- 2021. 03. 20.
- 117
- 165
- 21
- V4 karakter
- Verneri Niskanen
- LV karakter
- Tyrone Lowe

A jelentkezés IC része
- Családi és utóneve: Jarel Lacruse
- Születési neve: Jarel Lacruse
- Születési helye, év, hónap, nap: Las Venturas, 1980. 09. 12.
- Anyja neve: Rony Shakur
- Személyi igazolvány száma: 112275352
- Elérhetőségei (telefonszáma, e-mail címe): 387611083239, lajarel@seemail.com
- Családi állapota: Egyedülálló.
- Lakóhelye: Los Santos, Groove ST.
- Korábbi foglalkozásai, beosztásai: Jesse Car, Autószerelő | Nagykereskedelem, Futár.
- Miért pont hozzánk jelentkezik? Sok jót hallottam erről a közösségről, ami imponáló mivel hosszú távra keresek állást. Szeretnék végre egy családias környezetbe tartozni, ahol emberként kezelnek és nem csak mint egy munkást. Fontosnak tartom, hogy városunk ne legyen tele szétszórt autókkal.
- Mivel tud nekünk többet nyújtani, mint más? Nyitott embernek tartom magam, aki hamar beilleszkedik az adott környezetébe. Kitartásom határtalan, amit elhatározok azt a legtöbb erőmmel próbálom véghez vinni. Szeretek csapatban dolgozni.
- Milyen elképzelései, elvárásai vannak a munkakörrel kapcsolatban? Nagy elvárásaim nincsenek, megbecsülés és a kölcsönös tisztelet megléte ha megvan minden tag között akkor több nem is kell.
A jelentkezés OOC része
- Írj magadról legalább 8-10 mondatot: 18 éves vagyok, Milánnak hívnak. Pest-megyében élek egy kis városban. Egy nyitott, barátságos embernek tartom magamat, aki szeret embertársain segíteni ahogy csak tud. Informatikusnak tanulok egy szakgimnáziumban. Viszonylag sokat kockulok, néha a kelleténél többet is, de ez nem megy semmi rovására. Az időm többi részét általában a barátaimmal töltöm. Az autók szerelmese vagyok. Remélem, hogy a későbbiekben ezzel foglalkozhatok majd. Nagyjából 7-8 éve rpzek, nagyon sok kisebb és nevesebb szerveren játszottam. Megannyi frakció, rengeteg tapasztalat. GTA5 rpztem is, volt egy saját illegális frakciónk egy baráti körrel, de annyira nem fogott meg a voice rp világa, így ez nem tartott sokáig számomra.
- Mióta játszol a SeeMTA v3 szerveren, mennyi játszott perced van? 3 éve, egy hatalmas kihagyással. 27887
- Miért ebbe a frakcióba jelentkezel, hol voltál korábban? Régóta szemezek ezzel a frakcióval, itt azzal foglalkozhatnék amit szeretek. Szeretném végre a legális vonalat erősíteni. A legjobb játékélményhez számomra elengedhetetlen egy összetartó csapathoz való tartozás és annak erősítése, segítése. LV-n autószerelő.
- Miért PONT téged válasszunk, mitől vagy más? Szeretek csapatban dolgozni, nyitott vagyok mindenre. Céljaim mellett kitartok, hosszútávra tervezek mindenképpen.
- Napi/heti hány percet tudsz a frakcióra szánni?: Alsóhangon heti 900 perc, ami csak növekedne.
- AccountID?: 172892
- Van TeamSpeak 3-mad?: Van, discordom is.
- Voltál már adminjailban, avagy banolva a szerverről? (kép): https://m.imgur.com/a/HoHXQzZ
Utoljára szerkesztve: