Janko Pap - Qano Reufi [Negan]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

teenager rager

Aktív fórumozó
2019. 10. 29.
295
2 361
V4 karakter
Janko Pap
LV karakter
Joe Simpson
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Janko Pap

Panaszra tett személy InGame neve:
Qano Reufi / tengeri malac / hugoboss (ez mind egy személyben)

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Játékostárs kifigurázása

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

image.png
image.png

Megjegyzés:
Ötlet megvolt nyitva, de őt kifigurázza...

tengerimalac

Újonc
Támogató
2022. 03. 10.
34
58
V4 karakter
cayo.velez 🇵🇱
Szia! Nem értettem maga az ötletet sem amit írtatok, mellesleg arról nem beszélve hogy amit leírtatok benne szó szerint vicc, nem sértésnek szántam a videót szimpla szórakozás képpen. Ha esetleg ezis "lejáratja a szervert" ez az igénytelen videó akkor természetesen levételre kerül ha egy admin úgy találja hogy szükséges a levétel. Köszönöm további szép napot. E: Utólag az hogy egy youtube videóról van szó, akkor mi köze van az egész szerverhez? Egy fórum posztból lett kivágva mint a kép és a leírás. És egyébként arra is kiváncsi lennék hogy miért nem te írod ezt a panaszkönyvet ha te érzed magad "sértettnek?"
Akkor ennyi erővel minden egyes rendőr aki lövöldözős videókban szerepel akkor panaszt tudna tenni mert ő úgy érzi hogy sértett, azért mert lelőtték és beletették a videóba...

Utoljára szerkesztve:

seven trumpets

Dirty Deeds Done Dirt Cheap
2019. 09. 11.
493
3 743
V4 karakter
Omiros Pavlas
LV karakter
Landry Armstrong
Mivel a videóban szereplek, ezért jogosultnak érzem magam, hogy kommenteljek ide.
köszönjük hogy hasznosz hsz-el kiegészítetted a panaszkönyve(nem)t és elyappingoltál a semmiről 5 sorba de amugy offenzivnek találtam ha elolvastad volna
Akkor ennyi erővel minden egyes rendőr aki lövöldözős videókban szerepel akkor panaszt tudna tenni mert ő úgy érzi hogy sértett, azért mert lelőtték és beletették a videóba...
huha??
tólag az hogy egy youtube videóról van szó, akkor mi köze van az egész szerverhez? Egy fórum posztból lett kivágva mint a kép és a leírás. És egyébként arra is kiváncsi lennék hogy miért nem te írod ezt a panaszkönyvet ha te érzed magad "sértettnek?"
szerver = fórum = szerveren/fórumon történő dolgok feltöltése közösségi platformra a szerverhez kapcsolódik

• Szomorú
Reactions: bxrnii.

Negan.

noone.
2023. 06. 20.
351
1 055
V4 karakter
Negan Nease
Szervusztok, a panaszt Én fogom kezelni.

Az érintett már válaszolt, a sértett szintén.
@tengerimalac mi a videó célja, értelme, és miért gondolod azt, hogy rendben van, és szórakoztató valakinek az álláspontját, véleményét egy közösségen belül kifigurázni, és más platformokon nevetni rajta?​

tengerimalac

Újonc
Támogató
2022. 03. 10.
34
58
V4 karakter
cayo.velez 🇵🇱
Szia! Kedves Negan a videón senki nem nevetett sem a commentek között sem sehol, és egyébként fórumon is egy opció hogy nevetős emojival reagálhatsz mások válaszára és egyebek, videónak különösebb célja nincs és a kifigurázás szót sem értem, egy kép lett kivágva fórumról és egy szöveg ctrl c+ctrl v. Tudtommal ezt nem tíltja semmilyen szabályzat. És említettem ha azt mondod leveszem azonnal szó nélkül nem az volt a fő célom hogy egyeseket ezzel megbántsak.

teenager rager

Aktív fórumozó
2019. 10. 29.
295
2 361
V4 karakter
Janko Pap
LV karakter
Joe Simpson
Elég sok a véletlen, a videó borítója és a videónak a leírása. Ezt magyarázhatod bárhogyan, én ezt fogom benne látni.

• Vicces
Reactions: GT

tengerimalac

Újonc
Támogató
2022. 03. 10.
34
58
V4 karakter
cayo.velez 🇵🇱
Te szemszöget, nézd át a commenteket senki nem nevetett.. Szóval kicserélem a borítóképet és a leírást kitörlöm ha megfelel.

• Tetszik
Reactions: Idej

Negan.

noone.
2023. 06. 20.
351
1 055
V4 karakter
Negan Nease
@tengerimalac arra szeretnélek megkérni, hogy a jövőben hasonlóra ne legyen precedens.
Gondolom Neked sem jó szórakozás, hogy panaszokra kell reagálnod, s’ szerintem Maga az érzés sem jó, hogy valaki már több alkalommal is leírta, hogy a videóval sértettnek érzi Magát: szerintem nem ez a célod.

Szedd ki a videónak minden szegletéből a panaszost, és ügyelj arra, hogy a jövőben ne keveredj hasonló helyzetbe se, mert ha elszaporodnak az ehhez hasonló ügyek, akkor a jövőben nem csak egy figyelmeztetéssel zárom a panaszt.

Helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.