- 2020. 11. 26.
- 51
- 36
- LV karakter
- Jason Duckworth
- V2 karakter
- Matt Johnson
Neved:
< Jason Duckworth >
Kitiltás időpontja:
< 2022.07.10 >
Kitiltás időtartama:
< Örök >
Admin neve, aki kitiltott:
< Unu >
A kitiltás indoka:
< PP-s tuninggal való átverés >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Sziasztok . 2022 Július elején úgy gondoltam végre hajtok egy garázs kisöprést, mivel elég kevés hely volt számomra így meghirdettem egy pár autót a szerveren. Köztük volt egy darab Pontiac Fierro is, mindenféle apróság mellett hirdettem egy parkjeggyel, amit sikerült is eladnom egy rendes srácnak. Körülbelül egy héttel azután kaptam egy levelet , hogy ne haragudjak , de ebben a Pontiac-ban nincs parkjegy, és találjunk rá megoldást. Hirtelenjében nem tudtam mit csinálni, mert azon a héten leállásunk elött rengeteget dolgoztunk, illetve plusz túlórát vállaltunk be , hogy mindennel készen legyünk és ne csússzunk el a szállítás miatt. Utána pedig elutaztunk nyaralni egy pár napra, kikapcsolódás végett, így esélytelen volt , hogy a szerveren tartózkodjak. Nagyon sajnálom, hogy csalódást okoztam játékos társamnak, egyáltalán nem volt szándékomban, egyszerűen tévedésben voltam a Parkjeggyel kapcsolatban. Össze kevertem véletlenül egy másik autóval, mivel régóta megvolt számomra. Nem fordult elő velem még ehhez hasonló, mindig oda figyelek , hogy ne okozzak semmiféle problémát a szerveren. A való életben is nagyon húz a szívem Las Vegas felé, ezért is imádok kikapcsolódni a szerveren ha szabad időm engedi. 2017 óta játszom a szerveren igaz akkor még gyerek fejjel regisztráltam , azóta felnőttem, de még mindig imádok Rp-t folytatni játékos társaimmal. Mindenféleképpen elnézést szeretnék kérni a sráctól is akinek kellemetlenséget okoztam illetve az Admintol is akitől a Ban-t kiérdemeltem ,mert teljesen jogos volt, hisz szabályt szegtem. Ha lehetőségem adódik , azonnal felkeresem a srácot és megtérítem neki az okozott kárt.
Bízom abban , hogy megtudnak áldani egy utolsó eséllyel. Reménykedem a legjobbakban.
Szeretnék nagyon vissza térni a szerverre ,hogy figyelmesen illetve betudjam bizonyítani azt, hogy igenis tudok, szabályokat betartva tisztességesen játszani . Jail-t is képes lennék leülni, hogy kikapcsolódhassak a V4 szerveren. Nagyon megbántam ,többé nem leszek ennyire figyelmetlen és nem fog előfordulni.
Köszönöm hogy időt szántatok a kérelmemre.
>