Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1.
Életkorod: 192.
Mesélj magadról pár mondatban. Norbi vagyok 19 éves. Jelenleg utolsó évemet töltöm technikum-ban azon belül Szoftver fejlesztés és tesztelést tanulok. Általában a legtöbb időmet a gép elött töltöm viszont ha van valami program haverokkal akkor előtérbe helyezem azt hogy minél több időt tudjak velük tölteni. Hobbijaim: Motorozás, horgászat, autózás.3.
Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Nem tudnám magam pontosan kifejezni hogy miért pont engem válasszanak. Viszont azt tudom mondani hogy ha engem választanak akkor minden tőlem telhetőt meg teszek annak érdekében hogy minél hamarabb meg tanuljam azokat a dolgokat amit nem tudok és fejlődjek ezen terén. Szerencsémre hamar tanulok igy nem kell sok időt foglakozni velem.4.
Mióta játszol a szerveren? 2023.06.214.1
Játszott perceid száma: 35,701 perc.4.2
Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? Ez változó tudd lenni iskola és munka miatt. Viszont azt tudom mondani hogy ha csak sulizok az nap olyan 4-6 órát tudok fent lenni. Ha viszont sulizok és dolgozok egy nap akkor olyan 2-3 órát tudok fent lenni. A hétvégék változóak ha van programom akkor nem tudom meg mondani hogy menyit tudok fent lenni viszont ha nincs programom akkor 8-10 órát is fent tudok lenni.5.
Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Azért szeretnék a TEK-hez csatlakozni mert még nem voltam rendvédelmi szerv tagja és meg szeretném nézni hogy milyen RP lehetőségeim vannak a TEK-nél.6.
Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Nem voltam még rendvédelmi frakció tagja.7.
Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Olyan karaktert alkotnék aki mindig pozitivan áll mindenhez és szeretne mindig valami újat meg tudni a TEK-ről amit eddig nem tudot.8.
Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9.
Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10.
Csatolj egy képet a banjaidról: 11.
Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! Meg akadályozzák a terrorcselekményeket és meg előzik azokat. Illetve védi a miniszter elnököt az Alkotmánybiróság elnökét és a fegfőbb ügyészt.Személyes információk
Általános adatok
1.
Teljes neve: Jeffery Campos2.
Születés helye: Los Santos.3.
Születés ideje: 1996.05.04.4.
Nem: Férfi.5.
Családi állapota: Egyedülálló.7.
Foglalkozása: Szabadúszó.Elérhetőségek:
9.
Bejelentett lakcíme: Nincs bejelentett lakcimem.11.
Telefonszáma: +38-76-438-2152Végzettség
Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- 8. Álltalános.
- Gépjármü Mechatronikai technikus
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Nem rendelkezem másik végzetségel.
Kérdések
Válaszát minden esetben X-el jelölje.
1.
Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ Igen. ]
2.
Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ Nem. ]
3.
Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ Igen. ]
4.
Volt már az állomány tagja? [ Nem. ]
5.
Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ Nem. ]
6.
Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ Nem. ]
7.
Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ Nem. ]
8.
Beszélt idegennyelv(ek)? Igen. Angol nyelven tudok beszélni.
9.
Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ Nem. ]
Záradék
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santos, 2025.01.21.
Jeffery Campos
Jeffery Campos
Utoljára szerkesztve: