Elutasítva Jason Duckworth - Unu

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

JasonD

Újonc
2020. 11. 26.
51
36
LV karakter
Jason Duckworth
V2 karakter
Matt Johnson
zoldlogo.png

Neved:
< Jason Duckworth. >

A ban időpontja:
< 2022.07.10 >

A ban időtartama:
< Örök. >

Neve, aki bannolt:
< Unu >

A ban oka:
< PP-s Tuninggal való átverés. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szép jónapot. Július elején úgy gondoltam végre hajtok egy garázs kisöprést,mivel elég kevés hely volt számomra így meghirdettem egy pár autót a szerveren. Köztük volt egy darab Pontiac Fierro, mindenféle apróság mellett hirdettem egy parkjeggyel,amit sikerült is eladnom egy rendes srácnak. Körülbelül egy héttel ezután kaptam egy levelet,hogy ne haragudjak,de ebben a Pontiac-ban nincs parkjegy, és találjunk rá megoldást. Hirtelenjében nem tudtam mit csinálni,mert azon a héten leállásunk előtt rengeteget dolgoztunk, illetve plusz túlórát vállaltunk be, hogy mindennel készen legyünk és ne csússzunk el. Utána pedig elutaztunk nyaralni egy pár napra,kikapcsolódás végett,így esélytelen volt,hogy a szerveren tartózkodjak. Nagyon sajnálom,hogy csalódást okoztam játékos társamnak, egyáltalán nem volt szándékomban, egyszerűen tévedésben voltam a Parkjeggyel kapcsolatban. Valószínű össze kevertem egy másik autóval, mivel régóta megvolt számomra. Nem fordult elő velem még ehhez hasonló, mindig oda figyelek,hogy ne okozzak semmiféle problémát a szerveren. A való életben is nagyon húz a szívem Las Vegas felé, ezért is imádok kikapcsolódni a szerveren ha szabad időm engedi. 2017 óta játszom a szerveren igaz akkor még gyerek fejjel regisztráltam,azóta felnőttem,de még mindig imádok Rp-t folytatni játékos társaimmal. Mindenféleképpen elnézést szeretnék kérni a sráctól is akinek kellemetlenséget okoztam illetve az Admintól is akitől a Bann-t kiérdemeltem,mert teljesen jogos volt,hisz szabályt szegtem. Ha lehetőségem adódik,azonnal felkeresem a srácot és megtérítem neki az okozott kárt. Akár Prémium pontot is képes vagyok feltölteni.
Bízom benne, hogy eltudnak tekinteni a dologtól. Reménykedem a legjobbakban.
>

• Tetszik
Reactions: Dorian

Blitzcrank

Barangoló
Támogató
2020. 12. 11.
131
520
Banton 400's street
V4 karakter
Ali Ahmed Watkinson
Unban kérelemhez kizárólag a bíráló adminisztrátor, illetve magát a kérelmet megíró személy szólhat hozzá! @dzsony
Azért szólok hozzá, mert én vagyok a "sértett"

Azért raktalak annó panaszkönyvre, mert úgy éreztem hogy félvárról vetted a dolgokat, annak ellenére hogy te voltál a hibás, mivel nem írtad le hogy túlóráztál nyaralsz (nem is az én dolgom) így ezeket nem tudtam figyelembe venni, mérlegelni.

Annyit hozzáfűznék, hogy Jasont alapvetően egy korrekt játékosnak ismertem meg, és a teljes történetet olvasva összeállt a kép, így elmondható hogy nem állt szándékában az átverésem.

Természetesen a bíráló admin kezében van a döntés, azonban részemről nincs harag / hatalmas kárt nem szenvedtem.

• Tetszik
Reactions: JasonD
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.