Sziasztok! Ehhez továbbra is annyit tudok hozzáfűzni, hogy egy IC karakter azt csinál amit akar, és ott tartózkodik ahol akar. Ha közösségromboló lenne a viselkedésem azzal, hogy kórháznál tartózkodom, és különböző tevékenységeket csinálok, akkor szankciót kaptam volna már réges régen. Rátérve arra, hogy egy ic karakter aki benne van az illegális életben, ott szív bármilyen drogot ahol csak szeretne. Ha a rendőrség előtt szívom, akkor ott szívom, saját felelősségem hogy lebukok-e, vagy nem, ennek ehhez semmi de semmi köze nincsen. Az is egy teljesen IC ügynek minősül szerintem hogy egy nyitott interiorba bemegyek, vagy bárhová bemegyek, hiszem semmi szabály elleneset nem követtem el azzal, hogy bementem, nem tettek kárt sem emberben, sem járműben, sem semmi másban. Plussz ráadás, hogy hogyan jön mindehhez az, hogy ki hány éves? Szerintem mások életkorával azok takaróznak, akik semmi másba nem tudnak belekötni, csak abba hogy ÚRISTEN ez ennyi és ennyi éves. Egy IC karakter mögött teljesen tökmindegy hogy ki áll. Továbbá ha bármi probléma merül fel az !IC! karakteremmel szemben, netalán ""drogozok a kórháznál"", ""kötekszek a betegekkel""", és bármi egyebet csinálok, ami IC ügy, hívjátok ki a rendőrséget, tegyetek ellene IC. Nem kell egyáltalán átvinni OOC-ba azt, ami IC történik. Mindennek megvan a módja, nem abból áll az RP hogy állunk és várjuk a hívást, hanem akkor tegyél IC dolog ellen IC, és ne adminnak próbáld meg bemagyarázni hogy Úristen mit csinál a gyerek, csak azért mert téged ez idegesít, és IC pedig nem vagy hajlandó/nem tudsz mit tenni ellene. Ha meg nem tudod kezelni az idegességedet, lépj le, és ne OOC töltsd ki, és ne jellemezz engem OOC az IC karakterem miatt, mert a kettő egyáltalán nem jön össze sehogyan sem. De akkor eleget teszek kéréseteknek, nem megyek a kórház területére többet csak ellátás céljából, és nem csinálok ott semmit, hogy elkerüljük a jövőben az ilyen dolgokat. Pacsi.