Jazeel Mills [Yordan2] jelentkezése SGH-nak!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

danii.

Lelkes fórumhasználó
2021. 07. 01.
370
423
V4 karakter
Francesco Mashtrim
LV karakter
Daniel Rollyn
dc0a83e3508d2e7254402870f7c9615e.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Nagy Dánielnek hívnak,21 éves vagyok. Ingame nevem Jazeel Mills.
Hány játszott perccel rendelkezel?
66.620 perccel rendelkezem lapom írásakor.
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Olyan kérdések megválaszolása,melyhez nem szükséges admin joggal rendelkező személy beavatkozása,legyen ez a szabályzattal,vagy éppen a játékmenettel kapcsolatos.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Szeretek kérdésekre válaszolni,mellyel segíthetem játékostársaimat abban,hogy rugalmasabban,egyszerűbben menjen nekik a játék.
Miért pont téged válasszunk?
Úgy érzem,megfelelően tudnám végezni a feladatomat,szeretem a felelősséget,kihívásokat. Megfelelő,érett gondolkodással rendelkezem,mely szerintem szükséges e pozíció betöltéséhez.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Nagyjából napi 2-3 órát biztosan,munka mellett és a frakcióm melett talán többet nem,de kihoznám magamból a maximumot.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Nem.
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Nem,egyszer sem.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Három pozitív tulajdonságomnak tudnám mondani: -Rugalmas
- Terhelhető
-Megbízható
Három negatív tulajdonságomnak tudnám mondani: - Stresszes adott szituációkban
- Néha kapkodó
- Nincs elég önbizalmam
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Azt merném válaszolni erre,hogy igen szeretnék. Szeretném feljebb vinni azt a tudást,amivel rendelkezem,illetve amit gyűjthetek SGH időszakomban.
Szeretnék még többet bizonyítani,hogy igenis képes vagyok egy ekkora szerver adminisztrátori csapatába csatlakozni.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Elküldeném neki a szerverszabályzatot,leírnám neki a szerintem legjobb munkákat,tevékenységeket,amit egy kezdőnek ajánlanék pénzszerzés céljából. Ha él vele,akár voice-on is tudnánk róla beszélni,hogy mit és hogyan éri meg csinálni a szerveren,valamint elküldenék neki néhány tutorial videót a fontosabb dolgokról,mellyel jobb ha tisztában van az ember. Elmagyaráznám neki az rp alapjait,szépségeit (me,ame,do,low),mellyel szép rp-ket vezethet le később,ha kedve tartja.
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
Közölném vele,hogy nekem ilyenekre nincsenek jogsultságaim,majd átadnám a válaszadás lehetőséget egy adminisztrátornak,hisz ez az ő feladatköre.
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
Screenshot-89.png
Szia! Tilos az 50.000 dollár feletti értékű átverés bármilyen formája,kérlek szedd elő a bizonyítékaid,közben én szólok egy adminisztrátornak az ügyedben. További jó játékot,szia!​

• Tetszik
Reactions: Lac
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.