Jármű fix adás

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kisddavid397

Újonc
2022. 06. 17.
15
27
V4 karakter
Gregory Schneider
Sziasztok! Szerintem már mindenkivel előfordult, hogy lerakta valahova a kocsiját jó állapotban, és később amikor visszament hozzá totálkáros volt. Velem is megesik csomószor, de mivel mindig volt bizonyítékom kaptam rá admintól fixet. Ugyanez a dolog előfordult mai is, totálkárosan találtam rá a leparkolt kocsimra. Sebaj van képem, megkérek egy admint adjon rá fixet, de 5 adminból egy se adott, hogy miért is nem, arra nem kaptam választ. Mostanában előfordult veletek ilyen? Szerintetek ez jól van így? Akiknek nincs garázsuk hova parkoljanak ezek után?

• Dühítő
Reactions: feIix

Alfi

Az igazságból elveszett az i.
2019. 05. 08.
252
2 027
26
Gencsapáti/Győr
V4 karakter
Djoko Atlija 🇷🇸
LV karakter
John Red Hamilton
Vedd ki belőle a parkjegyet. Ha nincs garázsod, nem tudod biztonságos helyre elrakni, teljesen felesleges parkjegyes autót használnod. Ezzel máris elkerülöd az összes problémát.

Utoljára szerkesztve:

szab

Veterán
See Game Helpdesk
LV
2019. 01. 10.
2 596
9 544
22
LV karakter
Callum Burks
Ha csak egy kocsid van akkor elég egy kis garázs is, tárold ott a kocsidat és nem lesz mindig totálkáros. Másik megoldás az amit felettem is leírtak, kiveszed belőle a parkjegyet és amikor nem vagy fent a szerveren nem buggol össze meg nem törik szét.

• Tetszik
Reactions: Alfi

Alfi

Az igazságból elveszett az i.
2019. 05. 08.
252
2 027
26
Gencsapáti/Győr
V4 karakter
Djoko Atlija 🇷🇸
LV karakter
John Red Hamilton
Hozzátenném, ha nem parkjegyes, és belogoláskor így bugol össze egy másik, ott lévő autóval akkor nincs min gondolkodni, minden admin szétszedi neked kérésre és meg is fixeli ha emiatt totálkáros lett, nem kell képeket elmentened lelépéskor.

• Tetszik
Reactions: szab

Kisddavid397

Újonc
2022. 06. 17.
15
27
V4 karakter
Gregory Schneider
Sajnos egy kis garázs ára is nagyon drága, főleg mióta új garázst nem lehet igényelni.
Eddig nem volt probléma a fix kérelem, mi változott azóta, hogy most nem adnak ilyenért fixet?

• Tetszik
Reactions: Rmark002
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.