Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Kleon, 15 éves (1 hete töltöttem) >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 6000+ perc. >>
Mi az SGH feladata?
<< A játékos kérdéseire megfelelő segítségnyújtást alkalmazni illetve adott esetben adminisztrációs kérésre RP betanítás intézése. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Mivel érzem magamban azt a motivációt hogy bőven eltudnám végezni ezt a posztot a szerveren és amúgy is szeretek segíteni az embereknek adott esetben ha bármi probléma adódik. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Azért mivel úgy gondolom hogy eléggé csapatban tudok dolgozni, és eléggé segítőkész egy személyiség vagyok. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< 4-5 órát tudnék elérhető lenni naponta ezt természetesen a játék mellett foglalkoznék az adminsegéd karrieremmel is. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Igen, félreértés indokából mivel az adminnal nem közöltem az esedékes szituációba az információkat hogy Pl:. miért menekültem, viszont ez meglett beszélve Unban kaptam jail fejében! ( Kép: ) >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen sajnos, mikor kezdő voltam elmenekültem egy PF-es csekk alól mivel nem volt semmi pénzem és nem tudtam hogy csak RP-vel szeretné kiállítani az úr a csekket, a második jailem mint fent említettem az előző kérdésem az Unban fejében volt! ( Kép: ) >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív: Segítőkész vagyok, eléggé jól tudok beilleszkedni egy csapatba, és megértő személyiség vagyok.
Negatív: Kórházi alapon kivizsgálva a hosszútávú memoriám nem a legmegfelelőbb, néha ha bal lábbal kelek fel eléggé gyorsan felkapom a vizet viszont ezen tudok korigálni általában, Túlságosan őszinte néha közlök olyan dolgokat amiket jobb ha az ember magában tart. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Természetesen, válaszom pedig indokolom is. Tehát azért is szeretném a későbbiekben betölteni az adminisztrátori posztot mivel a szerveren nagyon érdekel engem az a lehetőség hogy segítséget tudjak nyújtani a játékosoknak, és ha már az S.G.H pozival megpróbálkozom és lesz arra lehetőségem hogy tovább vigyem ezt a posztot akkor mindenféleképpen. És én megérzéseim alapján megvan bennem az hogy én ezt a posztot zökkenő mentesen eltudjam végezni akadályok nélkül, és mindenki segítségére tudjak lépni az adott adminisztrátori szintemben. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elsősorban a szerveren lévő alap fogalmakkal kezdeném el a vele való foglalkozást természetesen elmagyarázva neki azt hogy mi is a [R]ole[P]lay és hogy ebben a játékmenetben az ő saját gondolatai alapján alapuló karaktert alakíthatja, melyben akár lehet legális úton lévő ember vagy akár illegális úton törekvő személy. A fogalmak átvétele után elmagyarázom neki azt hogy milyen paranccsal milyen cselekedetet tud csinálni, mint például a /pay-el, /me, /do, /megprobal stb stb.. Természetesen elmagyaráznám neki hogy a /me parancs az cselekvéseket foglalja össze magába a /do pedig a történéseket foglalja össze magába, majd ezek után miután ezek elmagyaráztam a személynek megkérdezem hogy esetleges kérdése van esetleg, amennyiben nincs kérdése felhívom figyelmét arra hogy a fórumon lévő SeeMTA V3-as szabályzatot mindenféleképpen vegye figyelembe mivel ezekért számos szankciók járnak. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Elsősorban köszönnék neki és mindenféleképpen rávezetem az adott játékos arra hogy keressen fel ezzel kapcsolatosan egy szolgálatban lévő adminisztrátort mivel nekem a parancs használatához nincs semmiféle jogosultságom egyelőre, igy nem tudok sajnos számára segíteni. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< Szép reggelt/napot/estét, sajnos ebben én nem tudok segíteni mivel nem tudok adminisztrátori parancsokat alkalmazni, viszont amennyiben a fegyver Skines / PP-zet fegyver és erről van is bizonyítékod akkor keress fel egy szolgálatban lévő adminisztrátori személyt ,avagy élhetsz a panaszkönyvi lehetőségeddel a "forum.see-game.com" oldalon, további jó játékot, és sok sikert az ügy megfelelő megoldásához, remélem tudtam segíteni. Pacsi! >>