Jatekosok általi autósiskola.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Suhajda

Pötyögtető
2019. 01. 10.
532
242
LV karakter
Vins Black
Hali nekem lenne egy olyan felvetésem ,hogy mi lenne ha az autósiskolát játékosok csinálnak az oktatás 1 részét vagy teljes mértékbe meglenne úgy csinálva hogy mondjuk 10-15 ember lenne egy frakcióba abba lenne oktato, vizsgabiztos, és igazgató is és kicsit színesebben lenne megcsinálva azzal is hogy egy teljes jogsit nem 10-12 perc alatt lehetne megcsinalni hanem x összegért mondjuk 1,1,5 ora oktatás által lehetne megszerezni .
En úgy gondolom hogy az elméleti reszt lehet egy kresz könyvvel kiegeszitenem, hogy tudjanak tanulni a játékosok valami ne csak tippelgessen vagy bejon vagy nem.
És a vezetési oktatást meg mondjuk egy playerrel közösen lehetne megoldani Pl mint valo életbe hogy ne csak vezetni kelljen 1 kort vizsgan hanem mondjuk lehetne 1 ívű meg fordulás , Y-ba meg fordulás. Parkolásoknak különböző fajtái.
-Lehetne Ilyen Tanuló vezetői lámpa mondjuk amelyet láthatóan az Oktató autókra szabadna kirakni csak.

-Köszönöm,hogy elolvastad az ötletem.

-Várom a véleményeteket kommentbe.

Utoljára szerkesztve:

Csoka

Zöldfülű
2019. 01. 10.
171
179
21
LV karakter
Bowen Hobbs
Ez szép, és jó, sőt, nekem tényleg tetszik az ötlet, viszont szerintem nem rakják le annyian a jogosítványt, hogy ez a frakció életképes, és profitáló legyen.

Illetve abból kiindulva, hogy sajnos a játékosok nagy része egy /do beveri a fejét nem szeret leírni, sajnos azthiszem ennek az lenne a vége, hogy inkább nincs jogosítványuk, hisz az nem jár semmilyen teendővel.

Suhajda

Pötyögtető
2019. 01. 10.
532
242
LV karakter
Vins Black
De ha lenne egy olyan Ticket összeg,hogy ez hosszú távon ne érje meg az embereknek. Én úgy gondolom ,hogy akkor inkább leraknak így a jogosítványt. Sőt akinek meg van még az is visszajárna mert a Pd bevonhatja annak is a jogosítványát akinek már mondjuk volt.

• Tetszik
Reactions: barack1 és Csoka

voiceofaveteran

Feelin' like it's seventh grade
2020. 04. 08.
327
595
V4 karakter
Dimitry Degtyarev
LV karakter
Dimitry Degtyarev
Szia, nem kell ez a szerverre, teljesen felesleges lenne. Jó az egész így, ahogy van, nem kell emiatt plusz még egy frakció.
Fejlesztőknek több teher lenne betenni egy ilyet, megírni hozzá a dolgokat és a mappolást megcsinálni, és mint előttem írták, az se biztos, hogy életképes és profitáló lenne.
Edit:
Ha ez bekerülne valami folytán, akkor sokan le sem tennék a jogosítványt, hanem jogosítvány nélkül mennének össze - vissza, vagy az új játékosok megvennék a jogosítványt olyanoktól, akiknek már van jogosítványa / kettő - három jogosítványuk van skin- és karakternév - váltás miatt.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Csoka

Sponge

Újonc
2020. 04. 10.
25
49
Magyarország
V4 karakter
Freddy Capone
LV karakter
Carl Ramirez
Ez nagyon jó ötlet, jól is hangzik.
Sajnos lehet tényleg nem lenne életképes, ahogy fent említették.

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Nem írtál nagy hülyeséget véleményem szerint, de én azt mondom neked, hogy nyiss egy NS frakciót, akár, ha csak a barátaiddal is, ha elkezded tolni ezt az oktatósdi RP-t és tényleg jól fogod vinni, akkor én leszek az első követője a topicodnak ;). Egyébként rendes frakcióként felesleges, de ha ilyen RP-t akartok nyomatni, azt nagyon támogatom.

• Tetszik
Reactions: aChester
O

Obsess

- Túl sok munka a fejlesztők részére (több mint valószínű, hogy fölöslegesen).
- Nem használják így se, aki pedig igen az minnél hamarabb le akarja tudni.
- Ha nem járnának fel ebből a tagok abból megint csak a probléma keletkezik.

Bőven tökéletes a mostani rendszer szerintem.

parkin lot pimpin

Modern Verne
2019. 01. 10.
1 419
5 794
LV karakter
bro kicked out
Előnyös az ötlet, nem tagadom.
De!
A szerver többsége inkább furikázik jogosítvány nélkül, mint hogy ennyi időt eltöltsön vele.

Angel.

Zöldfülű
2019. 01. 10.
201
641
V4 karakter
Asa Yasumu
LV karakter
Sokratis Hoplita
Felesleges, a szerver 95% kereskedik és abból az 5% RP-zik, akik elvannak nyomva ígymeg úgy. Egy GTA World-ön oké lenne mivel ott a boltokban playerek RP-znek, mellesleg szerintem a szeró háromnegyede nem is vágja a kreszt olyan szinten, hogy taníthassák.
Szóval ez egy értelmetlen ötlet

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Nem, helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.