Jason B Wright -> Horvath K Robert [#Vito]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Jason B Wright

Panaszra tett személy InGame neve:
Horvath K Robert

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Déli tuningban javítottam a kocsimat. Egy gyerek RP-zett egyet ([2019-01-26 18:17:00] [Output] : *** Horvath K Robert lehajol majd felnyitja a motort teret. Ráadásul nem is a csomit. Na mindegy.) a velem szembe lévő autónál. Ezután az autó tulajdonosa elhajtott majd hozzám futott át és mindenféle RP ismétlés vagy bármi nélkül csak úgy felnyitotta a csomagtartómat. Majd ő azt bizonygatta OOC, hogy lerp-zte és Kilépett.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
[2019-01-26 18:17:00] [Output] : *** Horvath K Robert lehajol majd felnyitja a motort teret, [2019-01-26 18:17:16] [Output] : *** Horvath K Robert belenézett a csomagtartóba. Azért a kettő között telt el egy kicsi idő. Ezalatt az idő alatt futott oda hozzám mert a másik kocsi elhajtott. [2019-01-26 18:17:36] [Output] : Horvath K Robert: (( leerpztem )), [2019-01-26 18:17:40] [Output] : Horvath K Robert kilépett a közeledben. [Kilépés] Távolság: 7 yard, http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=464K_perny_337_felv_tel_3.png

Megjegyzés:
Nincs

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Vito

ha eljön az idő, immunissá válunk 💁
SzuperAdmin
v4
2019. 01. 10.
10 241
23 105
Szombathely
V4 karakter
Vito_de_Martel
Sziasztok!
Várom Horvath_K_Robert nevezetű játékos hozzászólását.
24 órát adok arra,hogy a panaszkönyvhöz megfelelő hozzászólás érkezzen a panaszra tett személytől.

• Imádom
Reactions: miyaa

Vito

ha eljön az idő, immunissá válunk 💁
SzuperAdmin
v4
2019. 01. 10.
10 241
23 105
Szombathely
V4 karakter
Vito_de_Martel
Rendben van!
Próbáltam felvenni a kapcsolatot a panaszra tett személlyel,de nem jutottam eredményre.
Nem érkezett válasz,eleget vártunk rá szerintem.
Büntetésemet úgy hoztam meg,hogy megnéztem Robert UCPjét,ahol már volt hasonló miatt szankcionálva. Ezért látszik,hogy a hibájából nem tanul!
Horvath_K_Robert büntetése 80 perc.
Indok: Nonrp-s csomagtartózás!

Zárom,helyezhető a lezárt panaszokhoz,mivel Kavics kiosztotta a büntetést!
Köszönöm!

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: miyaa
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.