Jeferson Smith Jelentkezése a W-taxi társasághoz!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Dani123

Újonc
2019. 04. 19.
5
2
26
V4 karakter
Jeferson Smith
W-TAXI.png

>> IC RÉSZ<<

Jelentkező teljes neve:

Jeferson Smith

Édesanyja leánykori neve:
Jeferson Sophie

Születési helye,ideje:
Los Santos,1994.1.5

Lakcíme:
Palermo

Telefonszáma:
38761120153018

Rendelkezik érvényes B-kategóriás jogosítvánnyal?:
Természetesen Rendelkezem B kategóriás Jogositvánnyal!

Van tapasztalata a munka terén?:
Van tapasztalatom hiszen buszsoförként dolgozom egy jó ideje.

Önéletrajz (5-10 mondat):
Jeferson Smith vagyok,1994.01.05. születtem a Los Santos Medical Center korházában ,25 éves vagyok. Miután befejeztem a tanulmányaim ugy gondoltam SeeCityben leteszem a B kategoriás jogositványt majd a célom fiatalként mint más fiatalnak is az volt hogy egy autót vásároljak magamnak.Végül le tettem sikeresen a jogositványt majd az egyik barátom álltal elkezdtem tanulni a D kategoriára is hiszen őt felvették buszsoförnek és nekem is ez megtetszett és igy tanulni kezdtem a D kategoriára, majd ezt is sikeresen leraktam és majd jelentkeztem kis idő mulva buszsoförnek, nagyon örültem hogy a barátom mindvégig erőtt adott és biztatást majd végül elértük azt hogy kolegák legyünk.Nagyon örvendtem hogy buszsoföré vállhattam, mivel nagyon szeretek autokázni meg vezetni főképp, igy volt mindig hogy tulóráztam csak az élmény miatt. Később Palermoba költöztem onnan jártam be a városba, nyugalmas hely nincsen az a városi zaj sokkal nyugodtabbak voltak a napjaim. Később olvastam erről a taxi munkáról és ugy gondoltam szerencsét próbálok hiszen kis szabadság után,pihentettve a buszozást, ugygondoltam vissza megyek a városba és újra munkába állok, visszont munkát változtattva.Nagyon szerettem azt a várost mindig otthon éreztem magam.

>> OOC RÉSZ<<

Teljes neved:

Marian Daniel

Hány éves vagy?:
20

Játszott perceid száma?:
2475

Jailek Bannok (UCP képpel):
https://imgur.com/a/9PCllry

Mesélj magadról (5-10 mondat):
Erdélyben élek (Marosmegye,Szováta) szüleimmel. Iskolát befejezve éretségi után elkezdtem dolgozni otthon,majd egy évfolyamtársam álltal kis idő elteltével kiszerzödtetett Külfödi munkára, azóta lassan eltelt 1 év hogy itt kint külföldön dolgozom. Mint mindenkinek nekem is van egy álmom jelenleg házat és autót vásárolni, hogy mennyi időre terveztem kint dolgozni még nemtudom visszont amig birom addig eszemben sincs itthagyni,társaság megfelelő addig ezen nem töröm magam mikor menjek más munkahelyre mivel egy fix munkahelyem van.Szeretek kirándulni, szabadban tölteni az időmet a barátaimmal, visszont ugyan akkor lazulni a számitógép előtt is nagyobb mértékben is. Mikor egy idegen környeztbe kerülök mindig próbálok a leghamarabb alkalmazkodni a környezethez hogy ne legyen az hogy nem alkalmazkodtam vagy nem próbáltam meg, sohasem mondok nemet,mindig szeretem az új dolgokat ki próbálni. Szeretek tapaszatalatótt gyüjteni mindenhonnan egypicit.

Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt?:

Természetesen elolvastam,betartom!

Jelentkező aláírása: Jeferson Smith

Utoljára szerkesztve:

Snoobee

Zöldfülű
2019. 01. 19.
152
113
V4 karakter
Vo Giap Nguyen
LV karakter
Loading...
V2 karakter
Loading...
Tisztelt jelentkező!

Kérjük a formanyomtatványt írja alá, csak abban az esetben tudjuk érvényesnek minősíteni!

Köszönöttel: W-TAXI vezetősége

Snoobee

Zöldfülű
2019. 01. 19.
152
113
V4 karakter
Vo Giap Nguyen
LV karakter
Loading...
V2 karakter
Loading...
A W-Taxi vezetősége megkapta, és átolvasta jelentkezését. Örömmel értesítjük hogy lapja ELFOGADÁSRA került. További információkkal kapcsolatban e-mailben értesítjük!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.