Jármű eladási rendszer + kulcsok

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

hunlewis22

Újonc
2019. 09. 12.
59
16
Gyöngyös
LV karakter
Edgar Haggerty
Sziasztok arra gondoltam, hogy lehetne a közlekedési tárgyakhoz 2db kulcs járna. Egy rendes meg egy pótkulcs amit kölcsön tudsz adni bárkinek hogy használhassa a járművet. Ha eladnád a járművet akkor úgy folyna le a folyamat hogy nem te adod oda a kulcsokat, hanem a rendszer automatikus adná oda a másik playernek, amikor alá írja az adásvételi szerződést. Így lehet, hogy többen használnák a protect rendszert, meg lehetne autó kölcsönzőt nyitni.

Vé Ügynök

Írnok deák
2019. 02. 17.
568
977
20
🇭🇺
LV karakter
hatayekama ryosuke
Ez a pótkulcs dolog amúgy tetszik, mivel a valóságban is adnak, csak szerintem továbbra is azon a véleményen van sok ember (félig-meddig én is), hogy a visszaélések és az abból adódó problémák miatt nincs helye ennek a szerveren. A pótkulcs jelenléte mellett pedig szerintem nem lendülne fel a protect vásárlása, főleg nem az autóbérlők üzemeltetése, mert brutál mennyiségű PP-ről beszélünk, már egy kisebb autóbérlőnél is, amit nem feltétlen akar/tud rákölteni az üzemeltető.

Főként frakció leaderektől hallom egyszer-egyszer, hogy mennyi kulcs van náluk, és elvesznek benne, de ez más player esetén is megtörténhet. Miután ráírta a vevőre a járművet, az ID-jét kell kérdezgetni, megkeresni a halom kulcs között a megfelelőt, stb... okozhat nehézségeket, ez igaz. De, ha már korábban is a valóságot említettem, ha aláírsz egy adásvételi szerződést, akkor a kulcs nem teleportál a zsebedbe, hanem az eladótól veszed át. Ez így van jelenleg is a szerveren, és nem kell változtatni rajta.

• Tetszik
Reactions: hunlewis22

Tilidine Meister

Barangoló
2019. 05. 16.
99
136
V4 karakter
Russel Jenkins
LV karakter
Charles Gallagher
Ezzel a pótkulcsos történettel annyi probléma lenne, hogy boldog-boldogtalannak adogatna kulcsot mindenki, aztán utána meg ha kiveszi a serleg gyűjteményt a csomagtartóból, megy a cryrp a fórumon hogy így átvágott meg úgy átvagott.

Dixie

Aktív fórumozó
2019. 04. 02.
239
896
Margit híd alatt
V4 karakter
Riley Graham
LV karakter
Dixie Johns
Hihetetlenül sok visszaélés lenne belőle. Autókölcsönzőt most is lehet nyitni, excel táblázatban vezeted kinek is mikor adtad ki + fórum profilt elkérsz. Ha nem adja le a kulcsot vagy esetleg kibanolják abban az esetben FA/SA segítségkérés és biztos vagyok benne hogy segítenek.
Felesleges a pótkulcs....

maartin

Lelkes fórumhasználó
2021. 05. 11.
310
281
LV karakter
Ferdinand Norris
Pár perces playerek járnának Ferrari, P1 stb.-vel, mert haverjuk tele van, szerintem ez fölösleges.

Suha

Barangoló
2021. 10. 03.
76
185
V4 karakter
Kilián Tibor
LV karakter
Khalfani Suhailah
Szerintem is felesleges. Több visszaélés származna belőle, mint amennyi haszon. Így is kölcsön tudod adni akárkinek a kulcsot, annyi különbség lenne, hogy valakinél mindig lenne egy kulcs feleslegesen, tekintve, hogy két ember egyidejűleg nem tudja ugyanazt az autót vezetni.

TheKiD

Zöldfülű
2020. 06. 02.
176
40
22
LV karakter
Maxim Floyd
V2 karakter
Joe Carolton.
A pótkulcsot támogatom!
-Való életben is van pótkulcs az autóhoz.
-Teljes mértékben saját felelősségre adod át!
Az hogy a báttya, öccse, Lakatos Géza vagy párk totálkárra töri a kocsit,majd otthadja tanulópénz ahogyan a serlegkilopás és társai.(Rinyát meg el kell engedni való életben is lophatnak meg és nem fog oda teremni se Isten se SA/FA, hogy az ellopott portékádat vissza adja. Meg kell tanulni veszíteni meg elfogadni a hibáidat. 🫶)
-Való életben is kétszer ha kell háromszor is átgondolod kinek adod oda a sluszkulcsot a saját autódhoz.
-Pár esetben nagyon meg tudja könnyíteni a dolgod.
-Ami viszont tényleg nem szól mellette a pótkulcs visszajuttatása a tulajdonoshoz.
Feltehetőleg rendőrségnek kéne utánna járni ami tök jó lenne és életszerü csak részben nevetséges, hogy egy pótkulcs miatt lehet akár 20-30 embert köröznének lehet akár hetente.
-Mivel item és ha ne adj isten Példa Pétert bannolták a kulcsoddal adminhoz kell fordulni.

Átírásnál autómatikus kulcs átadásról pedig annyit,hogy butaság...ember egy gomblenyomás és két kattintás mit kell ezen egyszerüsíteni?

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 476
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.