Javion Reeves, Witold Lysek -> Luis R Philippo [trinton]

lowkey

Újonc
Támogató
2019. 01. 12.
63
110
V4 karakter
chase.keen
LV karakter
witold.lysek
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Javion Reeves - Witold Lysek >

Panaszra tett játékos neve:
<
Luis R Philippo >

Panasz oka:
<
Farmi munkával való átverés >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
A pénz átadásáról nincsen log, mivel Javion intézte és sokszor újra kellett raknia a See-t, így az elveszett, nekem viszont van arról, hogy megbíztuk. (https://pastebin.com/TxZhatAR) >

Megjegyzés:
<
Sziasztok! A tegnapi nap folyamán (2024/07/24) felbéreltük Luis R Philippo játékost, hogy gondozza kettő farmunkat, majd ezért ő a bérét megkapta. ($300.000) A mai napon már nem igazán lett foglalkozva a farmmal. Az állatok minősége még nem csökkent, de elindult, a szalmázás, a kaja-pia utánpótlás már elmaradt. Én kerestem IG, valamit Javion is mind IG mind Discordon, de nem volt elérhető egész nap. A tegnapi nappal érkezett rá még egy PK egyébként: katt Neki biztos meg van a log a pénzátadásról, legalább is reméljük. :D Pacsi! >

• Tetszik
Reactions: Kormi_018

Kormi_018

Újonc
2023. 08. 29.
21
15
LV karakter
Lucas Jackson
Így külön ki mentve nincs fileba a log de a képen jól látható hogy a console log-ban látszik meg másnap mennyit haladt. Egyébként mikor írtam neki annyit mondott lépnie kellett sajna de azután se történt semmi és ezután se fog szóval. A képen még a chaten is látszik kis részben hogy pénzt adtam át neki szóval még manipulációról sem beszélhetünk. De innen is pacsi! 😃

lowkey

Újonc
Támogató
2019. 01. 12.
63
110
V4 karakter
chase.keen
LV karakter
witold.lysek
Így külön ki mentve nincs fileba a log de a képen jól látható hogy a console log-ban látszik meg másnap mennyit haladt. Egyébként mikor írtam neki annyit mondott lépnie kellett sajna de azután se történt semmi és ezután se fog szóval. A képen még a chaten is látszik kis részben hogy pénzt adtam át neki szóval még manipulációról sem beszélhetünk. De innen is pacsi! 😃
Nekünk is arra hivatkozott, hogy sietnie kell. Ilyen ez!

trinton

bejön a mili
2020. 07. 21.
923
3 071
LV karakter
Kelvin Barnes
Csáó.

Bizonyitékra szükség lenne, hogy valóban nem volt megcsinálva a farm.
Illetve, ha nincsen bizonyiték a pénzátadásról, azt visszaigényelni nem fogod tudni, ha jogos lesz a panaszod.

Közben Luis-nak 24 órája van reflektálni a történtekre.

• Tetszik
Reactions: bencce

lowkey

Újonc
Támogató
2019. 01. 12.
63
110
V4 karakter
chase.keen
LV karakter
witold.lysek
@trinton - a mai nap folyaman pm formaban kuldom a kepet a farmokrol.

Javion adta at a penzt, beszelt is az SGS supportal, mert a launcher nem akart elindulni, a fentiekben ezt emlitem is. ezert tobbszori ujratelepites utan nincsen logja, esetleg nem tudna-e FA paylogot nezni?

trinton

bejön a mili
2020. 07. 21.
923
3 071
LV karakter
Kelvin Barnes
Mivel nem tudtok nekem paylogot/képet mutatni, igy sajnos nem tudok vele mit kezdeni.
Legyen ez egy tanulság a jövőre nézve, hogy valahova elmentitek a logot, ha mégegyszer beleszaladnátok egy ilyen szituációba.
Igy jogtalan a panasz.
További szép estét.