Hali nekem lenne egy olyan felvetésem ,hogy mi lenne ha az autósiskolát játékosok csinálnak az oktatás 1 részét vagy teljes mértékbe meglenne úgy csinálva hogy mondjuk 10-15 ember lenne egy frakcióba abba lenne oktato, vizsgabiztos, és igazgató is és kicsit színesebben lenne megcsinálva azzal is hogy egy teljes jogsit nem 10-12 perc alatt lehetne megcsinalni hanem x összegért mondjuk 1,1,5 ora oktatás által lehetne megszerezni .
En úgy gondolom hogy az elméleti reszt lehet egy kresz könyvvel kiegeszitenem, hogy tudjanak tanulni a játékosok valami ne csak tippelgessen vagy bejon vagy nem.
És a vezetési oktatást meg mondjuk egy playerrel közösen lehetne megoldani Pl mint valo életbe hogy ne csak vezetni kelljen 1 kort vizsgan hanem mondjuk lehetne 1 ívű meg fordulás , Y-ba meg fordulás. Parkolásoknak különböző fajtái.
-Lehetne Ilyen Tanuló vezetői lámpa mondjuk amelyet láthatóan az Oktató autókra szabadna kirakni csak.
-Köszönöm,hogy elolvastad az ötletem.
-Várom a véleményeteket kommentbe.
En úgy gondolom hogy az elméleti reszt lehet egy kresz könyvvel kiegeszitenem, hogy tudjanak tanulni a játékosok valami ne csak tippelgessen vagy bejon vagy nem.
És a vezetési oktatást meg mondjuk egy playerrel közösen lehetne megoldani Pl mint valo életbe hogy ne csak vezetni kelljen 1 kort vizsgan hanem mondjuk lehetne 1 ívű meg fordulás , Y-ba meg fordulás. Parkolásoknak különböző fajtái.
-Lehetne Ilyen Tanuló vezetői lámpa mondjuk amelyet láthatóan az Oktató autókra szabadna kirakni csak.
-Köszönöm,hogy elolvastad az ötletem.
-Várom a véleményeteket kommentbe.
Utoljára szerkesztve: