Jay Beard jelentkezés S.G.H tagnak.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Danii1

Újonc
Támogató
2021. 08. 21.
67
85
V4 karakter
Finn Zogja
LV karakter
Brian Welton
VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Dani, Jay Beard 15 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 66.160 >>
Mi az SGH feladata?
<< Kisebb kérdésekre válaszolni, adminok feladatát megkönnyíteni, kezdő játékosok segítsége. FA/SA-nak továbbítani üzenetet. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretnék segíteni játékosokon, illetve mindig is segítőkész voltam. Van motivációm e feladat elvégzése iránt. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Egy párszor voltam már Ideiglenes Adminsegéd és nagyon tetszett és nem volt semmi félre probléma ez idő alatt. Szeretnék S.G.H közösségbe tartozni. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Napi 3-4 óra, hétvégen akár többet is. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív: Kedves, megértő, megbízható.
Negatív: Túlgondoló, lusta, sértődékeny. >>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Mindenféle képen tovább szeretnék menni.
1. Szeretnék nagyobb ügyekre is kimenni.
2. Jelenlegi adminok munkáját megkönnyebbíteni.
3. Pozitívan állok a dolgokhoz, átgondolom mit teszek.
4. Megfigyelni a játékosokat és kordába tartani a szervert a szabályszegők ellen.
5. Mivel szeretek segíteni, egy admin jogkörrel nagyobb eséllyel tudok segíteni az embereknek.>>

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Mindenféle képen átküldeném neki a szerver szabályzatot, hogy olvassa át, utána elmondanám neki az alap rp szabályokat, /do , /me , /ame helyes használatát, PG, DM stb szabályokat is, felhívnám teamspeakre talán ott kicsit könnyebb neki ott elmagyarázni, a végén természetesen megkérdezném, hogy megértette amit mondtam neki. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Vissza írok neki: Szia! Ez nem az én hatásköröm, keress fel egy admin ő tud neked ebbe segíteni. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Egy 2-es szintű gyerek akar kirabolni, valamint folyamatosan ic szid.

<< Szia! Az nincs a szerver szabályzatba, hogy hányas szintű rabol, az IC szidás pedig teljesen IC ügy. >>

E: Név miatt lett szerkesztve.​

Utoljára szerkesztve:

Vito

ha eljön az idő, immunissá válunk 💁
SzuperAdmin
v4
2019. 01. 10.
10 127
22 776
Szombathely
V4 karakter
Vito_de_Martel
Szia!
Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.
Személyes megjegyzés: Lehetséges,hogy van benned potencia,de a lapod nem győzött meg minket. Következő turnusban számitunk rád egy jobb lappal és szerintem sikerülni fog ezt a célt elérned. Most nem látjuk ebbe a lelkesedést.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.