Járművek

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Georgo

Újonc
2021. 02. 12.
55
30
Eger
V4 karakter
Alexander Max
LV karakter
Georgo Pachelli
Sziasztok! Az én ötletem, hogy a furgonoknak legyen nagyobb csomagterük mint például egy szedánnak.
Lehet akár 25-50kg is több, de mégis csak furgonról beszélünk, tehát lassabbak mint egy átlagos kocsi, de akkor legyen nagyon csomagterük.

Vakus

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
335
554
21
Disneyland
V4 karakter
Lanzo Taube
LV karakter
Francis Karwel
De hát ez így van. Ford E150-nek 500 kilós kapacitása van, Dodge Ramnak is például 250.

Merebiz

Újonc
2019. 01. 10.
43
16
LV karakter
Danez Rodgers
V2 karakter
Ryan Buckner
Szerintem is jó ötlet lenne növelni ezeknél a járműveknél a csomagteret. Pár platósnak pl. ugyanakkora a csomagtere mint egy sportautónak.

Bandenek

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 12.
488
358
Palotás
V4 karakter
Brendon Blackwell
LV karakter
Davis Buck
Pont hogy az F150-nek nem kellene csomagteret bővíteni mert úgy megy mint egy sportautó (270+ a végsebessége)

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 476
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.