- 2019. 01. 14.
- 247
- 342
- 20
- V4 karakter
- Spenser Blake
- LV karakter
- Emelia Gardner
Személyes információ
A.1-1.
Vezetéknév:Janelle
A.1-2.
Középső név:-
A.1-3.
Keresztnév név:Haney
A.2-1.
Neme:Nő
A.2-2.
Állampolgársága:Amerikai
A.3-1.
Születési idő:01/22/1997
A.3-2.
Születési hely:San Andreas- Las Venturas - 180.
A.4.
Bejelentett lakcím:San Andreas, Las Venturas, Strip 201
A.5-1.
E-mail:Janelle97@seemail.com
A.5-2.
Telefon:38761149797
A.5-3.
Postázási cím:San Andreas, Las Venturas, Strip 201
Végzettség
B.1.
Végzettsége:
[—]
U.S. High School diploma.
[—]
GED teszt
[X]
Egyetemi diploma
B.2
Egyetemi szaktantárgy:
[—]
Egészségügy
[X]
Bűnügyi igazságszolgáltatás
[—]
Mérnök
[—]
Pszichológia
[—]
Szociológia
[—]
Bölcsészettudomány
[—]
Természettudomány
[—]
Egyéb
Kifejtés, ha az egyebet választotta:-
B.3-1.
Intézmény neve:Las Venturas University.
B.3-2.
Intézmény címe:Creek st. 5
B.3-3.
Képzési időszak:05/01/2016 — 04/13/2020
C.4.
Részletezze ha volt oktatási próbaidő alatt felfüggesztve:-
Munkatapasztalatok
C.1-1.
Cég/ügynökség:VÁLASZ HELYE
C.1-2.
Betöltött pozíció:Eladó.
C.1-3.
Feladatköre:Kassza kezelése,vendégek rendelésének felvétele.
C.1-4.
Alkalmazás intervalluma:04.05.2020. - 05.30.2020.
C.1-5.
Szerződésbontás indoka:A munkhaleyi szerződés lejárt, továbbiakban nem lett meghosszabítva.
C.2.
Részletezze ha volt próbaidő alatt felfüggesztve:-
Engedélyek
D.1.
Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel:
[x]
Igen
[—]
Nem
D.2.
Rendelkezik érvényes fegyvertartási és viselési engedéllyel:
[—]
Igen
[x]
Nem
D.2.
Részletezze ha volt valaha bevonva bármelyik engedélye:-
Kérdések
E.2.
Állapítottak meg önnél fizikai betegséget?
[—]
Igen
[X]
Nem
Részletezze ha a kérdésre igennel válaszolt és csatolja orvosi papírját.-
E.2.
Állapítottak meg önnél pszichés betegséget?
[—]
Igen
[X]
Nem
Részletezze ha a kérdésre igennel válaszolt és csatolja orvosi papírját.-
E.3.
Volt már letartóztatásban?
[—]
Igen
[X]
Nem
Részletezze ha a kérdésre igennel válaszolt.-
E.4.
Nyújtottak már be ön ellen hivatalos feljelentési kérelmet?
[—]
Igen
[x]
Nem
E.5.
Volt már elítélve?
[—]
Igen
[X]
Nem
E.6.
Használt valaha illegális kábítószert vagy tudatmódosítószert?
[—]
Igen
[X]
Nem
E.6-1.
Ha a kérdésre igennel válaszolt kérem jelölje be a következő jelölőnégyzeteket.
[—]
THC
[—]
PCP
[—]
GHB
[—]
Kokain
[—]
Amfetamin
[—]
Metamfetamin
[—]
Szteroid vagy dopping szerek
[—]
Ecstasy
[—]
Hasis
[—]
Morfium
[—]
Egyéb
Részletezze ha az "Egyéb" lehetőséget választotta.-
E.6-2.
Alakult ki önnél függőség?
[—]
Igen
[X]
Nem
Hogyan kezelték dependenciáját?-
E.7.
Rendelkezik tetoválásokkal?
[—]
Igen
[X]
Nem
Részletezze hogy mit ábrázolnak, hol találhatóak.-
E.8.
Honnan értesült a jelentkezés lehetőségéről?Az LVMPD hivatalos weboldalának böngészése közben találtam meg az aktuális jelentkezési ciklust.
NyilatkozatÉn ( Janelle Haney ) jelentkező beleegyezek, hogy a Las Venturas Metropolitian Police Department az adataimat bizalmasan kezelje és tárolja. A jelentkezési feltételeket elolvastam és tudomásul vettem, hogy jelentkezésem a Las Venturas Metropolitian Police Department Recruit Training Academy munkatársai egyéb indoklás nélkül elutasíthatják.
Aláírás: Janelle Haney
Kelt:09.06.2020.
OOC
F.1-1.
Beceneved:Kikó.
F.1-2.
Életkorod:16.
F.1-3.
Bemutatkozás(Min. 200 szó):Krisztián vagyok,barátok között csak Kikó. Jelenleg Budapesten élek egy emeletes házban.Közép iskolába járok (technikum) programozói szakra.Szabadidőmben sportolok azon belül is úszok verseny szinten.Amikor játékkal ütöm el az időmet akkor 90%-ban RP-zni szoktam a See system szerverein.Fő célom az életben az hogy a magyar kommandóba más nevén a TEK-be bekerüljek,ami igen hosszú út,de ha kitartó vagy akkor minden sikerülhet.Elég sokat tudok az amerikai rendőri intézkedésekről,mivel a féltestvérem Las Vegasban él lassan 5 éve és elég sok dologba betud avatni engem.Szeretem az állatokat,nekem is volt egy nyulam,de sajnos ő már 1,5 éve elhunyt.Fiú létemre utálom a focit és az autókat,helyette a rendvédelem mozgat meg.Mondanék magamról pár negatív tulajdonságot: Ha valaki olyan dologgal vádol meg amit nem követtem el,vagy nem az igaz történetet mondja el akkor csúnyán kitudok borulni, a türelmesség nem az előnyöm,ha valakivel összeveszek akkor elég kicsi a valószínűsége,hogy valaha kitudok vele békülni. Néhány pozitív dolog rólam: Szeretek új embereket megismerni,szeretek másoknak segíteni,irányító egyéniség vagyok.MTA-n 4 éve RP-zek , GTA 5 voice RP-t 2 éve próbáltam ki ,de abba is hagytam az első hét után mivel az nem az én stílusom.18 éves koromra szeretném letenni a jogosítványt és amint ez megtörtént egy működő képes jó állapotban lévő jármű birtokosa,sofőrje lenni.Idén nyáron először voltam diákmunkán, pontosan a mekiben voltam eladó illetve konyhás.
F.2-1.
Töltöttél már be USA rendvédelmére alapuló frakcióban szerepkört?Igen.
F.2-2.
Fejtsd ki, hogy miben is különbözik az Amerika rendvédelme Magyarországéhoz képest.1.Az amerikai rendőrség sokkal több, modernebb és jobb minőségű felszereltséggel rendelkeznek mint a magyarországi rendőrség.2.Amerikában "szabad fegyverkezés jog" van ,illetve a lakosság szám jóval nagyobb mint az itthoni így az eljárások sokkal keményebbek mint itthon pl: Igazoltatásnál az USA-ban tilos kiszálni a gépjárműből, a motort kikapcsolt állapotba kell helyezni,kezeidet a kormányra LÁTHATÓ helyre kell helyezni,ha onnan elakarod venni a kezedet ,hogy a kesztyűtartóba nyúlj a személyigazolványért akkor szóban engedélyt kell erre kérni az intézkedést vezető rendőrtől, itthon akár ki is szállhatsz a gépjárműből ,kezeidet ott és úgy tartod ahogy akarod.
F.2-3.
Milyen karaktert szeretnél alakítani?Egy magabiztos nőt, aki a számára kiadott feladatokat kérdés nélkül teljesíti. Egy barátjával és kutyájával él egy albérletben. Szeret sok időt fordítani a kutyájára, és párjára is. Szeret edzeni, munkáján belűl szinte mondhatni robotnak. Minden reggel eljár futni, családját, akik Hollandiában laknak, félévente meglátogatja. Nagyapja halála nagyon megviselte őt, ő volt számára a tökéletes példakép. Szinte mindent a nagyapjáért tesz meg, cselekszik. Nagypapája is rendőr volt, Alisha is szeretne az ő nyomdokába lépni.
F.3-2.
Csatolj UCP képeket a következőkről: névváltás, adminjailek, bannok. https://imgur.com/a/fimultB
Moderátor által szerkesztve, ekkor: