Jeffrey Dossler Jelentkezése. [Elutasítva]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kis.CS

Zöldfülű
2024. 03. 28.
193
59
V4 karakter
Jeffrey Dossler.
LV karakter
Jeffrey Dossler.
V2 karakter
Jeffrey Dossler.
jelentkezes.png

Neved, életkorod, Account ID:
Ferenc., 17 év., 36396

Jelenlegi játszott perced:
8 617 perc. Tisztában vagyok vele, hogy nincs meg az elvárt, erről később írok pár sort.

Fénykép csatolása az UCP-ről, ahol látszódnak a korábbi szankcióid:
Link

Véleményed szerint mi az SGH feladata?
Szerintem első sorban is az Adminokról mondhatni levenni egy terhet. A játékosok kisebb kérdésekkel, illetve problémákkal bizalommal fordulhatnak az Adminsegédekhez. Ezzel megkönnyítve egyrészt az Adminok munkáját, nagyon hasznos tud lenni egy nagyobb játékoszámnál, például ha esetleg kevés Admin lenne sok emberre akkor szerintem nagy segítséget tudnak nyújtani az Adminsegédek mind a játékosok, illetve az Adminok felé. Ezek mellett megválaszolni a játékosoknak a szerverrel vagy akár a szerverhez tartozó információk megválaszolása. Persze biztos lesz/van olyan szituáció mikor az Adminsegéd sem tudja az esetleges választ, de igyekszik az ember napról napra előrébb fejlődni.

Miért pont téged válasszunk? Mennyi időt tudnál erre szánni?
Ennyi idő után RP tapasztalatom úgy érzem megvan. 2020 óta életem része az RP, a nulláról kezdtem még GTA V RP szerveren, majd 4 év után tértem át 2024 Május-Júniusában a SEE-re komolyabban. Elsőnek Itt LV-n regisztráltam, majd 1-2 hét után a V4-es Szerverre. Nyilván nem indult könnyen a See-s karrierem, mivel rengeteg újdonságot kellett megtanulnom mind kettő szerverről, de nekem különös módszertanom a tanulásra, hogy nem kezdek el szabályt, vagy bármit magolni vagy ráfeszülni, hanem inkább beszélgetek emberekkel akik már tapasztaltabbak a "szakmába" valamint kérdezek tőlük. Természetesen sok videót nézek/néztem a szerverről. Illetve már sokat olvastam a szerver szabályzatról is. Nyilván voltak hibáim már fél éve alatt, de nem rosszra kell gondolni, ezek alatt. NON, DM, FUN és társait sosem követtem el eddig és nem is szeretnék. Hibátlanul szerintem senki nem játszik de magamból kiindulva próbálok a legjobbra törekedni, ha pedig csinálok valamit akkor kétszer meggondolom amit csinálni fogok. Nem mennék bele most az eddigi GTA RP-s karrierembe mivel elég hosszú ideig voltam Leader, illetve sok mindenben ott is megfordultam. DE mivel ez egy See-s Lap ezért most erre fókuszálok. See-n mind a kettő szerveren megfordultam már frakció. Mindig törekedtem arra, hogy ha például LV-n egy rendvédelmi frakcióhoz szeretnék csatlakozni, akkor V4-en egy illegál frakciót keresek, vagy egy egyéb legális frakciót. Úgy gondolom, így tudom a legjobban kiélvezni a kettő szervert. Nemrég belekezdtem a V2-be, de oda inkább csak nézelődni járok fel ha úgy adódik. Naponta, hétköznap 2-3 óra amit ki merek jelenteni, hogy rászánok az Adminsegédre, nyilván körülbelül ez a 85-90% annak amikor fent vagy LV-n. Tehát amikor fent vagyok akkor mindig harcra készen állnék. Hétvégén értelem szerűen többet. Persze nem mondom, hogy nincsenek hullámvölgyek az ember életében. De az átlag nagy rész az az lenne amit leírtam.
Írj magadról 3 darab pozitív, illetve negatív tulajdonságot.
Pozitív: Nagylelkű, segítőkész, odafigyelő. Negatív: Fáradékony, Türelmetlen, Szabadszájú.

Mutasd be részletesen a szerinted 3 legfontosabb helyszínt a szerveren:
Városháza!
Az egyik kulcsfontosságú hely kezdéskor, illetve még azután is. A városházét Las Venturas Bal Alsó sarkában ITT találhatjuk meg. Az iratok jelenléte létfontosságú a szerveren, mivel ezek a dolgok amin keresztül például, egy igazoltásnál ezek iratok segítségével tudnak minket beazonosítani. Illetve értelem szerűen pont úgy mint a való életben, kötelezően nálunk kell, hogy legyen ezek az iratok. Valamint itt tudjuk kiváltani a horgászengedélyt, valamint a bányászengedélyt. Értelem szerűen ez kettő szakmához elengedhetetlen, ez a kettő irat is. Nyilván lehet pecázgatni "feketében" de ha egy rendvédelmi szerv véletlen szerűen ellenőríz az kellemetlen tud lenni, bányába pedig be sem tudunk menni ez az engedély nélkül. Végszónak itt lehet még a cégünkkel ha Van, foglalkozni. Bár ez egy kezdőt nem annyira érint, ez a dolog. De ha már valaki egy céggel vagy egy ilyes RP szállal foglalkozni, annak fontos lehet ez az opció a város házának.
Pláza, valamint boltok.
Ez egy kicsit összevont téma, de továbbá elég fontosnak tartom a plázát, valamint azokat a boltokat, amit " erősen, aktívan" hirdetnek a telefonon belül. A plázát Las Venturas "szívében találhatjuk meg ITT . Mivel amit hirdetnek, megfelelő aktivitással, arról mondjuk egy idő után tapasztalhatja azt az ember, hogy ahol vásáról, ott kellően kiszolgálják őt, valamint megtalál mindent amit ő meg szeretne venni. Ez lehet étel-ital, gyógyszer, adásvételi, szerszámok illetve sorolhatnám még. Tehát Termékek. Amikor még kezdő az ember akkor nagy részben amit szeretne venni, az inkább pláza, valamint a szerver által letett helyeken fogja keresni. Majd miután kicsit leleményesebb, valamint tapasztaltabb lesz, el fog jutni, oda, hogy már elkezd kutatni emberek által üzemeltett boltokban vásárolni, hisz sokkal jobban kijön számára a matek. Végül, ezeken a helyeken tudja rengeteg szerveren megtalálható Script fogaskerekeit, például a pecához a pecabotot, csalit, valamint további kellékeit, bányához a dinamitot, csákányt, valamint zsákot. Természetesen rengeteg dolgot meg lehet itt találni, de ez attól is függ, az esetleges emberünk milyen céllal fordul ezekhez a boltokhoz!
Autókereskedés, valamint ehhez kapcsolódó helyszínek.
Az autókereskedés szót szerintem nem kell bemutatnom senkinek, illetve nem hiszem, hogy le kell mennem alsó oktatásban, hogy miket is lehet itt venni. De ha igen akkor kifejtem! Ez az a hely, ahol olcsóbban valamint drágábban lehet venni autókat, illetve motorokat. Az autókereskedést egyébként Korház mellett találjuk meg közvetlen ITT. Ez mind a pénztárcánktól függ. Itt számtalan autómárkából ízlésünkre válogathatunk ezekből a márkából valamint kategóriákból Ezután, ha például sikerült vennünk egy számunkra szimpatikus járművet, amit egyébként használtan is megtudunk tenni, más játékosoktól a telefon hirdető felület segítségével. DE ha már megvan az esetleg autónk, vagy motorunk akkor kezdetben használhatjuk gyári felszereltséggel is, de ha tőkénk engedi akkor akár tuningolhatjuk is azt. Tuning műhelyből is megtalálunk párat a Mappon elszorva, egyszer Gazdagnegyedi Benzinkútnál, Jesse Car-nál, SeeRing-nél is. Tuningolhatunk saját pénzünkből, vagy akár Prémiumpontból egyéb Extra, valamint teljesítmény tuningok miatt. Az utóbbi prémiumos tuningokat megtudjuk mástól is venni IG azaz játékon belüli pénzünkért. Ez már csak rajtunk múlik. A szerveren valamint három autószerelő műhely található meg, mivel az autónk csakúgy mint a való életben is törik, kopik, állapota romlik amit karban kell tartanunk vagy javítanunk, hogy tovább tudjuk használni. Ezt úgy gondolom mindenkinek maga kell kitapasztalni, melyik szerelőtelep kedvez számára, valamint melyik kiszolgálást szereti, Avagy sokszor melyik esik neki a legkényelmesebben. Hisz a kényszer sokszor át tud írni dolgokat. Bónuszként megemlíteném még itt SeeDyon-t is, ahol egy erőmérő segítségével próbára tehetjük az autónkat, milyen teljesítményt is tud belőle kihozni, illetve ha esetleg SeeECU-val szeretnénk foglalkozni akkor nagyon fontos hely lehet számunkra.

Dexter

Klaviatúra gyilkos
SzerverAdmin
LV
2019. 04. 07.
687
756
Veszprém
LV karakter
Dave Kennedy

Sajnálattal értesítünk, hogy a jelentkezésedet az SGH vezetőség elutasította!

Megjegyzés: Nagyon szép, részletes lap lett! Meglátásom szerint perceidhez képest sok információval rendelkezel a szerverről viszont jobban szeretném ha a minden jelentkezési követelménynek megfelelnél. Ha teljesül és megfelelsz minden feltételnek várni fogom jelentkezésed!

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: Sheldon és Kis.CS
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.