Elfogadva Jayden Shkodran - Ezerforint

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Joky

Újonc
2023. 07. 29.
34
10
V4 karakter
Jayden Shkodran
LV karakter
Jayden Shkodran
V2 karakter
-
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Jayden Shkodran >

Kitiltás időpontja:
<
2023.08.07. >

Kitiltás időtartama:
<
Örökre >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Ezerforint >

A kitiltás indoka:
<
Farmmal való átverés [300ezer$] >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<

Sziasztok! Egy kis idő elteltével gondoltam megpróbálok egy kérelmet. A történet annyival kezdődött hogy kiadtam bérbe a farmomat kettő srácnak a szerveren, egy hét le is telt belőle (tehát a tényleges összeg 150.000$, nem 300.000$), majd egy hét maradt hátra amit meg kellett volna hosszabbítanom. Aktív voltam a szerveren minden nap szinte, direkt néztem a HOME gombnál a farm lejárati idejét majd írta hogy kettő nap maradt hátra, másnap szerettem volna meghosszabbítani nekik a farmot. Másnap 5-6 óra tájékáig volt kibérelve a srácok farmja, amikor szerettem volna felmenni meghosszabbítani a farmot. Csongrád-Csanád megyében lakom és akkora vihar volt hogy egészen este 8-9 óráig nem volt aznap net az egész utcában nálunk, amikor fel tudtam lépni már lejárt a farmjuk. IC írtam nekik SMS-ben hogy nagyon nagy baj történt, leírtam mindent nekik amit most itt nektek is, mert máshol nem tudtam felvenni a kapcsolatot velük, felajánlottam hogy kibérlem megint a farmot és kifizetem az állatokat amik benne voltak, ezt alá tudom támasztani a telefonból mert leírtam mindent világosan nekik, a másik opció pedig az volt hogy az egész pénzt vissza adom nekik, többszőr hívtam telefonon őket a szerveren de nem voltak elérhetőek szinte egész nap mert bármikor próbálkoztam feléjük csak kisípolt a telefon, mégegyszer mondom amint fel tudok lépni a szerverre le tudom fényképezni hogy teljesen korrekten bocsánatot kértem és nagyon kellemetlen volt számomra is, de nem tudtam mit tenni. Továbbra is tartom magamat ahoz hogy az egész összeget vissza adom nekik, vagy kibérlek egy hetet és kifizetem a kárjukat ami történt. Nagyon sajnálom, tényleg megtettem mindent ami tőlem telhető volt, egyedül a telefonon tudtam volna elérni őket. Eszembe sem volt nézni a panaszkönyvet hiszen gondoltam nem voltak még fent a szerveren mivel hívogattam őket többször is, különböző időpontokban hogy tisztázzuk le ezt az egészet. Sajnálom mégegyszer, nem tehettem semmi mást és nem szerettem volna kicseszni senkivel sem, ha a srácok gondolják és te is Ezerforint, mindent megtérítek nekik egyértelműen és az SMS-ről is szeretnék küldeni egy képet hogy mindent felajánlottam nekik amint fel tudtam menni a szerverre ismét, mert volt net. Hozzá tenném hogy szándékosan eszembe sem jutott volna ilyet tenni hiszen, kitörlődött az összes egyedi interriorom is, megfizetve a kár többszörösét.. Köszönöm előre is és sajnálom ezt a kellemetlenséget.
EDIT: Itt látható hogy le is fotóztam a pontos napot amikor hosszabbítanom kell a bérlést, komolyan véve a dolgot hogy el ne felejtsem és tényleg nem tudtam mit tenni. https://ibb.co/zJVMy79 .
>

• Tetszik
Reactions: Ezerforint

Jhnny

-
FőAdmin
LV
2019. 01. 10.
1 935
3 085
LV karakter
barry.reynolds
Szia, keress fel discordon. (.dzsony00)

Joky

Újonc
2023. 07. 29.
34
10
V4 karakter
Jayden Shkodran
LV karakter
Jayden Shkodran
V2 karakter
-
Rendben van, írtam discord privát üzenetben, várom válaszodat, köszönöm!

Joky

Újonc
2023. 07. 29.
34
10
V4 karakter
Jayden Shkodran
LV karakter
Jayden Shkodran
V2 karakter
-
Megkaptam az unbant annak fejében hogy vissza térítek 3.000.000$-t, meg is lett a pénz már, tegnap tudtam elérni discordon Jhonnyt viszont dolgoztam így nem tudtam felmenni, utolsó üzenetem felé hogy a mai nap amint jelez discordon, megyek fel.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.