Doktorszolgálat
Adatfelvétel
Teljes neve: Max Maddox.
Laktanya megnevezése: San Fierro-i laktanya.
Lakcím: Jelenleg albérletben lakok San Fierro-ban.
Telefonszáma: +38761120168702
Beosztása: Törzsőrmester.
Mióta szolgál a Katasztrófavédelemnél: Másfél hónapja szolgálok, de volt két hét kihagyásom betegség miatt.
Születési idő: 1999.11.08.
Születési hely: Los Santos Medical Center.
Anyja leánykori neve: Andrea Marker.
Van-e tapasztalata az életmentés terén: Van!
Szolgált-e már a Doktorszolgálatnál, vagy egyéb életmentő szervnél: Dolgoztam az Országos Mentő Szolgálatnál.
Kérdőív
Miért szeretne a Doktorszolgálat köreibe csatlakozni: Korábban is mentettem életeket és nagyon szerettem. Szeretnék a tűzoltóságon belül is életeket menteni, továbbfejleszteni a szaktudásom.
Definiálja a Doktorszolgálat fogalmát: A tűzoltóságon belüli, az állomány egészségéért, káreset helyszínén lévő sérültek azonnali prehospitális ellátása, a mentők munkájának segítése. Ezen felül az állomány rendszeres alkalmassági egészségügyi vizsgálata.
Mi az a CPR: Az újraélesztés angol nyelvű rövidítése.
Maga szerint miért tart a Doktorszolgálat az állományban felméréseket, és egyéb ellenőrzéséket az állományon: A vonuláshoz szükséges egészségügyi állapot megőrzése érdekében.
Égési sérülés történt, egy úr harmadfokú égési sérülést szenvedett egy épülettűz közben, mit tenne ön az úr életbe tartása érdekében: Eltávolítanám az esetleges ruhadarbokat amennyiben szükséges. Ezután, mivel a harmadfokú égési sérülés esetén szükséges a folyadékpótlás, így azonnali intravénás kanült ültetnék be, majd megfelelő hőmérsékletű sóoldatot folyatnék le. Ez mellett a sérülésre égési sérülésre specializált kötszert helyeznék rá.
Egy tűzoltó mélyből mentés közben elájul, mik a maga által gondolt lépések az esetnél: Megpróbálnám stabilizálni a keringését, felkelteni repülősó vagy adrenalin injekció segítségével.
Az oxigénes palack megsérül, nem juttat oxigént a maszkba, mivel tudja helyettesíteni a maszkot a kijutásig ha van magánál víz, és textil: Eltávolítanám róla az oxigén maszkot majd átáztatnám a textilt, kicsit kiráznám, hogy ne follyon belőle a víz. Ez után minél előbb ki kell jutnia a káreset helyszínéről.
Utoljára szerkesztve: