[Jeffry J Jonsh] Jelentkezése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

MKDezső

Újonc
2022. 03. 17.
16
22
19
V4 karakter
Jeffry J Jonsh
LV karakter
Ivan G George
V2 karakter
Jeffry J Jonsh
abb4f85ae2fe98b7438ba80bd44329be.png

ORSZÁGOS RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG
LOS SANTOSI RENDŐRKAPITÁNYSÁG
SZEMÉLYÜGY ÉS HUMÁNIGAZGATÁS

A lap kitöltése előtt olvasd el a jelentkezési feltételeket, amit szintúgy a jelentkezések menüpontnál találsz.
A lap kitöltésénél figyelj oda a helyesírásra, illetve a feltételeknek való megfelelésére. (Ha 100 szót kérünk akkor az minimum meg legyen.)
A lap kitöltésével még nem csatlakozol a Rendőrség köreibe, ezek után vár még rád egy TS meghallgatás és egy elméleti vizsga.
Fontos, hogy a jelentkezés címe a következő legyen: [NÉV] Jelentkezése.

J E L E N T K E Z É S
| IC |

Teljes név: Jeffry J Jonsh
Születési hely, idő: 1977.04.21
Telefonszám/ egyéb elérhetőség: +40756722823
Bejelentett lakcím/ tartózkodási hely: Los Santos, Jefferson Motel, 5/A
Legmagasabb végzettsége: Szak végzettség
Eddigi munkahelyei: Bányász.

Csatolja kézzel írott önéletrajzát! ((Legalább 50-100 szóból kell álljon.))
Az én nevem Jeffry J Jonsh. 1977.04.21.- én születtem Los Santosba. Édesanyám Jeffry J Anna. Édesanyukám tanárként dolgozik. Édesapám Jeffry Jonatan. Ő pedig taxisofőr. 1987-ban elkezdtem a tanulmányaimat a Palominoi általános iskolában. 1999-ben felvételt nyertem a Los Santosi rendészeti Középiskolába. Majd 2005 ben sikeres Érettségi vizsgát tettem itt. Ezután a Rendészeti Egyetemre mentem tovább ahol a tanulmányaimat 2 éve fejeztem be. Jelenleg munkanélküli vagyok.

| OOC |
Hogy szólíthatunk: Dezső
Mennyi idős vagy: 17 vagyok.
Legmagasabb iskolai végzettséged: Szakiskola
Mennyi játszott perccel rendelkezel: 5800
Csatolj egy képet az UCP-ről: https://ibb.co/98zvp6M https://ibb.co/98zvp6Mhttps://ibb.co/0q7hJt7
Rendelkezel-e adminjailel? Ha igen mennyivel és miért: Még nem volt.
Rendelkezel-e kitiltással? Ha igen, mennyivel és miért: Még nem volt.
Rendelkezel-e névváltással? Ha igen mennyivel és mik azok: most is az van mivel más nevet szeretnék viselni. 1. Kalman Dezso 2.Jeffry J Jonsh(mostani lesz)
Milyen karaktert RP-znél nálunk? ((Legalább 50 szóból kell álljon.))
Olyan embert Rp-zek aki egy kedves, barátságos, jószívű egyéniség.
Csapatba/közösségbe gyorsan és jól betudd alkalmazkodni.
Elégé sportos karakter, szeret biciklizni, kosarazni és más egyéb sportokat űzni.
Nem szereti valamiért a menősködő embereket. Néha magányos farkasnak mondható az én karakterem és szerénynek.
Szorgalmas, jószívű. Egy csupa jó dologgal van ellátva az én karakterem. Jó, régi nevelésű.
Miért pont rád essen a választásunk?
Mivel egy erös és bátor tagja lenék a csapatnak. Bármikor ha kell harcba tudok állni a gonosz elen.
Voltál-e már a jelenlegi vezetés alatt a frakcióban? Ha igen, akkor mi volt a kilépés/ kirúgás indoka?
Még egybe se voltam./I]
Alax válasza:
12 órád van frissíteni az IG neved az aktuálisra itt fórumon.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
  • Vicces
Reactions: abenceh

Kontyi

Az év legális frakció leadere | 2023
2019. 05. 11.
1 214
653
LV karakter
Benett Blye
V2 karakter
Conrad B Hoffmann
Tisztelt Jeffry J Jonsh!
Az Országos Rendőr-főkapitányság megkapta jelentkezését, a Személyügy és Humánigazgatás pályakezdőkért felelős részlege átolvasva úgy határozott, hogy elutasítja!
A döntésünk pontos részletezésére személyesen keríthet sort az Országos Rendőr- főkapitányság Személyügy és Humánigazgatás pályakezdőkért felelős részlegén.
____________________________________________________________________________________________________________________________
Megjegyzés:

Egy korábbi tagunk jelentkezési lapjából teljesen kimásoltad az önéletrajzodat, egyedül a dátumokat írtad át.

• Fire
Reactions: Rcky
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.