszabályok betartatása. >

[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?
< Határellenőrzés, adóügyek végzése. A célom a tiszti rendfokozat elérése. >

[#9] Meséljen magáról! (10 összeszedett mondat!!)
< Los Santosban születtem, anyukám egyedül nevelt engem, ezért nem voltunk túl jó anyagi helyzetben. Ettől függetlenül az általános iskolát kitűnő eredménnyel zártam. Középiskolát is ugyan így végeztem, ahol informatikát tanultam. Végül nem ebben helyezkedtem el, hanem kamionsofőr állást kaptam. A családomtól sokat voltam távol, ezért ott kellett hagynom. A barátaim egy segítőkész, barátságos embernek ismertek meg, és ebben igazuk van. Szeretek új embereket, új dolgokat megismerni, megtanulni. >
Profilodon jelenleg nem az aktuális IG neved van megadva, ennek javítására 12 órád van. @Carter

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
  • Tetszik
Reactions: Öcsikesz

ZoliV2

Zöldfülű
SzerverAdmin
v2
2020. 11. 14.
183
66
22
Berhida
V4 karakter
William Clinton
LV karakter
-
V2 karakter
Benito El Fuego
nav-logo-32x32.png
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
nav-logo-32x32.png

Tisztelt Kyle Miller!

Örömmel értesítjük, hogy felvételt nyert a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz!
Személyes beszélgetésre kérjük jelenjen meg a San Fierroban található NAV bejárati kapujánál a következő időpontban: 04.10. 18:00
OOC: TeamSpeak 3 szerveren is kérlek lépj be a "NAV | Váró" szobában ugyanekkor legkésőbb!
Ha nem felelne meg az időpont azt mindenképp jelezd kérlek hozzászólásban!

Tisztelettel:
William Mendelson
p. Vezérezredes

MRKyle

Újonc
2021. 08. 01.
3
2
V4 karakter
James Harri
V2 karakter
Kyle Miller
Szia! Ma nem tudnék lenni sajnos, esetleg szerda ugyan ekkor jó lehet?

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.