- 2022. 10. 28.
- 3
- 0
- LV karakter
- Jeffry Norris
Neved:
< Jeffry Norris >
A ban időpontja:
< 2022. 10. 31. >
A ban időtartama:
< 2022. 12. 30. >
Neve, aki bannolt:
< Vigil >
A ban oka:
< admin félrevezetésének kísérlete >
Amiért szeretnéd az unbant:
< bannoltak a tegnapi nap folyamán és teljesen nem értem, hogy miért. Túl lett kapva egy ügy és mire beléptem ez fogadott. "Admin félrevezetésének kísérlete". Nos az ügy egy rablással kapcsolatos dolog volt. A rablásnál volt elő rp amit nem tudtam bizonyítani mert valami gond volt a weboldallal amin keresztül fel tudtam volna tölteni a see mta-s chatat az adminnak, és a rablás alatt lévő személynek ooc elmondtam hogy nem akartam kirabolni őt hisz csak egy yt videót szerettem volna készíteni halloween alkalmából "csokit vagy csínt" néven(amit már sok emberrel eljátszottam). Rablás közben is leírtam a rablás alatt lévő személynek, hogy várjon egy kicsit hadd menjen az ic game ugyebár. 2 darab tököt szerettem volna venni 20ezer dollár/ darab áron. És a "csokit vagy csínt"-ért kapott volna még 50 ezret ajándékba. Nos a kedves admin ezt nem hitte el nekem sajnos. Én ehhez hozzáfűzni mást nem tudok csak annyit, hogy szerintem túl lett kapva ez a dolog. Úgy érzem nem bant érdemlek. Kaptam büntetést, méghozzá 240 percet "nem ismert szabályzat és előrp hiánya" néven, amit megint csak nem értek hiszen megvolt az előrp és a szabályzattal is tisztában vagyok. A kérésem pedig hogy vonják vissza a bant, mert nem érzem kiérdemeltnek. A szabályokat betartom, mindent le rpzek mindig van mindenhez előrp ez volt az első "bakim". Ez az a játék amivel ki tudok kapcsolódni, nem szeretném 2 hónapra abbahagyni. >
Köszönöm a rám szánt idődet/ időtöket!
Moderátor által szerkesztve, ekkor: