Jason Gerber panasztétele Finaly Gill játékosra. [Orton]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

stexarcu

Újonc
2020. 05. 07.
58
145
LV karakter
Clyde Ruggiero
V2 karakter
-
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Jason Gerber >

Panaszra tett játékos neve:
<
FInaly Gill >

Panasz oka:
<
OOC minősítés. >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
https://pastebin.com/wrBKH9K7 >

Megjegyzés:
<
Szerintem az hogy valaki nem tudja elfogadni más !!(IC)!! tevékenységeit, és ez őt zavarja, nem jogosítja fel arra hogy OOC jellemezze különféle megjegyzésekkel. >

Norman.

no para és no sleep
2021. 03. 22.
463
1 001
Szentgotthárd
V4 karakter
camilla_rubino
LV karakter
lydia.posey
Csáó! Előszőr is erre annyit mondanék, hogy szimplán kifejtettem a véleményemet.
Továbbra, nem egy "kurva any*dat"-ot írtam le. -- Ha ezt írtam volna teljesen megértem a PK-dat.
Annyit fűznék hozzá a dologhoz, hogy amit leművelsz az szimplán teljesen gáz, hiszen közösség romboló a viselkedésed.
Ennyi erővel, hogy én "OOC minősítettelek" akkor te is nézz magadba.

[2024-06-10 18:51:39] [Output] : Jason Gerber: (( Jólvan, tegyél PK-ra akkor és majd eldöntik a nagyok. ))
  • [2024-06-10 18:52:03] [Output] : Jason Gerber: (( Cry :(((((((((((((( ))
Minden nap kórház előtt kelted a feszkót, tök feleslegesen.
Mindenkinek beszólogatsz, provokálod a másikat.
Direkt lerakod a kórház elé az utánfutót, hogy a mentősök ne tudjanak beállni.
Kokainozol kórház előtt. -- Ezután te a mentőst le krekkesezed. ([2024-06-08 21:50:33] [Output] : *** Jason Gerber kibont egy zacskó parazeldum port, és beleszív.)
Beszólogatsz a sérülteknek.
Plussz itt egy kép h te a mentő garázsba mászkálsz.
mta-screen-2024-06-10-19-32-51.png

(Videó is van róla: https://streamable.com/2klb9t )
Szóval ne bennem keresd a hibát, hanem magadban előszőr.

Mást tudok erre írni?
Teljesen bent van a PK-dba a rossz indulatúság.
Szerintem én se így állnék hozzád, hogyha normálisan viselkednél.
Ameddig te nem adod meg a tiszteletet, én se fogom.
De szerintem te ezt már tudhatnád(20 éves létedre), mert ez a való életben is így van.
Szevasztok.

Utoljára szerkesztve:

stexarcu

Újonc
2020. 05. 07.
58
145
LV karakter
Clyde Ruggiero
V2 karakter
-
Sziasztok! Ehhez továbbra is annyit tudok hozzáfűzni, hogy egy IC karakter azt csinál amit akar, és ott tartózkodik ahol akar. Ha közösségromboló lenne a viselkedésem azzal, hogy kórháznál tartózkodom, és különböző tevékenységeket csinálok, akkor szankciót kaptam volna már réges régen. Rátérve arra, hogy egy ic karakter aki benne van az illegális életben, ott szív bármilyen drogot ahol csak szeretne. Ha a rendőrség előtt szívom, akkor ott szívom, saját felelősségem hogy lebukok-e, vagy nem, ennek ehhez semmi de semmi köze nincsen. Az is egy teljesen IC ügynek minősül szerintem hogy egy nyitott interiorba bemegyek, vagy bárhová bemegyek, hiszem semmi szabály elleneset nem követtem el azzal, hogy bementem, nem tettek kárt sem emberben, sem járműben, sem semmi másban. Plussz ráadás, hogy hogyan jön mindehhez az, hogy ki hány éves? Szerintem mások életkorával azok takaróznak, akik semmi másba nem tudnak belekötni, csak abba hogy ÚRISTEN ez ennyi és ennyi éves. Egy IC karakter mögött teljesen tökmindegy hogy ki áll. Továbbá ha bármi probléma merül fel az !IC! karakteremmel szemben, netalán ""drogozok a kórháznál"", ""kötekszek a betegekkel""", és bármi egyebet csinálok, ami IC ügy, hívjátok ki a rendőrséget, tegyetek ellene IC. Nem kell egyáltalán átvinni OOC-ba azt, ami IC történik. Mindennek megvan a módja, nem abból áll az RP hogy állunk és várjuk a hívást, hanem akkor tegyél IC dolog ellen IC, és ne adminnak próbáld meg bemagyarázni hogy Úristen mit csinál a gyerek, csak azért mert téged ez idegesít, és IC pedig nem vagy hajlandó/nem tudsz mit tenni ellene. Ha meg nem tudod kezelni az idegességedet, lépj le, és ne OOC töltsd ki, és ne jellemezz engem OOC az IC karakterem miatt, mert a kettő egyáltalán nem jön össze sehogyan sem. De akkor eleget teszek kéréseteknek, nem megyek a kórház területére többet csak ellátás céljából, és nem csinálok ott semmit, hogy elkerüljük a jövőben az ilyen dolgokat. Pacsi.

