Jason R Evertson-Owen Kendrick/Coetsee Nel [Orton]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2022. 03. 29.
61
146
V4 karakter
Jason R Evertson
LV karakter
Jason R Evertson
V2 karakter
Jason R Evertson
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Jason R Evertson >

Panaszra tett játékos neve:
<
Owen Kendrick/Coetsee Nel >

Panasz oka:
<
DM >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
>

Megjegyzés:
<
Épp 2 perccel előtte loginoltam be, majd láttam hogy van valaki a szigeten és odamentem hozzá. Tudom hogy a szigeten szabad ölni nyomós indokkal viszont ez semmilyen szinten sem volt. Egyszerűen csak le DM-elt. A társa IC mindvégig SMS-ben irt neki, szóval irhatta volna hogy fegyvertelen/civil vagyok és ne lőjjön mivel ő azzal védekezett hogy valaki lőtt rá de ugyanakkor a társától mikor kérdeztem hogy vannak e mások is azt válaszolta IC hogy nem tudja. >

2020. 04. 19.
25
56
V4 karakter
Kendrick McGregor
LV karakter
Samir Moralles
V2 karakter
Kendrick McGregor
Szuper!, Nem DM-volt a srácotz akivel kint voltam, lőtték amit infózott sms-formályában, tudok bizonxyítékot erről az sms-es dolgokrol küldeni, majd mikor oda érek, azt látván, hogy 1 random tag a lövések után odamegy a spanomhoz, fogalmam sem volt kiaz miaz és hogyvan, az infót amit kaptam társamtól hogy bajban van és vannak kint, lőnek is rá. Nos ebből amit én sietőő ember szalad és látja a tagot aki mellette áll, fenyegetheti, akarámi én védelem céljából, likvidáltam. lőttek rám és kiváncsi volnék hogy nálad volt e fegyver vagy mi volt a szándékod azzal hogy odamész egy sráchoz a szigeten, illetve ha fegyver nem nálad, volt akor a szigeten lévő helikoptermbe letetted e miután szét lőtted a srácomat, akinek a sietségére igyekeztem

2020. 04. 19.
25
56
V4 karakter
Kendrick McGregor
LV karakter
Samir Moralles
V2 karakter
Kendrick McGregor
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! -Timoo
+ teszem hozzá hogy ez nem teljes log, sem a teljes beszélgetés, hanem a szerinted lényeg lett kiragadva, indok igenis megvolt, löttek ránk, sms bizonyitékot tudok tölteni hogy bajban van, te ott vagy mellette, mi lövést kapunk és őt felismerem téged nem , maszkban stbstb, lelőlek szigeten mert simán lőhettél minket teis. ha nem akkor is besétálsz civilként egy pvp területre ahol épp lőnek ránk...

• Vicces
Reactions: soldato és Zsimbii
2022. 03. 29.
61
146
V4 karakter
Jason R Evertson
LV karakter
Jason R Evertson
V2 karakter
Jason R Evertson
A szabályzat igy szól: -A sziget nem számít forgalmas helynek.

↳ A szigeten lehet rabolni és lövöldözni ha van rá okod.

Ne mondd már azt hogy éjjel 16 playernél amiből 6an nincsennek bejelentkezve 1 afkol, 1 szerelő, 1 én vagyok 1 te vagy és még 1 a társad illetve 2 caborcás akik nincsennek a szigeten rád pont lőnek. 3 player van aki rád lőhetett de 0 esélyét látom ennek.

• Tetszik
Reactions: Zsimbii
2020. 04. 19.
25
56
V4 karakter
Kendrick McGregor
LV karakter
Samir Moralles
V2 karakter
Kendrick McGregor
Lőőtek a spanra, amiről folyamatosan sms-t írt hogy honnan ki lőtt stbstb ilyen kérdés sms-ben.

• Vicces
2020. 04. 19.
25
56
V4 karakter
Kendrick McGregor
LV karakter
Samir Moralles
V2 karakter
Kendrick McGregor
Civilként minek szaladgáálasz oda fegyveres tagokhoz?
Nemhagyanus, hogy helivel vagy, helribe sincs stukker gondolom, amivel lőhettél.

• Vicces

Orton

Klaviatúra gyilkos
SzerverAdmin
LV
2021. 04. 03.
792
1 359
LV karakter
Terry Seals
Nem látok semmi okot arra, hogy megöld, hisz még fegyver sem volt nála.
Nem volt megsebesítve a barátod, így gondolom komoly lövöldözésbe nem keveredett.

+ az hogy egy rp szituáció közben pp-s ittemmel visszaélsz és feléleszted magad , sem okés.
Ha animba lövöd és úgy kártyázza magát, akkor igazad lenne, de mivel megölted, így már nem volt RP-ben, nyugodtan kártyázhatja magát.

A DM jailt kiosztottam, helyezhető a panaszkönyv.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.