Janó jelentkezése S.G.H. adminsegédnek

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

#Janó._.

type-c ??
2019. 03. 03.
81
79
19
kornye city
V4 karakter
Dyonte Wells
LV karakter
Reyes Bosque
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Janónak hívnak és jelenleg 15 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Jelenleg 31185 perccel rendelkezem a szerveren de ez napról napra gyarapszik. >>
Mi az SGH feladata?
<< Az SGH legfőbb feladata a kezdő játékosok betanítása; kérdésekre válaszolás, és a parancsok elmagyarázása számukra. Az adminisztrátori csapat segítése a kisebb kérdések megválaszolásával. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretnék segíteni a kezdő játékosoknak. Kiszeretném próbálni magamat ezen a pozíción. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Már többször is voltam IDG. Megbízható vagyok, szeretek csapatban dolgozni. Már többször is tanítottam be kezdő játékosokat.>>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Naponta körülbelül 6-7 órát tudnék rá fordítani. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/Sgc6US4 Nem még szerencsére nem voltam. >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/P0bDzIC Igen sajnálatos módon egyszer voltam. >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Makacs
Keményfejű
sértődékeny

Türelmes
Jószívű
Kitartó
>>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen szeretnék admin lenni. Azért szeretnék admin lenni, mivel kiszeretném próbálni. Ezek mellett nagyon szeretnék a játékosokon segíteni. Szeretném ha a szerveren nem lennének NonRP-s játékosok, és az RP-s réteg nyugodtan tudna RPzni. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elöször is megkérdezném tőle, hogy mennyire van tisztában a szabályzattal, mennyire ismeri a szervert. Ezután az ismeretéhez mérten elmagyarázom a szerver összes parancsát, RP parancsokat (/me - cselekvés, /do - történés). Megkérdezném tőle, hogy milyen kérdései vannak még a szerverrel kapcsolatban, ezeket mind megválaszolnám. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Én adminsegéd vagyok és ez nem az én hatásköröm. Kérlek ha van megfelelő bizonyítékod akkor keress fel egy adminisztrátort ezzel a kéréssel. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?

<< Szia. Először is mitől haltál meg? Ha szomjan, vagy éhenhaltál ebben sajnos nem tudunk segíteni, ha esetleg valaki szabálytalanul megölt, akkor a megfelelő bizonyíték birtokában keress fel egy adminisztrátort. További szép napot.>>

• Imádom
  • Vicces
Reactions: david.e34 és Osian

Keep.

Az év TeamSpeak 3 moderátora 2021-ben.
2020. 03. 11.
544
1 150
V4 karakter
Yern Sclair
LV karakter
Rahmi Baykarak
Cső.
Nem lett hosszú lap, sőt a válaszok nagyon rövidek.
Mindenképp változtass, addig tartózkodom.

• Tetszik
Reactions: PaTKa01
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.