JAROSLAW ÉS TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Erdős

Aktív fórumozó
Támogató
2020. 01. 18.
247
589
| 1139 Budapest, Teve u. 4-6.
V2 karakter
| Sciglio de Borelli
Gwa1HUG.png

OOC RÓLAM
Sziasztok! Erdős Dani vagyok. Júniusban fogom tölteni a tizenhatodik életévemet. Első évfolyamos rendészeti szakgimnáziumi tanuló vagyok. Szabadidőmben általában a szerveren játszom, vagy Crossmotorozni járok a barátaimmal. Szinte minden hétvégére van programom. Hetente négyszer járok edzeni.

IC BEMUTATKOZÁS
Üdvözlöm kedves Látogató!
Biztosan azért kattintott erre az internetes keresési találatra, mivel érdekli a jogi dolgok, vagy netán ügyvédre van szüksége. -Megsúgom, a legjobb helyen jár.
Dr. Grigorij Osip Jaroslaw a polgári nevem, negyvenöt (azaz 45) éves vagyok. Júniusban fogom ünnepelni a negyvenhatodik (azaz 46.) születési évemet. Moszkvában születtem, 1974-ben. A gyerekkorommal, illetve a múltammal nem untatnám a látogató(ka)t, mivel valószínűleg nem erre kíváncsiak.
20 éve foglalkozom a joggal, 14 éve pedig több diplomás ügyvédként dolgozom. A siker nem 100 százalékosan garantált az ügyek során, de minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy védenceim szabadon távozhassanak egy tárgyalásról. Röviden ennyit rólam.
Az általam kihelyezett plakátokkal biztos találkozhattak néhányan (kórház, AKK, rendőrség, stb..), de úgy döntöttem, hogy az interneten is "híresztelni" kezdem magamat, és vállalkozásomat.

SEGÍTSÉG, -ÉS IDŐPONT KÉRÉS
Hétköznap reggel 7 óra és délután 14 óra között 101 százalékra biztosan tudom a telefonomat kezelni, elérhető vagyok. Ezen időpontokon kívül elszórva vagyok. A legegyszerűbb megoldás megtudni, hogy a városban tartózkodom, ha telefonon felhív, vagy megpróbál egy üzenetet írni nekem.
Időpontot kérni személyes találkozóra a 3876/1108-1880-as telefonszámon, vagy a weboldalon privát üzenetben lehetséges.
Az iroda pontos elhelyezkedése a GPS-en:
YBGZLQ5.png

(( ID: 18214 ))
Megkérnék minden kedves leendő ügyfelet, hogy lehetőleg előzetes bejelentkezéssel érkezzenek
az irodához, mivel abban az épületben éljük a mindennapjainkat, és nem szeretnénk kellemetlenséget.

OOC TERVEIM

Mivel a kormány megszűnt mint frakció - helyére pedig a Büntetés Végrehajtás került - szeretném fenntartani ezt az ügyvéd roleplay-t, ami szerintem kulcs fontosságú lehet egy adott szituációban. Nagyra törő terveim nincsenek, szimplán szeretnék több szituációba kerülni, több embert megismerni.
Köszönöm szépen, hogy időt szántál a Topic-om olvasgatására. További szép napot / délutánt / estét! :)

Utoljára szerkesztve:
  • Szomorú
  • Imádom
Reactions: Cadey és Fede

dialen

Újonc
2020. 05. 06.
15
3
V4 karakter
mike clark
LV karakter
Michael Bly
V2 karakter
mike clak
Jó ötlet! Szerintem normál frakinak is vissza jöhetne! Támogatom!

• Imádom
Reactions: Erdős

Pixel

Barangoló
2019. 01. 10.
141
236
V4 karakter
Grigorij_Stepanov
LV karakter
Thomas_Cooper
Kíváncsi vagyok, hogy mit hozol ki belőle, sok sikert.
Annyit azért hozzátennék, hogy én ilyeneket kihagynék:
Nem is tudom, hogy hol kezdjem...

Ez például nem olyan dolog, amit egy hasonló bemutatkozónál látnál.

• Imádom
Reactions: Erdős

Erdős

Aktív fórumozó
Támogató
2020. 01. 18.
247
589
| 1139 Budapest, Teve u. 4-6.
V2 karakter
| Sciglio de Borelli
Hali!
Megkíséreltem ma a NAV-nál a cégbejelentést, de sajnos nem adták ki:
(xy mondja: Kormány megszűnt, ők intézték az ügyvédi képzést.
xy mondja: Ezért nem adhatunk rá engedélyt.
),
úgy hogy ez a tervem is befuccsolt, így sok értelme nincs folytatni, mert a PD megkúpol...
Köszi mindenkinek a bíztatást!
@Jerry mehet rá a Z/H, köszönöm. :(

dialen

Újonc
2020. 05. 06.
15
3
V4 karakter
mike clark
LV karakter
Michael Bly
V2 karakter
mike clak
sajnálom! majd máskor

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.