Utoljára szerkesztve:

Norman.

no para és no sleep
2021. 03. 22.
463
1 001
Szentgotthárd
V4 karakter
camilla_rubino
LV karakter
lydia.posey
C karakter azt csinál amit akar
Akkor küldj már egy karakter devet erről, mert kíváncsi lennék rá.
IC ügynek minősül szerintem hogy egy nyitott interiorba bemegyek
Nem tudom te milyen világban élsz, hogy ezt megteheted, hogy a kórház garázsába járkálsz és provokálod a másikat.
Szerinted a való életben a kórház garázsában random civilek járkálnak?
tegyetek ellene IC
Tettem IC ellene, rád hívtam a PF-et, erre te meg elütsz kocsival. Szóval erre se tudsz már támaszkodni kedves barátom.
Nem kell egyáltalán átvinni OOC-ba
Akkor viszem át OOC-ba a dolgot amikor akarom, mivel gáz amit csinálsz. :D

De itt van még pár log az adminnak, csak, hogy lássa, hogy te mit művelsz.
pastebin.com/0brkhe0G

Meg akkor van még itt ilyen is:
mta-screen-2024-06-06-21-44-47.png
[2024-06-06 18: 55 :08] [Output] : Jason Gerber mondja: Rommá szopatok mindenkit. [2024-06-06 18: 55 :12] [Output] : Jason Gerber mondja: Főleg a rendőröket.

Szerintem ne neked álljon feljebb.
De ha kell akkor gyere fel TS-re, aztán dumáljuk meg.
Erről ennyit.
Többet nem fogok hozzá szólni a PK-hoz, legyen neked igazad.
De szerintem leírtad magad teljesen, és nagyon szarul jöttél ki a dologból.
Kicsit talán vissza nyalt a fagyi, én is tudok rengeteg bizonyítékot ellened felhozni.

Utoljára szerkesztve:

stexarcu

Újonc
2020. 05. 07.
58
145
LV karakter
Clyde Ruggiero
V2 karakter
-
Nekem is utolsó hozzászólásom a PK-hoz. Rendben van, elfogadom a véleményedet, bár nem tudom miért ide kellett mindezeket leírni, hogyha szabályellenesnek tartod amit elkövettem, akkor megvan annak a rendje és módja, ha panaszt tesznek rád, nem visszavágni kell hogy hát de ő ezt és azt csinálta, hanem elfogadni a tényeket. Hogyha a bíráló adminisztrátor szabálysértésnek találja a dolgokat, akkor oszt érte szankciót. Minden jót nektek továbbra is!

Orton

Happy Nation💸
SzerverAdmin
LV
2021. 04. 03.
650
876
LV karakter
Giel Flim
Jason: Amikor kinn voltam az ügyön, egy videót kaptam, amiben egy "szinkronnak" mondható eset miatt, nem kaptál tőlem szankciót, sajnos amig a bizonyitékokat figyeltem nem láttam, hogy ooc ennyire eldurvult a helyzet, azonban a pk alatt kapott bizonyitékok alapján egyértelmü, hogy NonRP-t követtél el többszörösen a kórház előtt, nem mondanám ic ügynek, hogy te egész nap ott állsz kórház előtt, drogozol, beszólogatsz, bemész a garázsba stb. A jövőben, tartózkodj az eféle viselkedéstől.

Finlay: Az, hogy szabálytsértett többszörösen, megértem, hogy egy idő után már idegesitő, de ettől függetlenül ez nem jogosít fel arra, hogy ooc ilyen stílust vegyél fel. Gyüjtsd össze a a megfelelő bizonyitékokat, és egy panaszkönyvbe mellékeld, ahogy itt is megtetted.

A Szankciók igy néznétek ki:
Jason_Gerber: NonRP, OOC Stílus 240 perc adminjail
Finlay_Gill: OOC Stílus 120 perc adminjail

A jövőben lehetőleg figyeljetek oda, és tanuljatok ebből az esetből.
Helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.