Jasper C Jensen SGH jelentkezése.

RusTY3576

Barangoló
2021. 08. 21.
128
37
Zalaegerszeg
www.youtube.com
V4 karakter
Jasper C Jensen
LV karakter
Richard Jensen
V2 karakter
Richard Jensen
dc0a83e3508d2e7254402870f7c9615e.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Ricsinek hívnak, IG: Jasper C Jensen, 18 éves vagyok.
Hány játszott perccel rendelkezel?
90.705
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Segíteni a kezdő játékosokat a bennük megfogalmazódott kérdések megválaszolásával, Adminok feladatának megkönnyebbítése.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Nagyon régóta szerettem volna tagja lenni a szerver adminisztrátori részében. Úgyérzem most jutottam el arra a szintre hogy elkezdjem az ahhoz vezető utat. Illetve szeretném segíteni a kezdő játékosokat ezzel talán megnövelve a szerver népességét.
Miért pont téged válasszunk?
Könnyen tanulok meg új dolgokat, ha egyszer megtanultam valamit akkor gördülékenyül tudom végezni a rám kiszabott feladatokat. Könnyen szót értek az emberekkel és gyorsan, egyszerűen tudom elmagyarázni a kérdésükre a választ.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Hétköznap 2-3 óra. hétvégente lehet akár 3-4
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív: Gyorsan tanulok,elszánt,Megértő/türelmes
Negatív:Lusta, magamban egyedül legtöbbször elvagyok.haragtartó
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Természetesen szeretnék! Régóta kiszerettem volna magam próbálni mint admin. Megnézném milyen az érme másik felén is lenni, amikor nem én írók reportot hanem amikor én megyek ki segíteni másoknak.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Először is ismertetném az RP alap szabálysértéseit és ezt hogy tudja elkerülni. Elmondanám neki az alap rp parancsokat amivel színesítheti az adott szituációt, ez alatt a /me /do /ame helyes haszánlatára gondolodok. Ajánlanám ezek után Thommas videót ami elmagyarázza az alapokat, ileltve elküldeném a szerverszabályzat linkjét is. Ezek után a homepanel bemutatása/ismertetése, minden egyes panelen végigfutnék pár szóban., legfontosabb részét az admin panelt emelném ki, erre több időt szánnék. Ezek után ha minden tiszta akkor rátérnék a pénzszerzésre és a frakciókra.​

• Menő
Reactions: Isti0011

Isti0011

Újonc
2024. 03. 12.
7
3
V4 karakter
Janosik Jensen
LV karakter
Franz Jensen
Vele kezdtem a játékot, nagyon jól megtanított minden alapot, szóval TÁMOGATOM!