Jason Prala jelentkezése a NAV-hoz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Field Jason

Újonc
2019. 02. 07.
14
5
V4 karakter
Field Jason
LV karakter
Field Jason
V2 karakter
Jason Prala
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Kovács Dániel ~

[#2] Korod:
~ 15 ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 2016-11-13 19:44:13 és 5770 percem van jelenleg ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ https://imgur.com/a/Ytktgm1 ~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Mivel szeretnék a rendvédelemben maradni és régebben is voltam már NAV-os csak családi okok miatt abba kellet hagyjam ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Tapasztalatom van mivel voltam NAV-os nagyon sokat tudnék fent lenni napi szinten kb 3-4 órát vagy még többet is rátudnék szánni ~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Jelenleg 15 éves vagyok.Egy kisebb városban lakok.Hobbim.Konditerem,Foci és emelet a see-n játszani.Régebben e-sprot-oltam pl.Rainbow Six Siege-ből és más fajta lövöldözős játékokból. ~

II. PARAGRAFUS

IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei

A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Jason Prala ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ 1994.04.02 ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Járőrözés, cégek bejelentése, termékek ellenőrzése, igazoltatás és ehhez hasonló dolgok amiket Nemzeti adó és vám hivatalhoz tartozik,az illegális életet élő emberek elkapása, civileknek való védelem nyújtása, ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Felkapcsolom a járőrkocsi fényhídját és felszólítóm a igazoltatni kívánt gépjárművet.Majd odamegyek hozzá, bemutatkozok, elmondom a jelvényszámom és elkérem az iratait.Megnézem az irtatai érvényeséggét aztán a csomagtartót itt át vizsgalom és ha minden rendben akkor elengedem. ~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Jelenleg nincs ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Fizikumom kiváló minden fizikai tesztem tökéletes jó reflekszek és sok tapasztalatom van,mivel kitartó vagyok, könnyen barátkozok, feladatokat örömmel teljesitem, szeretem a kihivásokat,precíz vagyok ezek dolgok mellett kedves, megbízható, dolgos ember vagyok. ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~Különböző befizetési módok ellnenörzése.Vám- és Adóköteles tárgyak felölvizsgálata.Önkormányzatokkal való eggyütműködés és dolgozás.Kölönféle eljárások ellátása. ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Ha a célszemély ellenáll, menekülni próbál, esetlegesen erőszakot tanusít velem szemben. ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~

Jason Prala

1994.04.02

See city

Iskola Végzettségeim:Los Santos Rendvédelmi főiskola

Jason Prala az én nevem,régebben egy kisebb rosszab közöségben éltem.

De elhatároztam azt hogy tanulni fogok és főiskolázni és eme becses város védeni fogom

aztán voltam bányász és jártam kondi terembe de ezután és elkezdtem spórolni

majd ezután lett egy szép családom és sok barátom

Megtanultam 2 nyelven (Német, Angol), és szerencsére ezekből a nyelvekből kettőt használom is, majdnem mindennapi rendszerességgel
.
És mára már itt tartok, hogy úgy döntöttem, hogy megirom a jelentkezési lapomat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szervezetéhez
~

Utoljára szerkesztve:

TheMelvin

Zöldfülű
2019. 03. 01.
174
216
21
Budapest
V4 karakter
⛔
LV karakter
Troylen Beasley
V2 karakter
⛔
Szép Napot! Lapodat átolvastam, véleményem szerint bővíthetnél az IC részén. Sok Sikert!

Nicholas

Újonc
2019. 04. 14.
35
25
20
Jugoslavija
V4 karakter
Nicholas D Turner
V2 karakter
Vittorio Vincenzo
Válaszaid kívánnak még egy kis pontosítást, bővítést különösképp. Remek lap lehetne, ha ezeket megoldod. Viszont még TARTÓZKODOM.

Field Jason

Újonc
2019. 02. 07.
14
5
V4 karakter
Field Jason
LV karakter
Field Jason
V2 karakter
Jason Prala
Moderátor által szerkesztve, ekkor:
  • Tetszik
Reactions: TheMelvin

Hayas

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 05. 19.
257
351
Budapest
V4 karakter
Ogilvy Wright
LV karakter
Zain Mattingly
V2 karakter
Frank Hayes
Szia! Alaposan átolvastam jelentkezési lapodat , sajnos hiányt véltem felfedezni valamint hibás válaszadásokat több kérdésnél , szituáció kifejtésénél. Amennyiben bővíted e lapot , különösen az IC tartományt , Önéletrajzot talán támogatom , egyenlőre sajnos TARTÓZKODOM!
- Frank Wodbrook Járőrparancsnok Vám és Pénzügyőr Zászlós.

Field Jason

Újonc
2019. 02. 07.
14
5
V4 karakter
Field Jason
LV karakter
Field Jason
V2 karakter
Jason Prala
Szia! Alaposan átolvastam jelentkezési lapodat , sajnos hiányt véltem felfedezni valamint hibás válaszadásokat több kérdésnél , szituáció kifejtésénél. Amennyiben bővíted e lapot , különösen az IC tartományt , Önéletrajzot talán támogatom , egyenlőre sajnos TARTÓZKODOM!
- Frank Wodbrook Járőrparancsnok Vám és Pénzügyőr Zászlós.
Rendben bővitem

Randy Henderson

Zöldfülű
2019. 04. 16.
152
128
27
V4 karakter
Randy Henderson
LV karakter
-
V2 karakter
Randy Henderson
Nehéz döntés elé állítottál ezzel a lappal... egy esélyt azért megadok neked.Elfogadva, TS en keress fel engem v egy másik leadert

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.