Sziasztok!
Pár kisebb ötlettel jöttem felétek és a vezetőség felé, melyről szeretnék visszajelzést, hogy szerintetek jó ötletek e ezek, vagy
=== Első ötlet ====
Gépjármű realitások növelése : Itt jelen esetben azt értem, hogy lehetne pár extra funkcióval kibővíteni a saját tevékenységünket, odafigyelni a gépjármű műszaki állapotára mint IRL. Mit is értek én itt? Gondoljuk át reálisan, főleg azok akiknek már IRL saját autójuk van.. Mit is kell tenni néha vele? (feltéve ha új autód van, és nem tartozol bele a húzott dízelek kategóriájába mint én xd ) Első szempont: Fékfolyadék ellenőrzése, gumiabroncs levegőszint, néha motorolaj utántöltése.
Nos tehát jó ötletnek tartanám, ha a SeeOIL kutakon lehetséges lenne a gumiabroncsok felfújása, ezzel akkor egyértelműen egy X időn belül minden gépjármű guminyomása csökkenne, persze tartani magunkat itt a reális keretek között. Az esetlegesen sérült, rosszabb motorral részesült gépjárműveknél után kéne tölteni a motorolajat, melyet akár a benzinkúton lévő NPC-től tudnánk vásárolni, hisz ha már kint van a benzinkúton a See motor oil felírat.
Fékfolyadékot szintén, ha esetleg már a fék eléggé kopott, és rosszabb állapotú, akkor lehetne egy jelzés, hogy után kell tölteni.
=== Második ötlet ===
Karakter fejlesztése : Mit is gondolok én itt? Nos, megtekinthető hogy az alap SA-ban lehetőségünk van karakterünket ( CJ ) -t konditerembe vinni, harc stílusokat tanítani neki, ellenben itt a szerveren évek óta egy nem reális megoldás van, mely az hogy a dashboard felületen tudjuk kiválasztani a nekünk tetszőleges "harc stílust" mely valljuk be, egy teljesen valótlan dolog, hisz RL is, ha nem jársz el órákra akkor nem fogsz megtanulni magadtól boxolni, karatézni.
De, hogy hogy is lenne ez jó? Az én gondolataim szerint, egy remek RP lehetőség is lenne, egy adott edzőterem, ahol a karakter állóképességét is lehetne fejleszteni, ezáltal lassabban menne le a stamina, lehetnének NPC-k, melyek egy X óraszám után kitanítanák neked a választásod alapján való harc stílust, igy teljesen emberre szabható lenne, és nem mindenki úgy kalimpálna, levegőboxolna, hogy csak beállította magának a dashboard felületen.
=== Harmadik ötlet ===
Quest Rendszer : Régen is jelen volt, a régi v2-es see időszakból a quest rendszer, mely aztán a v3-tól teljes feledésbe maradt, pedig jelenlegi helyzethez szerintem eléggé jó lenne, egy modern, teljesen egyedi kialakítású quest rendszer, ami mindenki számára elérhető lenne, és különböző feladatokkal látna el minket, és az elvégzett feladatokért cserébe X mennyiségű see $-t kapnánk a kezünkbe, és tegyük fel óránként lehetne nála vállalni feladatokat.