Jeffry Evans -> Ryan Venturas [Kuma]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

JeffryEvans

Újonc
2019. 01. 10.
56
269
V4 karakter
Jeffry Evans
LV karakter
Jeffry Evans

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Jeffry Evans

Panaszra tett személy InGame neve:
Ryan Venturas

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Colt 45-el fenyeget a szerelőtelepen

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/BOTuM5w

Megjegyzés:
Megbeszéltem munkatársammal IC, hogy átveszi őket, mivel gyorssávon álltak. Ezután elindultam, hogy kiduty-zzak, mire ő IC utánam ordította, hogy "Hova a kurva anyádba mész?", vagy valami hasonló. Ezt lereagáltam, bementem, kiduty-ztam, IC úgy beszélt velem mint egy kutyával, de ez ugye IC ügy. Viszont nem tetszett neki amit válaszoltam, előkapta a Colt 45-öt a szerelőtelepen.

WANTEDV8

Újonc
2019. 01. 11.
58
6
24
V4 karakter
Ryan Venturas
Szép napot a tisztelt uraim!
Nem a telepen hanem az irodába vettem elő a fegyvert . És mivel van kamera a telepen igy szerintem teljesen ic ügy hogy elővettem e vagy sem nem lőttelek le mint egy kutyát bármegtehedtem volna mivel szerelőként anyázol szép..:rolleyes: na mind egy is.. (Tilos a forgalmas helyen való rablás/elrablás/ok nélküli lövöldözés, ahol a való életben is hemzsegnek az emberek!) ezek közül melyiket kővettem el ellened?:unsure:

U.I Váróm a bírálást mivel mást nem tudok hozzá szólni szerintem nem követtem el semmi szabály ellenest.

Szép napot!.;)

• Vicces
Reactions: Soap és aDSP

JeffryEvans

Újonc
2019. 01. 10.
56
269
V4 karakter
Jeffry Evans
LV karakter
Jeffry Evans
Amint bejössz a telepre a kapun, az már a telep része. Én csak azt reagáltam le amit te megengedsz magadnak IC, nagyon unom már, hogy mindenki csicskának néz minket, mert mi szereljük a kocsikat. Semmilyen nyomós indokod nem volt rá, hogy elővedd, ez nyilvánvaló. Ráadásul NAV-os is vagy... Várom egy admin bírálását.

• Vicces
Reactions: WANTEDV8

kuma

Újonc
2019. 01. 10.
19
5
Budapest
V4 karakter
Jack Holmes
Szép kellemes napot !

Nos akkor mivel megérkezett mindkét féltől a válasz, így megkezdem a bírálást.
Szóval én úgy gondolom, hogy ezzel semmilyen szabályt nem szegett meg
Ryan Venturas, hiszen a szabályzatban nem szerepel olyan pont hogy tilos forgalmas helyen elővenni a fegyvert, és ahogy látom nagyjából az IC előzmény is megvolt. Mindkettőtök agresszív állt hozzá a dolgokhoz ez az OOC és IC chatből is lejön.

Legközelebb Ryan fegyver nélkül is meglehet oldani a problémát, illetve Ryan nem NAV-os ahogy néztem, csak volt.
Jeffry te pedig ebben az esetben nyugodtan tehettél volna egy bejelentést vagy valamit.

Nos mivel nem történt szabályszegés, maximum enyhe NonRP ezt pedig egy figyelmeztetéssel díjazom Ryan felé.
Zárom illetve helyezem.​

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.