Jane Wilkinson -> Graciela Salinas [trinton]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Dzoolts

Újonc
2022. 11. 26.
16
2
LV karakter
Jane Wilkinson
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Jane Wilkinson >

Panaszra tett játékos neve:
<
Graciela Salinas >

Panasz oka:
<
PG >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
https://cdn.discordapp.com/attachme...d708b5c6d2772bf92569df620be4f2e044142da639df& >

Megjegyzés:
<
Trinton intézte ic csak elment afkolni Salinas >

• Vicces
Reactions: aszoka és bxrnii.

trinton

bejön a mili
2020. 07. 21.
923
3 071
V4 karakter
killian.rogers
LV karakter
kelvin.barnes
Várom az érintett válaszát 24 órán belül.

• Tetszik
Reactions: Muurayi

dorinkah

Újonc
2023. 07. 22.
2
0
LV karakter
graciela salinas
Sziasztok,én lennék a videón.
Utóbbi időben elég sok dolog volt,de kicsit igazságtalannak érzem,hogy most egy pár antik miatt álltok belém.
Adott a helyzet,4en voltunk a kocsiban,többiek afkoltak én meg futottam pár kört detektorral.
Majd eltelt 2-3 perc és rám jöttek 4-en nyílván köpni nyelni nem tudtam,mikor csak fegyvert tartanak rám,a videóban is látszik,hogy össze vissza nyomkodtam a gombokat,az első telefon elővételt le is (())-ztem de a másodiknál már kikapcsolt a fejem,még mindig nem tudom ilyenkor mit kellene tennem,együttműködni nyílván,de most írjam hogy szép napot uraim gyertek vegyétek el a cuccaim? Főképpen ezért nem tudtam,hogy mit is írjak.
Majd ezután jöttek azok akikkel voltam,nyílván kerestek merre vagyok,hogy felvegyenek és menjünk tovább.
Na most laikusan belegondolva az ember nyílván efgyvert ránt ha látja,hogy a barátját körbeveszik fegyveresek.
ezután kezdődött a lövöldözés,én meg meghaltam nyílván,mert fegyvert rántottam amikor már az én barátaim is lövöldözni kezdtek,
15perc ugye amig letelik,és ujraéledsz,de közbe jöttek magánügyek így én afkoltam,majd később ki is léptem.
ez nagyjából a sztori,várom a jailt az illetékestől.
további szépet.

Utoljára szerkesztve:

trinton

bejön a mili
2020. 07. 21.
923
3 071
V4 karakter
killian.rogers
LV karakter
kelvin.barnes
Értem, ide várom a magyarázatod a PG miatt.

• Tetszik
Reactions: Muurayi

trinton

bejön a mili
2020. 07. 21.
923
3 071
V4 karakter
killian.rogers
LV karakter
kelvin.barnes
Hát normális válasz nem érkezett a PK-ra, meg volt rá az esély szerintem.
Szerveren megkapta a büntetését.
Helyezhető

Videót alaposabban átnéztem. Tény, hogy PG született Graciela-nal. Viszont, nem értem az okát annak, hogy miért néztétek át semmi RP-vel, illetve miért lőttök bele semmi indokkal. Illetve, ez hogy az Area 51-nél raboltok kicsit necces dolog, válasszatok magatoknak másik rablóhelyet.

Kivettem jailből @dorinkah -t és arra kérnélek, hogy legközelebb érthetően és egyből válaszolj a panaszra, ne csak annyit, hogy elérhető vagy és utána átszerkeszted.
Elnézést mindenkitől a kellemetlenségek miatt, további szép napot.
Helyezhető.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.