Jason Bronsons----->Elsil

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Mate996

Újonc
2019. 01. 16.
15
41
V4 karakter
Jason Bronsons
zoldlogo.png

Neved:
< Jason Bronsons >

A ban időpontja:
< 2018-11-25 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Elsil >

A ban oka:
< PP-s itemmel való átverés >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Nem szándékosan csináltam, csupán figyelmetlenségből, rengeteg órám van a szerverben, és sose volt velem nagyobb gond. Nagyon nagyon megbántam és hiányzik a szerver. >

Megjegyzés:
Nos, úgy történt, hogy egy hosszabb szünet után feljöttem a szerverre játszani, és az összes kocsimat el szerettem volna adni. A golfot akartam utoljára, így meghírdettem, és itt rontottam el. Ezt a Golfot annó úgy adták el nekem, hogy full-fullos, azaz minden prémium tuning benne van, a duda is. Megnéztem hogy tényleg benne van-e, és azt hittem hogy ilyen hangja van egy egyedinek is, mivel a Golf 2 egy régebbi béna kocsira van modolva, és annak sokkal másabb a hangja mint a többi kocsi dudájának. És én sajnos így hírdettem meg a golfot, hogy van benne Duda, LSD ajtó, Rendszám, Bodykit, Lámpa stb stb. Eladtam az autót, utána afkoltam picit. Mikor visszajöttem ott álltunk 3-an és nem értettem mit csináltam. Elmondtátok hogy átvertem őket, és nagyon sajnáltam a srácot is, mondtam hogy kifizetem neki a dudát és akár az autót is, mert nem vertem még át senkit, mégcsak nem is raboltam ki senkit. De sajnos bann lett a vége. Nagyon sajnálom azt, ami történt. Az 1500 óra see-n töltött idő alatt sose volt velem ekkora gond. Megígérem, hogy ezentúl mindent leellenőrzök, hogy mit adok el és hogy hogy hírdetem. Már eltelt elég idő, és tényleg megbántam már, megértem hogy még eddig nem akartad megadni az ub-t, eddig sose volt velem nagyobb baj, főleg ilyen nagyságú, és ha tovább húzzuk az ub-t nem tudom mi értelme lenne, mivel nem szándékosan csináltam, én is úgy tudtam hogy van benne és megbántam...nagyon játszanék már, és megígérem hogy sose fogok többet átverni senkit még véletlenül se mint most. Köszönöm, hogy elolvastad.
[/SIZE]
[/CENTER]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.