Jason Dylan panasztétele Jack Greenfield-re!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Hamu

Pötyögtető
Támogató
2019. 08. 24.
421
794
19
MISKOLC
V4 karakter
Nancy Laine

fontos.png

Panasztevő neve:
sckkicon.png
Jason Dylan
sckkicon.png

Panasztevő elérhetősége:
sckkicon.png
38761120182475
sckkicon.png

Panaszra tett személy neve vagy általa használt autó rendszáma:
sckkicon.png
Jack Greenfield, SCKK-09
sckkicon.png

Panasz részletes leírása:
sckkicon.png
Karamboloztam, és hivtam egy vontatót, ugyan is az autóm fekete füstöt bocsájtott ki a géptető alól, és nem tudtam beinditani. Körülbelül a hivást követő 2 percen belül el is fogadták a hivásomat. Mondtam a vontatósnak, hogy a Fix & Drive szerelőtelepre szeretném kérni. El is indultunk a szerelőtelep felé. Az útnak körülbelül a negyedénél engem elvittek az ördögök ((crash-eltem)), majd amikor az Istenek ledobtak ((bejelentkeztem)) már a vontatós nem volt ott, elhajtotta pénzemmel, és a kocsimat ott hagyta az út szélén. Szerintem ez nem volt rendjén való, igy duplán kellett kifizetnem a 3000 dollárt. Szerintem akármennyi hivás van, az ügyfelet meg kell várni és nem pedig elhajtani a pénzével.
sckkicon.png

Fran

GameAdmin [4]
2019. 11. 19.
154
81
21
Budapest
V4 karakter
Francesco Conti
fontos.png

Tisztelt panasztevő!

Panasza beérkezett a See City Közlekedési Központ adatbázisába és feldolgozásra került. Ügyintézőnk 24 órán belül felveszi a kapcsolatot a panaszra tett személlyel. Ügyintézőnk válaszáig kérjük szíves türelmét és megértését!​

Tisztelettel,
See City Közlekedési Központ

Fran

GameAdmin [4]
2019. 11. 19.
154
81
21
Budapest
V4 karakter
Francesco Conti
fontos.png

Kedves Panasztevő!

Francish Smith vagyok az SCKK Belső Ellenőre, így az én jogkörömben áll a panaszát bírálni.
Konzultáltam, Jack Greenfield kollegával, majd elkértem tőle, az eset alatt történt hang és videófelvételeket. A vontatásoknak fix ára van, melyet a vontatás megkezdésének idejében köteles az ügyfél kifizetni az adott munkatársnak. A hangfelvétel alapján pedig egyértelműen hallatszódik, hogy alkudtál az árról és előlegről beszéltél. Szerencsés módon a Társaságunk összes Vontatójában van egy fedélzeti kamera, melyről látszódik, hogy az általad adott bizonyos előleg nem éri el a vontatás teljes összegét. Sajnálatos módon csúcsidőben érkezett központunkhoz a hívásod és amennyiben az "ördögök" elvisznek, munkatársunknak nem köteles megvárni az adott ügyfelet, főleg nem csúcsidőben.

Így tehát a panasza jogtalan, Jack Greenfield nem járt el helytelenül. A panaszt következmények nélkül zárom.

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: Petrik
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.