[Jeffry J Jonsh] Jelentkezése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

MKDezső

Újonc
2022. 03. 17.
16
22
19
V4 karakter
Jeffry J Jonsh
LV karakter
Ivan G George
V2 karakter
Jeffry J Jonsh
abb4f85ae2fe98b7438ba80bd44329be.png

ORSZÁGOS RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG
LOS SANTOSI RENDŐRKAPITÁNYSÁG
SZEMÉLYÜGY ÉS HUMÁNIGAZGATÁS

A lap kitöltése előtt olvasd el a jelentkezési feltételeket, amit szintúgy a jelentkezések menüpontnál találsz.
A lap kitöltésénél figyelj oda a helyesírásra, illetve a feltételeknek való megfelelésére. (Ha 100 szót kérünk akkor az minimum meg legyen.)
A lap kitöltésével még nem csatlakozol a Rendőrség köreibe, ezek után vár még rád egy TS meghallgatás és egy elméleti vizsga.
Fontos, hogy a jelentkezés címe a következő legyen: [NÉV] Jelentkezése.

J E L E N T K E Z É S
| IC |

Teljes név: Jeffry J Jonsh
Születési hely, idő: Los Santos kórház 1988.04.21
Telefonszám/ egyéb elérhetőség: Jelenleg nincs.
Bejelentett lakcím/ tartózkodási hely: Los Santos, Jefferson Motel, 5/A
Legmagasabb végzettsége: Katonai orvosi egyetem.
Eddigi munkahelyei: Kamionos.

Csatolja kézzel írott önéletrajzát! ((Legalább 50-100 szóból kell álljon.))
A nevem Jeffry J Jonsh jelenleg 35 éves nyugdijazot katona vagyok aki szertene az orfk ba jelentkezni. Hatásköröm volt az elsüsegély nyujtás és a pontos csélzásom. Az iraki háborubol csak én meg 2 cimborám tért visza és inkáb azon voltunk,hogy máshová költözünk. Nekem megtetszet SeeCity és én ide költöztem. Ez vagyok én.

| OOC |
Hogy szólíthatunk: Dezső
Mennyi idős vagy: 17
Legmagasabb iskolai végzettséged: Szakiskola 11 osztály
Mennyi játszott perccel rendelkezel: 1573 perc
Csatolj egy képet az UCP-ről:
Rendelkezel-e adminjailel? Ha igen mennyivel és miért: -
Rendelkezel-e kitiltással? Ha igen, mennyivel és miért: -
Rendelkezel-e névváltással? Ha igen mennyivel és mik azok: Igen az öj nevem Jeffry J Jonsh (Egy uj élet kezdete.)
Milyen karaktert RP-znél nálunk? ((Legalább 50 szóból kell álljon.))
Egy ojam karakterz RP zek aki egy nyugdijatot katoma az oraki háborubol hazajöt és idde SeeCity be költözöt ahol béke egy csugalom van. Reménykedik aban,hogy fel veszik az orfk ba és tobább védheti a várost és anak lakosait. Kiválló lövész és elsösegély nyujtásban de ha felidegeskedik akkor nem lehet birni vele ezért is kell vele nyugot leni. Bármire patan és ha kell akcioba is lendül ha arol van szó de megállja a helyét a csapat munkában is. Remélem jó let a lapom és várom minál hamaráb értesicsenek.
Miért pont rád essen a választásunk?
Mivel egy aktiv tagja lenék a csapatnak és mindig ha gond van itt vagyok. (megjegyzés: péntek,szombat,vasárnaop negy vagyok.)
Voltál-e már a jelenlegi vezetés alatt a frakcióban? Ha igen, akkor mi volt a kilépés/ kirúgás indoka?
-

Robinson John

Aktív fórumozó
2020. 08. 18.
249
165
V2 karakter
Robinson John
Tisztelt Jeffry J Jonsh!
Az Országos Rendőr-főkapitányság megkapta jelentkezését, a vezetőség átolvasva úgy határozott hogy elutasítja a lapját.

_____________________________________________________________________________________________________________________
Megjegyzés:
- Borzasztó a helyesírás, értékeljük, hogy Google fordítót is segítségül vetted, de ez kevés ide.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.