Jason B Wright panasza![Elsil]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Jason B Wright

Panaszra tett személy InGame neve:
Dominic Cambeiro, Rudolf Cambeiro

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Dominic lenyomoztatta cégünk hollétét rendőr barátjával Rudolffal. Ez alapjába véve nem is nagy probléma. Ha nem verték volna szét 4 kocsinkat. Igaz Dominic el lett rabolva, így gondolom ez volt az indoka hogy lenyomozza a W-Taxi telephelyét. (Megelégeltük hogy 0-24 tilosban parkol többszöri felszólításra is, de sose vonják számon vagy csak nem tanul belőle. Ezért tettük meg. Persze nem saját céges kocsival) Egy adminügy közben amibe vele együtt belekeveredtem, ő elküldte a napi logját. Ebben lettem figyelmes a Bizonyítékban említett pár sorra. Ismételném Rudolf PD-s és szerintem ilyet egy Rendőr nem nagyon mondhat. IRL SEM!

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

[2019-02-06 16:26:35] [Output] : Rudolf Cambeiro mondja: Majd rábasz ő még
[2019-02-06 16:26:40] [Output] : Dominic Cambeiro mondja: Figyi
[2019-02-06 16:26:41] [Output] : Rudolf Cambeiro mondja: A garázsuk lent van a picsába
[2019-02-06 16:26:44] [Output] : Rudolf Cambeiro mondja: Willowfielden
[2019-02-06 16:26:48] [Output] : Dominic Cambeiro mondja (suttogva): Szétlőhetem a kocsijukat?
[2019-02-06 16:26:52] [Output] : Rudolf Cambeiro mondja (suttogva): Szét
[2019-02-06 16:26:54] [Output] : HÍRDETÉS: Harley Davidson Knucklehead eladó! Csak SMS! ((Frank Sierra))
[2019-02-06 16:26:54] [Output] : Kapcsolat: 38761120152001.
[2019-02-06 16:26:56] [Output] : HÍRDETÉS: Családi házat vennék ((Marco D Rosetti))
[2019-02-06 16:26:56] [Output] : Kapcsolat: 38761120151994.
[2019-02-06 16:26:57] [Output] : Dominic Cambeiro mondja: Fasza
[2019-02-06 16:27:00] [Output] : Rudolf Cambeiro mondja (suttogva): Megengedem
[2019-02-06 16:27:09] [Output] : *** Dominic Cambeiro kacsint
[2019-02-06 16:27:11] [Output] : Dominic Cambeiro mondja: Na szóval
[2019-02-06 16:27:15] [Output] : Dominic Cambeiro mondja: Akkor intézkedünk
[2019-02-06 16:27:17] [Output] : *** Dominic Cambeiro mosolyog

Megjegyzés:
Nincsen

Elsil

Ex S.G.H. Vezető
2019. 01. 09.
463
99
V4 karakter
Ceroline Kearney
Sziasztok, várom Dominic Cambeiro ,Rudolf Cambeiro válaszát 24 órán belül.

puskás

Aktív fórumozó
2019. 01. 10.
293
1 739
V4 karakter
Guray Kubat
Hali! Először is neked, vagy nektek semmi közötök ahhoz, hogy én taxis szolgálatba hol állok meg, ha jön a rendvédelem majd ők intézik! Nincs jogodban civilként kényszeríteni az arébb állásra. Amit meg leirtál, hogy többször felszólitottatok arra én nem emlékszek :) .
Igazából már vártam a panaszkönyvet tőled, az hogy ő civilként mit beszél meg velem, az nem PD-s téma(szerintem). Rákérdeztem, hogy szétlőhetem a kocsikat? erre válaszolt, de ez az RP után oda sem jártam a telephelyhez, és nincs fegyverem sem, szóval a szétlövés csak szóban történt meg. Annál az admin ügynél ahonnan ezt az információt kiszedted, holott nem is neked volt elküldve, ott volt Elsil is, felhoztad a témát akkor is a kocsikkal, de nem volt probléma belőle.
Elolvastam és a szavakat amiket le írtál a panasz kifejtésénél, de nem értem most sem, hogy ezzel mi a probléma? Elraboltatok, hagytatok üzenetet a kocsimba, mi meg a nyilvános cég adatbázisba megnéztük vajon melyik cég lehet, mert sejtettük, hogy konkurencia cég miatt van a baj.
A kocsi szétverést meg honnan veszed, hogy én vagy mi voltunk? a beszélgetésünk után amit ide be másoltál MI nem jártunk a telephelyen.
Ennyi erővel, ha majd admingy ügy lesz visszaélek a másik játékos LOG-jával, és PK-t teszek rá, miután végigolvasom azt és hibát keresek benne. :)

