Járműlefoglalás rendszer. (PD/SD)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Behemoth

Újonc
2019. 01. 13.
26
44
LV karakter
Det. Denzel Baxter
Elég sok olyan helyzet van mikor valaki jogosítvány nélkül vezet és nem haladhat tovább a kocsival vagy mikor üldözés van és a jármű ott marad az út közepén vagy mikor a járdákra, parkokba illetve az útra parkolnak és sok más büntetendő helyre. Ezért kéne egy rendszert erre kidolgozni, hogy szebb és reálisabb legyen a szerver környezete és kinézete.

1. PD-nek illetve az SD-nek vontatók. (db szám megszabva)
2. Lefoglalás rendszer: Elvontatjuk a telephelyre/garázsba az adott járművet ott egy blipen belül beírjuk a lefoglalás okát és a büntetést a kocsira.
3. Úgy lehetne kiszedni a kocsit, hogy kifizeti a lefoglalást és a büntetést is amiért le lett foglalva. Ez egyértelmű mind a PD/SD számlájára menne.

Ha van még jó és komoly ötlete valakinek ezzel kapcsolatosan szívesen várom.

SlMl

Zöldfülű
2019. 01. 10.
211
148
V4 karakter
Owen Kuse
LV karakter
Zed Brusch
V2 karakter
Tien Phan
Úgy tudom van egy hasonló system.

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Nagyon hasznos lenne mert akkor nem hevernének szanaszét a törött autók az út közepén.

Bati

ɴᴏᴛʜɪɴɢ ɪs ᴇᴠᴇʀ ᴄᴇʀᴛᴀɪɴ
2019. 01. 10.
1 374
1 230
24
Miskolc ←→ Eger
V4 karakter
Kade Webster
LV karakter
Chaz Foley
V2 karakter
Nina Ilves
Tudtommal van lefoglalás, de nem elérhető egyik frakciónak sem. (!LEHET ROSSZUL TUDOM!)
Illetve PD-nek 1000%, hogy van, de szerintem az SD-nek is van vontatója.

Levii

Barangoló
2019. 01. 10.
127
78
Lehet hogy van mind a kettő frakciónak vontatója, de annak ellenére ez egy elég jó ötlet, én kétség kívül támogatom.

peko

Pötyögtető
2019. 01. 10.
419
1 390
V4 karakter
Enrico Pierpaolo
Hasznos ez az ötlet, támogatom

Robbie

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
72
48
UK Bitches 😈🔪
V4 karakter
✖️
LV karakter
🥷 Jayden Stacks
V2 karakter
✖️
Hmmm valahonnan ismeros ez... Nemtudom hol, de láttam már. Mindegy is, szerintem ha rem, rum indokkal bevisznek valakit, akkor az autóval me kezdje ugyan azt mint eddig és lefoglaljuk egy hétre (csak példa képpen). Ha lejárt a hétt akkor pl kapna egy notification -t hogy az autót feltudja venni, eat gondolom egy NPC megoldásával.

Ez a véleményem ha nem ért valaki eggyet velem nem kell leharapni egyböl a fejem <3

Baldwin

Újonc
2019. 01. 15.
49
41
22
V4 karakter
Santiago Ruiz
LV karakter
Alexander Blackstone
V2 karakter
___
Igaza van Robbie-nak,egy ilyen időkorlát jó lenne rá,Így nem lenne az,hogy kiváltja és ott folytatja ahol abbahagyta. (Persze ez a kijelentés nem mindenkire érvényes,de lássuk be van ilyen is és sajnos az ilyenek miatt van rá szükség) Esetleg meg lehetne szabni,hogy ne mindenkinek legyen lefoglalva 1 hétre,hanem mondjuk arányosítani a büntetés mértékéhez.Az meg hogy pénzbekerül a kiváltása,a lehető legjobb módja szerintem a pénz kivezetésének a szerverről.(Természetesen ilyen formában)

Behemoth

Újonc
2019. 01. 13.
26
44
LV karakter
Det. Denzel Baxter
Ezek jó ötletek még hozzá.
Látni meg nem láthattad mert csak ide írtam más fórumra meg nem járok sűrűn.

derrick_lv

"Ami jó az jó, ami nem az nem jó"
2019. 01. 09.
203
310
24
Sándorcity
V4 karakter
-
LV karakter
derrick larouch
V2 karakter
-
Jelenleg is van ilyen system, csak a /visszaélések/ miatt nincs használva, illetve van még egy-két ok mi miatt nincs.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.