Elutasítva Jayden - Pasa / Frank / Angelo

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

JaydenV2

APM GOD
2020. 01. 25.
166
37
27
Érd
V2 karakter
Stella Vermillion
SModer_tor.png

TeamSpeak 3 neved:
< Jayden Mawyd >

UID-d:
< nPJ5zR9S//CAxMXTkKlfOhaBNvc= >

Bann pontos időpontja:
< 2021.01.30. >

Bann pontos indoka:
< "Förtelmes stílus, flegmázás #Pasa #Frank #Angelo" >

Aki bannolt:
< Pasa/Frank/Angelo >

Amiért unbant szeretnél kapni:
< Szeretnék ismét feljárni a ts-re beszélgetni és a frakció életében aktívabban részt venni. >

Megjegyzés:
<Természetesen mint mindenki aki megírja ezt ugyebár unbant szeretne kérni, mert szeretne feljárni a TS3 szerverre beszélgetni a többiekkel és a többi. Én elsősorban amennyiben lehetséges csak egy ts beszélgetést szeretnék kérvényezni ahol megbeszélhetjük ezt az egészet. Miután ez lezajlott és a vélemény ugyanez marad azután vissza rakhatjátok rám a bant és nem zavarok többet ezzel senkit. Köszönöm, hogy elolvastátok és köszönöm előre is a válaszotokat. ~Jayden>

pasa

Exitus acta probat.
2019. 01. 09.
1 290
2 390
30
Pécs
Nem engedlek vissza. Megbeszélni meg nincs mit ezen megbeszélni, volt rá lehetőséged. Beszéltem hozzád idézem..: "Oké engem nem érdekel Csá." nekem veled nincs mit megbeszélnem ezek után.

• Tetszik
Reactions: csumeda és dr3X

pasa

Exitus acta probat.
2019. 01. 09.
1 290
2 390
30
Pécs
Legközelebb annyi gerinc legyen benned öregem hogy ne a hátam mögött ócsárolsz. Nem kell itt vádaskodni meg személyeskedni hisztizned meg plána nem kell. További sok sikert!

Értelmileg sajnos neked nehéz a felfogásod hogy nem jössz ide vissza ezek után meg plána, de megszokhattam volna hisz pontosan ezért lettél kirakva mert nem tudod kezelni magadban a kis lelki gondjaidat.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.