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Attól hogy nem nekem szántad a logot attól még megnézhetem, mivel az adminügy részese vagyok. Az zavar a legjobban hogy PD-s létre miért mond ilyet valaki. Csak mert családtag? Plusz azt elhiszem, hogy nincs nálad fegyver. De hogy nem te ütötted szét a kocsikat azt már kevésbé. Pláne a leírtakból, és hogy az egyik sofőrünkön át üzentél nekem. Mondván "nem ez volt az utolsó."

Elsil. Megidézném egy barátomat. A cégnek egy fontos személye és adminügy közben is ott volt.
Vito volna az.

puskás

Aktív fórumozó
2019. 01. 10.
293
1 739
V4 karakter
Guray Kubat
Civilként és a cég vezetőjeként bármit mondhat szerintem, ameddig nincs szolgálatba.
Tehát most kezdem érteni a panasz okát, az a baj, hogy PDsként mit beszélt velem?

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Ha nincs szolgálatban akkor miért keresgél rá a cégemre? Plusz arra is kíváncsi vagyok mire is értetted, mikor csak úgy Miához odamentél, hogy "mondd meg főnöködnek, nem ez volt az utolsó."

És válaszolván kérdésedre. Admintól kérdeztem meg. Lehet-e ilyet csinálni. Ő mondta nyissak PK-t. Hát itt van.

puskás

Aktív fórumozó
2019. 01. 10.
293
1 739
V4 karakter
Guray Kubat
Úgy tudom, hogy ezek az információk nyilvánosak, kövezz meg ha nem, mármint a cégek stb.
Azt meg arra értettem, hogy nem az volt az utolsó, hogy találkoztunk, mert gondoltam következőle feljelentelek valahogy IC, végül valamennyire össze is jött, de az az RP semmis lett és kb ennyi.
De kérlek válaszolj arra, hogy mi a közöd ahhoz hogy én hol állok meg és hol parkolok? Ma is kaptam büntetést ezért PDtől, ők intézik ezeket, hagyd rájuk :)

Szarvas

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
239
136
24
Érd
www.instagram.com
V4 karakter
Rudolf Cambeiro
LV karakter
Rudolf Cambeiro
V2 karakter
-
Szevasztok!
Ehhez az egésznek annyit fűznék hozzá hogy az hogy én mit teszek civilben és hogyan beszélek az IC tesómmal az az én dolgom. Attól mert rendőr vagyok mondhatok bármit, mert azt hiszed a mai világba nincsenek korrupt rendőrök? Dehogynem. Illetőleg hogy mit keres a céged után az nagyon egyszerű Dom odajött IC mondta hogy baj van és átadta az általad hagyott cetlit összenéztem a telefonszámokat és láss csodát kivel talált? Hát persze hogy veled. Innentől kezdve nem tudom miről beszélünk. :) Illetőleg meg MI nem jártunk a ti telephelyeteken, mert én pl sejtettem hogy Dom nem veszi komolyan. :)

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Rendben. Holnapig megbeszélem többiekkel. Engem leginkább ez zavar. Nem tudom kik törhették akkor össze a kocsit. Amit Miának mondtál ebből sejtetten ezt.
Megvárom Vito és Elsil válaszát.

puskás

Aktív fórumozó
2019. 01. 10.
293
1 739
V4 karakter
Guray Kubat
Nekem meg annyi a bajom, hogy 2 vagy 3 magán taxis cég vállalat miért nem tud működni pár sofőrrel a szerveren? :D Mert ebből indul az egész "balhé"...
Szerk: De ha mondjuk a beszéletés után fel is kerestem volna, abba van valami nonrp? ha mozgásképtelenné tennék pár kocsit? azok után, hogy a milyeinket is széttörte "valaki".
Végig mehetnék az összes cégen és TK-ra törhetném a kocsikat ennyi erővel

