- 2021. 04. 05.
- 6
- 1
- V2 karakter
- Jayden oliver

OOC RÉSZ
Ez a rész a jelentkezésed azon szakasza ahol, mint játékos válaszolsz az általunk feltett kérdésekre.
Kérjük, mindenhol egész, jól megfogalmazott mondatokkal válaszolj! Ügyelj a helyesírásra!
Hogyan szólíthatunk? Hány éves vagy?
~ Gergő Vagyok. 17 éves vagyok . ~
Mióta játszol a SeeMTA V2 szerverén? Mennyi játszott perccel rendelkezel?
~ A see mta serverein nem régen kezdtem eljátszani előtte más szervereken játszotam. 3200 Játszott percel rendelkezem. ~
Voltál-e már AdminJail-ben, kitiltva a szerverről? (UCP kép kötelező, NÉVVÁLTÁSOKRÓL is!)
~kitiltások:https://imgur.com/a/lMPR9OQ
Admin Jail:https://imgur.com/a/tVMFnRg
Név váltások :https://imgur.com/a/A6mfd69 ~
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
~ Igen, mind kettővel rendelkezem. ~
Mennyi időt tudnál naponta a frakcióra szánni? Tudnád teljesíteni a frakció szabályzatban leírt elvártakat?
~ napi 4-5 óra ~
Mesélj magadról pár mondat erejéig! (min. 7 kerek, egész mondat)
~Sándor Gergő vagyok 17 éves . Szabad időmet sokféle képne töltöm. Szertek sportolni és a szabadban lenni de játszani is szertek . Játékok terén minden evő vagyok. Szertem a lövöldözős és a z ügyességi játékokat. Sok barátom játszik az MTA-val és ők ajánlották hogy játszunk itt . A játékon kívül edzeni járok és hangtechnikát tanuloklassan 2 éve .Ebbe a szakmában is zsertnék elhelyezkedni . Illetve néha járok kisseb hangosításokata is végezni. Sikeresen lettem a középfokú angol nyelvvizsgát és keszülök a felső fokra. Emellet imádom GT illetve az LMP vesenyautokat. Ezeknek a simáltor verzióival is szivesen játszok.Ha időm engedi szertek kondiparkba menni és bicajozni haverokkal, velük szivesen szórakozok szórakozni.Szertem kihívásokat és szertem mindig a saját határaimat feszegetni , sport és a hétköznapi élet terén is.Jól birom a terhelést és igyekszem mindig a maximumot nyújtani mindenben. Gyorsan és könnyen megtalálom a hangot a velem és naálam idősebb emberekkel is. Könnyen é gyorsan alkalmazkodok és barátkozok. Későbbiekben a tovább tanulás terén külföldi egyetmere szertnék járni és ott tovább tanulni.Majd külföldön élni az éltem és egy saját céget alapítnai. ~
IC RÉSZ
A jelentkezési lap utolsó részében a karakterednek fogunk feltenni kérdéseket.
Kérjük, mindenhol egész, jól megfogalmazott mondatokkal válaszolj! Ügyelj a helyesírásra!
Teljes neve:
~ Jayden Oliver~
Születési helye, ideje:
~ <1996 San fiero 03 ,21> ~
Legmagasabb iskolai végzettség:
~ Rendészeti Főiskola , Gépipari technikum,Illetve több OKJ-és tanfolyamon is részt vettem (Gumi abrocs javító és kiegyensúlyozó,elktromos auto szerelő)~
Miért szeretne a Fix&Drive csapatához tartozni?
~ Mindig is érdekletek az autok. Kis korom óta a garézsban lógatm és szerletem mindent. Családom Maxximálisan támogatott ebben hogy én azt csinálhasssam amit szertek. Ezek mellet tudás terén úgy gondolom készen állák erre a feladtra. ~
Csatolja szakmai önéletrajzát (10-15 mondat)!
~
Személyes Adatok:
Neve: Jayden Oiver
Születési hely ,idő :1996 San Fiero 03,21
Tel.:335429
Gamil: JaydenOliver@gamil.com
Nem: Férfi
Nemzetiség : Amerikai
Szakmai Tapasztalatok :
Dátum : 2021-2021
Beosztás: Rendőr Őrmester
Hely: O.R.F.K. Országos Rendőr Fő-kapitányság
Dátum: 2020-2021
Beosztás: Sofőr
Hely: Ups futár szolgálat
Tanulmányok:
Dátum: 2018-2017
Hely: Los Santos
Intézmény: Los Santosi-i Gépipari Technikum ( OKJ-s tanfolyamok Gumi abroncs javító , Elektromos Auto szerelő)
Dátum:2019-2020
Hely: Los Santos
Intézmény: Rendészeti Főiskola
Egyéb Készségek:
Angol nyelvvizsga (középfok)
Jogosítvány ( Teherautó , Személy Gépjármű)
~
Aláírás: Jayden Oliver
VÁLASZOD
VÁLASZOD
Utoljára szerkesztve: