- 2019. 01. 10.
- 101
- 70
- V4 karakter
- Jason D Weiser
- LV karakter
- Isaac D Dorsh
- V2 karakter
- Daniel C Dante
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
Daninak hívnak 19 éves vagyok jelenleg. Az In-Game nevem: Jason D Weiser.
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
Jelenleg 19.514 játszott percem van.
Mi az SGH feladata?
Az SGH feladata, hogy megkönnyítse az adminisztrátorok dolgát. Főbb feladatuk a játékosok kisebb kérdéseire választ adni, például: "Hol tudok iratokat csináltatni" és ehhez hasonló kérdéseket megválaszolni. Feladatukhoz tartozik még az is hogy FA/SA segítségkéréssel kapcsolatos kéréseket továbbítsák, természetesen ha a problémájához szükséges esetleg fórumon egy igénylési/segítségkérési lapot beküldeni, akkor ebben segíteni a játékost, hogy ezt a lapot hol és hogyan tudja elkészíteni, ha esetleg nem tudná.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Voltam már másik SeeMTA szerveren SGH tag illetve adminisztrátor is, és személy szerint nekem ez a feladat nagyon megtetszett és szerettem csinálni. Elég régóta, játszom MTA RP szervereken, bőven több mint 5 éve, ez idő alatt megjártam rengeteg frakciót, mind legál és illegál téren és, úgy gondolom hogy rengeteg tapasztalaltot is szereztem. Mivel elég aktív szoktam lenni, ezért tudnék is rá időt szánni.
Miért pont téged válasszunk?
Azért érzem alkalmasnak magamat erre a feladatra, mivel nagyon szeretek más játékosoknak segítséget nyújtani, illetve egy nagyon kedves és segítőkész srác vagyok. Nagyon szeretek csapatban dolgozni, és ezzel együtt egy csapatot erősíteni. Amint említettem voltam már más SeeMTA szerveren SGH tag, illetve adminisztrátor, ezáltal úgy gondolom rendelkezek elegendő tapasztalattal hogy ezt tudjam csinálni.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Naponta egy 3-4 órát fent tudok lenni a szerveren, és ezt az időt én teljes mértékben rá tudom fordítani az SGH-ra.
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
Sajnos régebben volt 1 kitiltásom
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
Sajnos volt 3 darab AdminJailom
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
Pozitív tulajdonságok | Negatív tulajdonságok |
Kedves vagyok | Fáradtan lassabb vagyok |
Segítőkész vagyok | Néha kicsit túl gondolok dolgokat |
Gyorsan gépelek | Fáradtan néha ideges vagyok |
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
Igen, későbbiekben szívesen vállalnám az adminisztrátori poziciót. Mivel imádom ezt a szervert és ezt a közösséget, ezért szeretnék ezen a szerveren is jobban beleilleszkedni a közösségbe. Amint említettem más SeeMTA szerveren voltam adminisztrátor, ezáltal úgy gondolom van tapasztalatom és tudnám csinálni. Emellett nagyon szeretném a későbbiekben az adminisztrátori csapatot is erősíteni és abban a csapatban is dolgozni. Nagyon szeretnék a játékosoknak azon kérdésein/problémáin segíteni, amiben egy SGH sajnos nem tud.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
Elmondanám neki elsősorban hogy ez egy RolePlay azaz Szerepjáték szerver, ahol úgy kell viselkedni mint a való életben. Elmondanék neki pár alapvetőbb fontos szerver szabályt, hogy ráérezzen, mik is azok a dolgok amikre oda kell figyelnie, de ezután elmondanám neki, hogy nagyon fontos az hogy átolvassa és megismerkedjen a teljes szerver szabályzattal. Leírnám neki a fórum elérhetőségét, majd elmondanám neki, hogy melyik az szerver szabályzat az amit alaposan olvasson át.
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
Köszönnék neki, majd tájékoztatnám, hogy vhspawnt csakis adminiszitrátor tud adni, viszont csak akkor ha van rá nyomós indoka. Tehát ha bugg miatt van rá szüksége vagy valami ilyesmi jellegű probléma van, akkor keressen adminisztrátort és ő fog tudni segíteni neki ebben a problémájában. Ezután elmondanám neki hogy, ha nincs ilyesmi jellegű problémája akkor hívjon a játékbeli telefonon keresztűl egy taxit, aki el tudja vinni A-ból B-be.
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Rablásnál kipakolhatják az autóm?
Szia! Igen, megfelelő RP-vel, ha a jármű nyitva van akkor kipakolhatják rablás során a járműved csomagtartóját.