Szarvas

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
239
136
24
Érd
www.instagram.com
V4 karakter
Rudolf Cambeiro
LV karakter
Rudolf Cambeiro
V2 karakter
-
Illetőleg még annyit, hogy ennyi erővel én is rátok húzhatnám hogy ti lőttétek szét a mi kocsijainkat. :) meg amúgyis attól mert konkurencia vagyunk nem ezzel kéne megoldani a dolgot hogy elrabolod az egyik sofőröm és hagysz benne egy fenyegető üzenetet. Van rá diplomatikus módja is :)

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Bizonyítanád hogy a ti kocsijaitok mi miattunk tört szét?

Btw. Az egész abból indult ki hogy mi megszereztünk egy droszt engedélyt. Több hónapig küzdöttünk érte és baromi sok pénzem ment bele a rendszámok miatt és egyéb cuccok miatt. És nem változott sokban a helyzetünk. Egyszerűen nem veszik figyelembe ezeket. És mi felszólításunk egyértelműen rosszindulatú, rendőr meg ha elenged egy figyelmeztetéssel visszaállsz?
Ez zavar minket nagyon. És emiatt indult el az egész (nem véletlenül alapult a szövegünk erre)

Megegyezhetünk, hogy egyik taxitársaság sem fogja a másikat tovább zaklatni. Mi Vito-val nem fogunk a CambTaxinak és annak sofőreinek semmi kárt okozni. Higyjétek el. Nem azért csináljuk mert szűkölködünk. VISZONT. Ti ne álljatok be a tiltott helyekre. Én ezt mondom. Ha belementek és elfogadjátok zárhatjuk a PK-t.

puskás

Aktív fórumozó
2019. 01. 10.
293
1 739
V4 karakter
Guray Kubat
Erre inkább Rudolf fog választ adni, viszont mi a droszt engedélyért küzdünk vagyis főleg Rudolf, kb ugyanazt éli át, mint te amit átéltél.
A parkolásért viszont Rudolf ad szerintem választ, de pl ma is egész nap nem volt egy Wtaxi sem pl a korháznál, talán dél körül Mia.

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Ez igaz! A flottánk egy része felmondott. (3 ember) A sok rablás miatt... Meg a kocsik töröttek és nem volt időnk elvontatni őket. Enyém is és így nem tudok. Plusz ma volt egy kis megbeszélés és egy nagy tervet tervezünk ami lökne a cégen. Ezért is sok sofőr ott volt nálunk.

Szarvas

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
239
136
24
Érd
www.instagram.com
V4 karakter
Rudolf Cambeiro
LV karakter
Rudolf Cambeiro
V2 karakter
-
Jason ez már totálisan IC ügy és nem Pk keretein kell megbeszélni ami totál OOC ügy. Egyébként 1 szóval nem mondtam hogy tudom bizonyítani nem is érdekel ki törte össze, illetőleg a szövegedből nekem az jön le, hogy te most itt vallottad be hogy ti voltatok még pedig ezzel a résszel:
Mi Vito-val nem fogunk a CambTaxinak és annak sofőreinek semmi kárt okozni.
Innentől kezdve nekem kidől-bedől hogy ki volt, mint írtam nem is érdekel.
Hidd el tudom mennyire nagy szívás a droszt engedély, pont ezért küzdök én egyedül ... de ettől függetlenül ha nem is vagyunk a kórház előtt akkor is rengeteg utasunk van. 14 sofőr dolgozik jelenleg nálunk ez nyílt titok és mindegyik dolgozik és megy és csinálja én ebből alig látok viszont pénzt. Mert aki megkeres 2 hét alatt több mint 100 ezret abból én 15 ezret látok csak. Tehát tudom milyen szívás.

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Számod szerintem megvan nekünk. Ha nem is akkor majd figyeljük a hirdetést. Holnap felkeresünk titeket és megegyezünk. Ez nektek megfelel?

Szarvas

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
239
136
24
Érd
www.instagram.com
V4 karakter
Rudolf Cambeiro
LV karakter
Rudolf Cambeiro
V2 karakter
-
Ki tudod nézni a nyilvános cég nyilvántartásból. Illetőleg ez full IC ügy. :)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.